Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви изследвания са ми назначили за кухо яйце?
Защо трябва да получа изследвания преди аборт по медицински причини?
Какви са причините за повтарящи се кухи яйца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви изследвания са ми назначили за кухо яйце?
-
Защо трябва да получа изследвания преди аборт по медицински причини?
-
Какви са причините за повтарящи се кухи яйца?
-
Какво означава резултатът от теста за кръвен PSA 5,0 mIU/ml?
-
Какво означава резултатът от кръвния тест 115.30 по време на бременност?
...днес си направих домашен тест и чертата ми беше по-бледа от вчера и изтичах да си пусна нов кръвен. Хормона се беше качил за 24 часа от 95.30 на 156.10, което според мен е ок. Казах на лекарката и от реакцията й малко се притесних. Сеедно се надяваше да е по-висок. Попитах е дали е на лошо и после ми отг., че най-вероятно съм в самото начато да изчакаме и в петък да пусна отново. На 15-ти ден от цикъла бях да ме види за овулация и имах фоликул 14 мм. и ми каза, че до ден два ще съм в овулация и да дейставаме. Бебе правихме цялата седмица след прегледа. Според вас как ви се струва хормона. Много се притеснявам. Понеже вече имам една извънматочна и един спонтанен аборт в началото. И такмо си дадохме срок до края на лятото и ако не стане вече да мислим за инвитро и то взехме че го оплашихме и стана:d а сега все още не смея да се зарадвам истински.