Пазаруване от Aliexpress.com 53

• 95 670
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Нищо не правите. Чакате си да изтече времето. Не прати ли значи не иска да прати. Автоматично ви се връщат парите. Търговците имат достатъчно начини да "заблудят системата" че са пратили нещо, а да го пратят седмици или месеци по-късно (дори и да не пратят нищо), но това е друга тема.
Вече са ви посъветвали, но да добавя един щтрих. Когато удължавате времето за изпращане без изрично искане от продавача това се възприема като указание "изпратете стоката по-късно". Нали нямате това за цел?
Да но при условие че изтича времето за обработка, какво следва от моя страна?

# 631
Нищо не правите. Чакате си да изтече времето. Не прати ли значи не иска да прати. Автоматично ви се връщат парите. Търговците имат достатъчно начини да "заблудят системата" че са пратили нещо, а да го пратят седмици или месеци по-късно (дори и да не пратят нищо), но това е друга тема.
Вече са ви посъветвали, но да добавя един щтрих. Когато удължавате времето за изпращане без изрично искане от продавача това се възприема като указание "изпратете стоката по-късно". Нали нямате това за цел?
Да но при условие че изтича времето за обработка, какво следва от моя страна?
Не не нямам за цел. Щом не я праща ок.
 Значи изтича си времето и чакам парите.
Благодаря Ви!

# 632
Няко връщал ли е стока и да са му възстановили платената сума? Ние с продааа не се разбрахме и от алиекспрес отсъди ха така. Нещо особено в процедурата, утре смятам да го връщам?

# 633
Аз търся ей такива кецки, ако някой ги е виждал и такива боти

# 634
Много моля някой да ми помогне с проследяването на тази пратка?
300346794696
Благодаря предварително!

# 635
Аз не съм голям специалист, но за да се проследи пратката не трябва ли номера да съдържа и букви, две отпред и две отзад!

# 636
Днес най накрая пуснаха пратката. Не става въпрос за малко пари, честно бях се притеснила. Нямам опит с пазаруването в Али. Пише, че ще пристигне между до 25 март. А дано....

# 637
https://global.cainiao.com/detail.htm?mailNoList=300346794696
https://t.17track.net/bg#nums=300346794696&fc=190094
Пратката се вози с 4px може да я проследите на всички сайтове избирайки ръчно 4px от списъка с превозвачи.
300346794696
Благодаря предварително!

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 13:26 от netman71

# 638
  • Бургас
https://global.cainiao.com/detail.htm?mailNoList=300346794696
https://t.17track.net/bg#nums=300346794696&fc=190094
Пратката се вози с 4px може да я проследите на всички сайтове избирайки ръчно 4px от списъка с превозвачи.
300346794696
Благодаря предварително!

че сингапурските не почваха ли с - S

# 639
Поръчах си прахосмукачка робот от сайта през м. ноември 2017. Съответно февруари спря да му работи едната четка. Продавача не предприема никакви действия, а си пишем вече повече от месец. Робота има една година гаранция. Посъветвайте ме, какво мога  да направя?Мога ли да пиша на Алито, те могат ли да вземат някакво решение по проблема?

# 640
  • София
Някой да препоръча някакви готини слънчеви очила, които си е поръчал от Али?

# 641
Искам да попитам може ли да поръчвам от али но на други хора като сменя адреса за доставка и те да си го получат. Дали ще ми правят проблем от алито? Някой да има опит?

# 642
  • София
можеш.
аз ползвам няколко адреса и имена.
изпращам до майка ми и до други близки, освен до моя адрес.
пиша техния адрес и телефон, само им казвам кога да проверяват в пощата.

а веднъж една жена вземаше пратка с две имена на нея, нейното и на мъжа и, за да можели и двамата да си я вземат.

# 643
  • София
а веднъж една жена вземаше пратка с две имена на нея, нейното и на мъжа и, за да можели и двамата да си я вземат.

Това е хитро, не съм се сещала.

# 644
бамбарадамбара благодаря. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт