Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 3

• 63 982
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, момичета!
Аз искам много тааайно да ви се похваля с прекрасен бластоцист. Чух се сутринта с д-р Тачева и каза, че е замразила чудесен бластоцист в най-високия етап на развитие. Така се зарадвах, момичетааа, не мога да ви опиша. Един трап прескочихме, остават още, но е добър старт.. Heart Kissing Heart Simple Smile

Ммм, при теб новини има ли ..?

Успех на всички!! Hands Pray

# 496
Браво, бравоо Hug
А защо го замразихте, а не го върнахте сега

# 497
Заради нивата на хормоните след стимулацията. Simple Smile На следващия цикъл, когато ги нормализираме, ще си го приберем Simple Smile.

# 498
Много стискам палци от сега още Simple Smile

# 499
Ех много се радвам за теб!И аз на тия 2 бластоциста се надявам, а и нали знаеш, успеваемостта им при ЗЕТ е голяма.

При мен нищо ново, имам време до теста и всеки ден си намирам симптоми, че не е станало.Ще се побъркам казвам ви!

# 500
Бременна съм в шеста седмица след ЗЕТ при доктор Владимиров. Всичко беше наред до днес, но прокървих... Приеха ме в болница. Сложиха ми нош па, пролутон Депо от 500 мг и три утрогестана изпих. Сега лежа и се моля... Имате ли представа пролутона колко често и колко време може да се поставя? Благодаря!

# 501
Не знам за пролутона, но ти стискам палци да запазиш бебето си! Успех и бъди спокойна и всичко ще е наред:)!❤

# 502
  • Пловдив
Теди, стискам палци всичко наред❤

# 503
Теди, в коя болница си? Не може ли да попиташ лекарите там? Или пък направо на др. Владимиров звънни. Така ще получиш най-точна информация

# 504
По стечение на обстоятелствата съм в болницата във Велико Търново... Още не е минала визитация. Питах доктор Владимиров, каза че е добре пролутона, че сме го сложили, но нищо за продължаване... Кървене нямам от снощи...дано е така и каза да си продължавам същата терапия плюс спазмолитици и лежане... Две са бебочетата...

# 505
  • Пловдив
Вярвам , че всичко ще е наред, сигурна съм. Просто леко неразположение, ще мине. Яко лежане, книжки, лекарства и така.❤

# 506
Теди, лежи, почивай и бебетата ще са здрави и прекрасни Simple Smile!  И си мисли само хубави неща ! Успех и всичко най-хубаво Simple Smile!

# 507
  • София/Севлиево
Теди, некa всичко бъде наред.

# 508
Лежи и почивай, стискаме палци всичко да е наред!

# 509
Благодаря ви много за положителната енергия! Дай Боже, дано успеем всички!

Общи условия

Активация на акаунт