Пазаруване от Aliexpress.com 53

• 95 983
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • у нас
Така, взех си доставката, оказа се, че както предполагах е на митница. Сега проблема е друг, стоката не отговоря на това, което е описано-има проблем с качеството. Става проблем за телефон, уж с глобъл ром, а всъщност с китайски, направен на фалшв глобъл. При първата актуализация (5 мин. след разопаковането му ) телефона блокира, не спира да ребутва и не може дори да се изключи. Доста прочетох, проблема е разрешим, но се изисква сериозна работа  в сервиз - трябва да се отваря, бърника по него, после разни инсталации и т.н.  Отворих диспут, поисках да задържа стоката срещу частично връщане на средства. Продавача отказва и ми праща клипчета как да разреша проблема,като там подробно се показва как се отблокира телефона и от китайски ром се преправя на глобъл. Не приех разбира се, даже му написах, че според офертата продава телефон с оригинален глобъл ром и съм планира за такъв, а не за китайски ром. От тогава нямам нищо от него. Какво мога да направя , освен да чакам от Aliexpress за се намесят?
Следиш постоянно дали не е отхвърлил предложението ти и дали не е предложил друго. Аз бих му искала пълно възстановяване. Успех!

# 601
Искам да попитам понеже до сега не бях виждала тези доставчици SF eParcel и  TNT и те ли пристигат в пощата?

# 602
Така, взех си доставката, оказа се, че както предполагах е на митница. Сега проблема е друг, стоката не отговоря на това, което е описано-има проблем с качеството. Става проблем за телефон, уж с глобъл ром, а всъщност с китайски, направен на фалшв глобъл. При първата актуализация (5 мин. след разопаковането му ) телефона блокира, не спира да ребутва и не може дори да се изключи. Доста прочетох, проблема е разрешим, но се изисква сериозна работа  в сервиз - трябва да се отваря, бърника по него, после разни инсталации и т.н.  Отворих диспут, поисках да задържа стоката срещу частично връщане на средства. Продавача отказва и ми праща клипчета как да разреша проблема,като там подробно се показва как се отблокира телефона и от китайски ром се преправя на глобъл. Не приех разбира се, даже му написах, че според офертата продава телефон с оригинален глобъл ром и съм планира за такъв, а не за китайски ром. От тогава нямам нищо от него. Какво мога да направя , освен да чакам от Aliexpress за се намесят?
Следиш постоянно дали не е отхвърлил предложението ти и дали не е предложил друго. Аз бих му искала пълно възстановяване. Успех!
Ами, отхвърли го, предлага ми 0.00$ и ми праща клипчета. Какво да правя?

# 603
  • у нас
Продавачът няколко пъти може да ти прави предложение. Много е важно да го видиш и съответно да го приемеш или отхвърлиш, преди да се намесят от Алито.

# 604
Къде да използвам track number. в сайта на БГ Пощи не излиза инфо.

Logistics company: AliExpress Standard Shipping
Parcel Status: Departed country of origin

# 605
  • Бургас
В сайта на бг пощи информация се появява чак когато пратката влезе в България.

# 606
проверявам си пратките  в бг пощи и на някои пратки  ми изписва това Send item abroad (EDI-received)
а на други това Пратката не подлежи на проследяване, Проследява се само препоръчана пратка.      

и какво трябва да ми изписва когато пратката вече е доставена в БГ.
Благодаря!

# 607
# 608
В сайта на бг пощи информация се появява чак когато пратката влезе в България.
сега съм на Singapore Post сайта.

Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article).

# 609
Благодаря, но пробвах във бг пощи със поръчка която съм получила и въобще не ми изписва това което Вие сте ми качили, а пак това Пратката не подлежи на проследяване, Проследява се само препоръчана пратка.   
Да не би аз да не правя нещо както трябва

# 610
  • у нас
Някои пратки просто не могат да се проследят.

# 611
Здравейте на всички понеже ще ми се наложи да пратя торта от картон и искам да сложа лепенки на всяко парче можете ли да ми дадете линк на такива лепенки понеже не мога да намеря аз Sad

# 612
  • Бургас
Благодаря, но пробвах във бг пощи със поръчка която съм получила и въобще не ми изписва това което Вие сте ми качили, а пак това Пратката не подлежи на проследяване, Проследява се само препоръчана пратка.   
Да не би аз да не правя нещо както трябва
https://www.bgpost.bg/bg/384

# 613
От вчера не мога да си платя поръчката. Искат ми да си запаметя картата, като махна отметката излиза съобщение, че не е запаметена и се отхвърля плащането. Някакви идеи какво да направя?

# 614
  • Пловдив
mimoni-, как поръчваш, през телефона ли?
Ако е чрез компютър - смени браузъра.

Общи условия

Активация на акаунт