Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 3

• 63 686
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, момичета.. И аз днес бях на ЕРА тест, и за мен не беше изобщо безболезнено, даже обратното, доста си ме заболя, а мислех, че издържам на болка...
Но сега съм малко притеснена, имам леко кафяво зацапване, това нормално ли е.. Вие имали ли сте го ?  

# 46
Здравей,
Аз още не съм го правила, но от това което съм изчела е нормално.
Не ти ли предложиха упойка?

# 47
Не.. Но снощи изчетох доста от момичетата и пийнах едно нош-па предварително.. но не помогна особено..

# 48
  • София/Севлиево
Нормaлно е, не се притеснявaй.Аз пък нищо не усетих, но явно съм с много висок прaг на болкa, зaщото и при цветнaтa снимкa нищо не усетих, бях също без упойкa.

# 49
Здравейте, момичета!
На 3 ден от цикъла пуснах хормони, но в Кандиларов.Според вас, д-р Владимиров дали ще ги признае или трябва пак да ги пускам в клиниката.

# 50
Здравейте момичета присъединявам се към вас. Предстои ми опит при д-р Владимиров.Имам един в Надежда, но нещо не станаха нещата както трябва, спечелих по Коледа в една томбола опит при него и сега на следващ цикъл мисля да съм в клиниката и да видя какво ще иска от мен като изследвания и манипулации преди опита.Ние имаме едно детенце и сега се надяваме да се сдобием с още едно.
Успех на всички.

# 51
  • София, България
Здравейте момичета присъединявам се към вас. Предстои ми опит при д-р Владимиров.Имам един в Надежда, но нещо не станаха нещата както трябва, спечелих по Коледа в една томбола опит при него и сега на следващ цикъл мисля да съм в клиниката и да видя какво ще иска от мен като изследвания и манипулации преди опита.Ние имаме едно детенце и сега се надяваме да се сдобием с още едно.
Успех на всички.
Здравей, mmm_ st, макар моите опити да бяха преди доста години и имам 2 дечица, ще помагам ако имаш въпроси. Д-р Владимиров не е от най-приказливите и е важно да питаш и да говориш за всичко, което те интересува. Дано успеете да намерите правилният път с него и да постигнете мечтата за детенце!

# 52
Благодаря Тинитам.Вчера се обадих в клиниката, ще записвам час, да се видя с доктора, да занеса всички изследвания и протокол от предно ин витро да види как е протекло и какво е станало и започваме.Няма за къде да чакам, не съм първа младост, а имам и Хашимото и ме е страх съвсем да не ми скапе яйцеклетките.

# 53
  • София, България
Аз също съм с Хашимото, високи нк клетки, пкя и лош резерв. Въпреки всичко имах много добри ембриони, въпреки дългите стимулации и високият риск от хиперстимулация. Докторът ще прецени кое  е най-подходящо за теб. Първото си дете родих след третото икси, а второто ми е 6 години по-късно от замразен ембрион. Бях съответно на 33 и 39 години. Запиши си час и за д-р Начев, той е всеки четвъртък следобед в клиниката и ще си поговорите за Хашимото.  Пожелавам ти успех!

# 54
Много благодаря за куража!Да си призная най-ме е страх как ще отговоря на самата стимулация.Имам ин витро септември миналата година в много реномирана клиника, но толкова лош отговор и така претупана не съм се чувствала никога.Направих 5 фоликула, с разнородна големина и спасиха 2 яйцеклетки.От тях 1 ембрион и съответно отрицателен резултат.
Но аз съм сигурна, че д-р Владимиров ще вземе в предвид всичко и ще обмисли добре стимулацията ми този път.

# 55
  • София/Севлиево
Ще успешен. Не веднъж тук във форумa, а и в групите във Фейсбук, сa ме питaли зaщо след неуспехите ми не сменя клиникaтa .Не искам, чувствaм че доктор Влaдимиров е човекът, който ще ми помогне. Нaистинa не е много прикaзлив ,но винaги е нaсрещa когaто имaш въпроси. Кaто бях бременнa с тризнaците съм го търсилa и посред нощ и винaги ми е отговарял. Сегa, живот и здраве, чaкaм да ми дойде и почваме. И съм сигурнa, че този път ще успея .Не губете курaж и нaдеждa.

# 56
  • София, България
Стискам палци и на теб, Елислава! Вярвам, че ще намерите правилният път! Аз живея в чужбина и през 2016 година, когато беше трансферът на замразените ембриони, бях само около 3 седмици в България, но по мейла и телефона докторът през цялото време отговаряше на въпросите ми и ми даваше консултация за лекарствата. Пациентка съм на клиниката от 2008 година и винаги съм вярвала, че с тях ще постигнем успех Simple Smile Постигнахме го и то два пъти Simple Smile

# 57
здравейте, момичета, и аз обмислям дали да не направя стимулиран инвитро опит при Владимиров.

чакам заповед от фонда и исках да ви попитам кои и какви разходи ви се е наложило да си доплатите вие?

искам да си направя сметката предварително и да съм спокойна:)Sunglasses

# 58
  • София/Севлиево
Пaрите от фондa ми покрихa цялaтa стимулaция, пункция и чaстично зaмрaзявaне и съхрaнявaне на ембриони.ЕРA тестa ми също беше безплaтен ,т. к. дaдох съглaсие дa учaствaм в някаква статистика и още нещо имаше. ЗЕТ си ги плaщaх но по новите прaвилa ни се полaгaт по 500лв за ЗЕТ ,незнaм дали рaзликaтa ще се доплaщa. В понеделник ще ходя до клиникaтa да си зaнесa зaповедтa и да видим когa ще почнем.

# 59
здравей, Елислава! много благодаря за отговора Hands Plus1

А налагало ли ви се е да изчакате развитие на ембрионите до 5 ден (бластоциста) и това да си го поемате вие  (отглеждането от 3 до 5 ден)?

Желая ти успешен старт на процедура Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт