Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 64 633
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Ужас!
Паднаха много!

# 481
Верчето май ще се пробва и на другия бряг.

# 482
  • София
Ееееее пак мъка... Тъкмо се награбиха и нова драма.
Явно така лесно се минава от другата страна.... Това за Добрева де.

Дописвам след промото:  Банков на какво го направиха не знам. Сега пък някакъв хокей и пак бой. Жена му явно си е жива в Германия, пък уж вдовец го раздава. Читав човек няма в тоя филм вече Simple Smile

# 483
Абе не е лоша идеята Добрева да мине на другия бряг, ама защо така с Банков и Огнянова беееееее! Едно хубаво нещо и него развалиха Sad

# 484
Вече си мисля, че може би дъщерята на Банков е в кома.
Не си обяснявам по друг начин тази рязка смяна на настроенията му.

# 485
  • Пловдив
Щото сценаристите са тъпииии!

# 486
  • Разпиляна във въображението
Някой от сценаристите е хвърлял око на конкуренцията от бтв. Май там главният се забърква с главната, и жена му се събужда от комата.

# 487
  • Ню Йорк

И аз нещо такова си мисля.

# 488
  • София

И аз нещо такова си мисля.

Това би било по-добре отколкото жена му да е жива и той да се представя за вдовец. Обаче с разказите си не оставяше впечатление, че детето е живо.

# 489
Мега смях в бара, умрях от смях. След това почерпката на останалите колеги в рапорт залата и после в столовата.

Колко беше елементарно и предвидимо поведението на добрева спрямо Огнянова по повод доцента ... Въпреки всички напъни, пак си остана на сухо ... в болницата. Дано намери покой с новата си приятелка или по-бързо да реже вени.

Женка също си получи заслуженото и вместо да се вслуша в Стаменова, продължи да се прави но голямото добрютро
На фона на цялата дебилщина - трансексуални, обратни, гълтачи на вибратори и т.н., много тъпо че за вместили и монолога на Мазов, който беше много силен и единственото смислено в тази серия ...

А Банков май не е вдовец ...

# 490
Няма как да стане. Сърцето на дъщеря му е спряло още в линейката. За кома е нужно сърцето да работи.
За жена му обаче е възможно. Ако е направила опит за самоубийство и са я спасили, но е останала в кома. За нищо друго не се сещам, което да го принуди да изпрати Огнянова по този начин в такъв момент.

# 491
Такъв шамар ми идва да извъртя на Банков в момента, не е истина просто.

# 492
  • София
Но при това положение би трябвало да е семеен все пак. Кой знае каква тъпотия са измислили. Вече нищо няма да ме изненада.

# 493
Според мен ако една от двете е жива, то това ще е съпругата.
Когато Банков сподели на Огнянова историята, той каза: Тогава моето момиче остана на 12
Не мисля, че родител би се изразил така, ако детето му е в кома.
А за съпругата така и никой нищо не разбра, та явно от там ще изкочи заека....

За Добрева и на мен ми стана мъчно. 

# 494
  • Кърджали
И аз... Тамън да го похвали човек и той... Проси си шамара
Интересно ми е кой е този пациент. Е как па жена му за която веднъж спомена "и тя, и дъщеря ми издъхнаха в ръцете ми" сега ще се окаже жива, па макар и в кома. Не ми се ще да вярвам сценаристите толкова не помнят кво са писали предните серии. И за чий ще го обявяват вдовец тогава.
Но и това не го оправдава че се държа като магаре с Огнянова накрая.
Надявам си да дадат някакви отговори още другата серия, че много гадно така.

Другите... Ся пък Добрева лезбийка ще я правят. Не и провървя с двама мъже и хайде да смени ориентацията. То нр че имам такъв опит, ама много изсмукано от пръстите ми дойде.
Дано случилото се сплоти още повече двойката Мазов - Хинова. Щото ако и тях отдалечат/разделят....

Ама ме е яд на Банков.
Докато гледах ми мина през ума дали при катастрофата не е пострадал друг човек и ако Банков е бил или се чувства отговорен... Но пък защо така ще я изгони...

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 21:24 от Aлекcандрa

Общи условия

Активация на акаунт