Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 65 113
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
И ние у дома обсъдихме точно бюста

# 376
Ей,преди Виолета сега Варя върви като пъдар след Банков и Огнянова,като неин миньон е.

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 20:46 от maichetoo0o

# 377
  • София
Леле колко е проста Вяра не е истина  ooooh!

# 378
Ако Вяра е изтрила sms ще падна

# 379
  • Пловдив
Ако Вяра е изтрила sms ще падна
и аз тъй си мисля...ама дано Банков разбере и я постави на място!

Мн.тъжно с Хинова..ама Галя каза,че имало надежда...каква?Сурогатна майка?Може тя да се предложи...

# 380
За бюста на Хинова - според мен беше с кофти сутиен.
Очевидно сценаристите насочват нещата към сурогатно майчинство. Хм, интересна е хипотезата Стилянова от гузна съвест сама да се предложи да износи детето на Мазови.

# 381
  • Кърджали
Не вярвам че Вяра е изтрила смс-а. Щеше да си замълчи, а сега ги провокира и то много глупаво. Защото все едно някой от тях ще си признае че ще се срещне с другия. Нали и между тях нещата са едни неуточнени. Но са много сладки с държанието си, все едно са влюбени за първи път тийнейджъри, но в същото време и с уважение към другия.
За Хинова и Мазов - много тежка серия. 

# 382
Хинова може от хормоните на бременността да е така с бюста. Ама надали.

Яд ме е, че най-сладките двойки ги съсипват направо. Мазов го видяхме два пъти усмихнат и това ще е.

Кръстева много ми харесва как играе, даже забавянето в изреченията изобщо не ме дразни.
Но то май свикнах с всички и никой не играе неприятно. Дразнителите нали ги махнаха от сериала...

# 383
Много неприятно ми стана като Хинова като обвини Стилянова в некомпетентност. Едва ли не Захариев е чудотворец и щеше да ѝ спаси матката.

# 384
  • Кърджали
Гадно беше, но в такъв тежък момент човек иска да обвини някого, пък дори и сам да знае че този някой няма вина. 

# 385
  • There I was on a July morning
...............
Но то май свикнах с всички и никой не играе неприятно. Дразнителите нали ги махнаха от сериала...
И аз тъкмо свикнах с играта на д-р Тасев, но сега Огнянова ме дразни.

За епизода мога да кажа, че ми хареса - всички актьори се справиха добре с ролите си и имаше запомнящи се сцени, макар и драматични.
Наталия за пореден път се държа странно и нелогично - обясняваше със светнало лице на адвоката си, че Калин май се е отказал от развода, а когато той се появи - помръкна, все едно, че той е инициаторът за тяхната раздяла.
За Мазов и Хинова ми е много тъжно, надявам се сценаристите да се "смилят" над тях още в този сезон. Не ми се чака до 5-ти, ако изобщо има такъв. Crossing Arms

# 386
  • Разпиляна във въображението
Ще има бебе, иначе защо да се подчертава, че яйчниците са запазени. Като нищо Мазов може да издири родилка  Grinning

Промото беше интересно

# 387
  • Някъде в Матрицата
Може би Наталия се е надявала Калин да не дойде и да си останат още малко женени. Объркано е момичето. Бременна. Хормони. 😉

# 388
  • София
Искам да кажа, че това със сепсиса на матката след спонтанен аборт в ранна седмица е голяма измислица.  Сценаристите доста попрекалиха с драмата..Предполагам,че това може да се случи ако Хинова беше отишла при някой касапин, поне да я бяха оставили в онова село примерно.

# 389
Наталия за пореден път се държа странно и нелогично - обясняваше със светнало лице на адвоката си, че Калин май се е отказал от развода, а когато той се появи - помръкна, все едно, че той е инициаторът за тяхната раздяла.
Очакваше нещо като:"бори се за мен и нас"-макар,че въобще не го заслужава.
Реакцията на Хинова към Галя е разбираема предвид преживяното,но все пак нечестно спрямо нея.Все пак,може би чрез сурогатна майка ще ги дарят с така мечтаното дете.Кръстева беше разума и при нея и Мазов(с това да бъде силен и за нея)
Добрева се държи все едно Огнянова и е откраднала Банков.Макар вече наясно,че нещо се случва между тях двамата,вместо да се отдръпне продължава да се бута между тях.Много са ми сладки,като влюбени тинейджъри с първата си любов.Очаквам  срещата им по някакъв начин да се провали,а групата в бара много бойни били тези доктори.

Общи условия

Активация на акаунт