Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 65 028
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Ако всички бяха логични и действаха "правилно" всички недоразумения щяха да се разрешат в няколко серии и трудно можеха да запълнят дори и един сезон. Естествено че се налага да го разтягат и заплитат по всевъзможен начин даже и често да изглежда абсурдно и тъпо.
За Вергов някой се изказа, че това му била от най-слабите роли. Според мен такъв му е образа по сценарий до момента, но съм сигурен, че Огнянова ще го промени и се надявам да го видим и в много по-различна светлина. Огнянова ми харесва много. Добре си играе ролята и засега е от положителните герои.

# 136
Сега да налея масло относно евентуална връзка в реала между Виктор и Зорница  Laughing.
Дъщерята на Вергов има снимка с Огнянова, на която изглеждат доста близки.  Crazy

# 137
Браво на Наталка. Иванесенс се чудят кво става тука бря ... Imp

# 138
Пак изтървах началото. Какво става с Хинова?

# 139
Сега да налея масло относно евентуална връзка в реала между Виктор и Зорница  Laughing.
Дъщерята на Вергов има снимка с Огнянова, на която изглеждат доста близки.  Crazy

Нямат връзка.

# 140
Наталка цепи мрака Trollface

# 141
С Наталия ме изненадаха, очаквах да истеряса.

# 142
Образът на Наталия продължава да дълбае дъното. Груба и неблагодарна.

# 143
Вилиту и Кръстева също цепят мрака, но и Огнянова не спи , както и дежурната Добрева ... Уф за малко да забравя Стилянова ... Imp Да видим Банков какви ще ги натвори ... И жалкият Калинко ... Ох Огнянова, ай уант уор секс ат лийст ... Милите Садо-Мазови ... Disappointed

# 144
Поне забравиха за бащата на Наталия
Тя прости изневярата, но не и опита им да го оперират... както и да е...

# 145
  • Пловдив
Мн добре до тук като изключим измислицата с Мазови и ЖенитУ как оправдава Калин Simple Smile

# 146
  • Разпиляна във въображението
Калин е философ : като не става едно нещо - не става  Grinning

Галя не си преписа идеята за апарата, пусна Петър напред. Един до друг с Калинко бяха готини.

Наталия простила, но на Романова. Отсвири близките си... отново.

Огнянова наистина дърварка. Добре, че е симпатична, за да й го простя.

# 147
Евала на сценаристите... продължавайте да сговнясвате всичко хубаво в сериала!!!

# 148
  • Пловдив
Евала на сценаристите... продължавайте да сговнясвате всичко хубаво в сериала!!!
+1:confused:

# 149
  • Разпиляна във въображението
Хайде,  ма, Наталио!!!!!!!

Мазови  Cry

Общи условия

Активация на акаунт