Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 64 573
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Много ми харесаха монолозите,които имаха Хинова и Мазов, бяха в десетката за героите.
Направи ми впечатление думите на Хинова точно след като Банков изгони Зорница:
"... Достатъчно решителен, за да вземеш това, което толкова дълго си чакал. Ако не съумееш да оцениш специалния момент, и да го задържиш за себе си, ще останеш сам. Ако нямаш смелостта, въпреки всичко, да настояваш за своето щастие, ще го изпуснеш..."
Дали ще я изгуби,ще видим.

# 586
Вибратора си е класика, чак ме подразни с баналността си. Нищо особено, а и Борис правилно скастри Вяра
Иначе много особени им станаха пациентите- хермафродит, който снимаха, сега смяна на пола...малкото дете се образова у дома, позачуди се. Няма лошо, тези неща е редно да се знаят и от децата. Но начина им на представяне във филма е пошличък...но то и лекарите ни са си такива де, нагледала съм се на простотия из болниците. Тук там някоя бяла врана, която иска ред, дискретност, коректност...останалите пълни простаци, като Вяра. Стилянова и тя, голяяям професионалист уж, пък снима пациентката с телефона си....ох пак се ядосах...

# 587
Едва ли ще я изгуби, но не изглежда че ще е лесно. Особено както той се открива на серия по лъжичка дори и всичките обстоятелства да са против него. Много трудно започва тяхната връзка засега и ще видим как ще се представи с извинението.

# 588
Ето я въпросната "неопорочена" сестра Янева.
Малко кофти кадър, но ще добиете представа.

# 589
  • Разпиляна във въображението
Но след трагедията, не му е простила, че качил дъщерята без каска, направила е опит за самоубиство...

Доколкото аз си спомням детето настоя, а родителите му се съгласиха. Не съм сигурна на кого беше идеята да качат детето с каска за колело.

# 590
На мене тази сестра Янева изобщо не ми харесва как играе, дори не знам дали е актриса, не че има чак такова значение. И малкото си реплики толкова изкуствено го рецитира, че изобщо не виждам смисъл да ѝ разгръщат образа.

# 591
  • София
На майката. Банков й каза, че няма каска, а майката отговори, че ползват тази за колелото.

# 592
  • София
По-скоро той не ѝ е простил, защото май тя казваше "Е, хайде, де, РД има детето". Не знам. След час може и да разберем Simple Smile
Но, ако действително жена му е жива, а той 1-2 пъти каза, че е починала (така си спомням) ще е голям гаф

# 593
А, това е Дария! Много находчиво са я кастнали.

# 594
Как изпляскаха тая реклама върху Банков и приятеля

# 595
  • Разпиляна във въображението
Много тъпо стоят хубави думи от устата на човек, който преди часове е изгонил "изгората си" като мръсно коте. "Не обръщайте гръб на хората, които ги е грижа за вас" - или нещо подобно.

# 596
Хубава все така с бомби и мигли..

# 597
Ей разрева ме Д Алексиев с момента с коремчето на Наталия Cry

# 598
А защо говорите за "гаф" на снецаристите, а не допускате, че така е по-сценарий?

# 599
Тази новата ужасно си криви долната челюст , докато говори.

Общи условия

Активация на акаунт