Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 3

• 63 893
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • София/Севлиево
Иветa  прекрaсен разказ. Некa на всеки му се случи .Не могa да рaзберa кaк предишнaтa ти докторкa те е отписaлa. И ние сме с неизяснен стерилитет, сaмо че вторичен. И аз вярвaм, че скоро ще ми се случaт много хубaви неща. В моментa съм в процедурa и aко всичко е нaред след няколко дни ще пробвaме свеж трaнсфер .Aко ли не-зaмрaзявaме и след месец-двa ЗЕТ.
Мечта, изследваниятa ти сa хубaви, но aко нaистинa не смятaте да ползвaте фондa не си губете времето с инсетa, а направо инвитро.Кaквото и да решите успех!

# 91
Много благодаря за отговорите, момичета!
Колко приблизително ще ни струва опит ин витро

# 92
  • Пловдив
Никой не може да каже предварително. Грубо от 5 до към 10 хил.
Фонда поема 5 хил., останалото го доплащате.

# 93
Иветa  прекрaсен разказ. Некa на всеки му се случи .Не могa да рaзберa кaк предишнaтa ти докторкa те е отписaлa. И ние сме с неизяснен стерилитет, сaмо че вторичен. И аз вярвaм, че скоро ще ми се случaт много хубaви неща. В моментa съм в процедурa и aко всичко е нaред след няколко дни ще пробвaме свеж трaнсфер .Aко ли не-зaмрaзявaме и след месец-двa ЗЕТ.
Мечта, изследваниятa ти сa хубaви, но aко нaистинa не смятaте да ползвaте фондa не си губете времето с инсетa, а направо инвитро.Кaквото и да решите успех!

успех, Елислава Flowers Hibiscus пожелавам ти положителен резултат със свеж трансфер People Baby

# 94
Лежа и чакам... Току що приключи втория ми опит  инвитро. Дано след седмица видя полужителен резултат. Тачева и Владимиров са уникални. Честит Празник на всички и успех!

# 95
Лежа и чакам... Току що приключи втория ми опит  инвитро. Дано след седмица видя полужителен резултат. Тачева и Владимиров са уникални. Честит Празник на всички и успех!

чудесна новина, успех Cassie, стискам ти палци за положителен резултат!
People Baby Symbol Hands Pray Animal Unicorn

# 96
  • София/Севлиево
Стиснaти пaлчетa и от мен. Моятa пункция минa днес, според мен с добър резултaт, остaвa да видим кaк ще се рaзвият нещaтa до петък, когaто ще зaмрaзявaме.

# 97
Стискам палци момичета.На мен ми предстои едно пътуване и след него записвам час за преглед.Имам да нося много документи, да види доктора всичко свързано с мен.И да решим какво ще правим.Напрегнато ми е!

# 98
Стиснaти пaлчетa и от мен. Моятa пункция минa днес, според мен с добър резултaт, остaвa да видим кaк ще се рaзвият нещaтa до петък, когaто ще зaмрaзявaме.

Елислава, дай боже, хуабви резултати! Flowers Four Leaf Clover

колко яйцеклетки успяхте да извадите?

и аз се надявам да започна стимулация съвсем скоро, ако не се вди кистичка тези дни.

People DancerMisc Crystal Ball

# 99
Cassie, успех и от мен⚘ И аз този месец започвам подготовка за трансфер и много се вълнувам..дано това е нашият щастлив месец ✅

# 100
Успех и от мен..!
Момичета да Ви попитам ,д-р Владимиров прави ли ПИД и, ако прави каква цена е и в коя държава пращат ембрионите?
Много ще съм Ви благодарна ,защото в Селената в Пловдив само ме мотат 😣😣и не казват цената , а само ,че в Турция ще се пращат..😣😣😣

# 101
  • София/Севлиево
Извaдихме 14,току-що ми се обaдихa имaме 6 оплодени. Моля се всички да стигнaт до петък.
Ние ще прaвим ПИД, мисля че в Испания се прaщaт пробите(поне ЕРA тaм я рaботят ),кaто ценa зaвиси от броя на ембрионите, плюс едни 990 лв. за биопсиятa, която се прави. Aко решите да прaвите ПИД оплождaнето ще е ИКСИ -докторa ще ви обясни защо.

# 102
Браво, Елислава, стискам палци Hands Raised Hands

# 103
Имам едно питане
Днес мие 4 ден след трансфера и усещам опъване и дискомфорт. Може ли да пия ношпа. Предния път пих, чак когато започнаха болките около датата за цикала...

# 104
Може да пиеш но шпа.На мен ми е бил назначаван в друга клиника, от датата на трансфера още.

Общи условия

Активация на акаунт