Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 63 982
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
А Добрева има изпъкнала адамова ябълка

# 601
  • Разпиляна във въображението
А защо говорите за "гаф" на снецаристите, а не допускате, че така е по-сценарий?

Аз го допуснах - снощи писах, че са преписали от турския сериал по бтв  Laughing

# 602
  • София
Добрева тотално изтрещя.

# 603
  • Кърджали
А защо говорите за "гаф" на снецаристите, а не допускате, че така е по-сценарий?

Аз го допуснах - снощи писах, че са преписали от турския сериал по бтв  Laughing
Защото два пъти му вкараха в устата думите, че  жена му е мъртва. И ако сега възкръсне ще е наистина гаф, както и да го измислят по сценарий

Добрева е за бой, хубав бой.

Редактиране- Банков е за по-голям бой.

# 604
  • София
Ех, Банков голям гадняр спрямо Огнянова.

# 605
Сега разбирам, че Банков всъщност е Виктор

# 606
Неочаквах, че толкова бързо Верчето и Асинка ще се срещнат пак. Браво, че не е баналното до втръсване пациент-доктор, а другото тривиално - между колеги. Сега е много вероятно с Борко да заформят троица, че да върви интригата още няколко епизода. Стилянова също може да се включи, освен ако не я комадироват в Лондон да си прибира дърт Пешко.

Тц, няма да ходи да си го търси, защото както се и очакваше ще я изкарат виновна за драмите на Лорчето.

Браво на Магдето и Ненева и въпреки това онуй не спря да дудне и да сее закани. Чудя се има ли спасение са нея след като нито мъж, нито жена може да я задоволи и ощастливи ... Вярна ще излезе теорията, че злобните хора сеят само разруха около себе си.

Каква книга чете директора, че не видях добре?

# 607
  • Кърджали
Добре де - тайни в миналото, смърт, страх. Ама бива ли да се държи чак като такъв идиот.
Сега сърдит ли ще го играе че Зорница сутринта му беше обидена?
Калин ме изкефи в анонса за утре - ако нещо се заформи като двойка, ще минете ли през личен състав при майка ми да се заявите?

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 21:17 от Aлекcандрa

# 608
Калин добре му го каза на Банков- "Ако случайно нещо се заформи като двойка, ще минете ли в личен състав при майка ми?"  Joy
Много ми хареса играта му днес, сълзите в реанимация ме разчувстваха.

# 609
  • София
Калин е готин.

# 610
Банков - директор на болница, хирург, анестезиолог, (не съм го видяла да анестезира в някоя операция) моторист, хокеист. Стига вече!
Не е невъзможно- ей на Вергов и мотор кара, и от хокей явно разбира.

# 611
 Crossing Arms Thinking  добре преписват от анатомията. ама им липсва психиатъра!
И Вяра и шефа, и Жениту и сие имат нужда!

# 612
  • Варна
Май наистина е време да вкарат един психиатър да им направи по една обща оценка на състоянието нещо като психо тест... Необходими им е..
Банков в промото ми се стори,  че доста нагло се държи спрямо Огънчето.. А до вчера тича подир нея... И за секунди на 180С...
Вяра вече да я махат то не остана какво още да я правят.. Освен да я командироват някаде...

# 613
  • Кърджали
Той пак ще затърчи след нея. Ама ми е интересно какво ще се случи за да му светне лампичката в главата че не иска да я загуби. Нещо ще го накара, ама какво...
Днес си беше яко за бой, следващата серия май ще е пак.  Явно страховете му в момента са по-силни от желанията му, но да вземе да се стегне.

# 614
  • тук, на мястото си
Не мисля, че жената на Банков е в кома. Може би е някой пациент, който е анестизирал и объркал, така да се каже, и от неправилната дозировка изпада в кома. В следствие на тази случка  Банков се маха от Германия и се връща тук. Нещо такова ми се вижда по-добро от това жена му да  "възкръсва".

Общи условия

Активация на акаунт