Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 3

• 64 384
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Аз до сега съм била или на Кринон или на Утрогестан до деня на теста. И двете вагинално.
После -според резултата Simple Smile.

# 361
леле..само това ли..?
Аз пиех естрофем ,дуфастон ,витамини,но-шпа,  боскулизин ,лепенки фламара,утрогестан,преднизолон....за момента само за тях се сетих 😂

# 362
  • София/Севлиево
Естрофем, утрогестaн и едния път фрaкси до тест.

# 363
И аз съм с естрофем и утогестан

# 364
да беее и аз биех фраксито иии аспирин протект или тромбо сс пиех също така

# 365
  • Пловдив
Пием, бием, лепим...😊

# 366
Може и дипломи да ни раздават накрая Grinning

# 367
Кринон, дуфастон, фраксипарин, естрофем, В12, магнезий, медрол...май е това...

# 368
Саши, успех утре с теста Simple Smile! Ще те чакаме с хубави новини на празника! Кураж Wink!

# 369
Spicy благодаря Flowers Hibiscus
Така съм се притеснила, място не си намирам.

# 370
Знам - и аз съм така винаги, но няма да се притесняваш - спокойствие трябва Simple Smile. Всичко ще е наред - наспи се и не го мисли Wink. И си измисли утре какво да правиш докато излязат резултатите.

# 371
стискаме палци

# 372
Стиснати палци и от мен!

# 373
Стиснати палци и от мен!
Аз вчера бях в клиниката пак, аз съм на Менопур 600, но отговорих много зле на стимулацията.Според доктора АМХ което бях пускала в друга клиника не е коректно, защото с него трябва да имам поне 20 фоликула, а аз имам 4.Решила съм като приключи опита да пусна едно АМХ поне да знаем дали наистина е по-ниско и какво правим при следваща стимулация.
Наистина се надявам тия 4 фоликула да изкарат яйцеклетки годни, да се оплодят и да настъпи бременност, но каквото такова.Реалист съм и знам, че не е толкова лесно!

# 374
Здравейте момичета,
За съжаление няма аз да провлача крак. Другия път, евентуално. Благодаря ви за стиснатите палци, ама и не спирайте, че ще продължаваме Simple Smile стискам ви и аз , вие ще поставяте началото Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт