Математически турнири - 47

• 115 614
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
На СМТ на моето дете не са му дали да изнесе листовете със задачите...при вас така ли е?
Мерси

# 136
  • Варна
При нас всички излязоха с копие(първи клас, Варна)

# 137
  • София
  Моите излязоха със задачите. Открихме вече една грешка при единия. Другите им отговори съвпадат. Някой знае ли как се точкуват задачите, за да пресметна какви точки да очакваме ако правилно са пренесли отговорите, разбира се. 2-ри клас са.

# 138
В началото на листа трябва да е написано точкуването...
Хм, странно защо на моето не са му дали листовете...

# 139
1-10 зад - 5 т
11-12 - 7 т
13 - 0-10 т (в зависимост колко подробно е написано решението и дали е верен отговорът)

# 140
  • София
 Мерси, сега видях, че ги има и на листа.

# 141
  • Sofia
@Miramar, може ли да качите снимка на задачите за 2 клас. На дъщеря ми не са дали копие

# 142
  • София
@Miramar, може ли да качите снимка на задачите за 2 клас. На дъщеря ми не са дали копие

Много са надраскани нашите. Най-вероятно ще ги качат някъде в най-скоро време.

# 143
Влизам, за да споделя разочарованието си от СМТ. Първо състезание е за детето и бях дала разни инструкции. Е, оказа се, че не ми е минало през главата да кажа да се работи самостоятелно. Моят син е стоял на 1чин с приятелче от класа. Тъй като другото дете е приключило по-рано е помогнало на моето с последните задачи, за да излизат по-бързо да играят. Поуката за мен си я вземам. Но квесторите не са ли там, за да съблюдават за ред и дисциплина?! Ако всеки път ще е така, се губи смисълът от участие.

# 144
Някой има ли отговорите за 2 клас от СМТ?

# 145
  • София
Някой има ли отговорите за 2 клас от СМТ?

Не са официални, а според семейния съвет:
1. В
2. А
3. Г
4. Г
5. В
6. Б
7. В
8. Б
9. Б
10. В
11. Жълт
12. 5
13 а) 58 б) 2

# 146
  • Sofia
ТОва са отговорите и според нас.

# 147
  • София
И според нас, но моето дете е объркало и дало отговор 4 на второ подусловие на последната задача- 2 клас.
А и се съмнявам да е разписала подробно задачата.
Това с разписването ни е голям проблем. Не знам в училище дали вече записват обстойно условията на задачите, а аз не съм сигурен какво точно трябва да включва.
Някой може ли да даде пример с последната задача.

Последна редакция: сб, 18 ное 2017, 16:18 от D-V-D

# 148
  • Sofia
И при нас 13-та не се е получила. НЕ знам какво е разписвал, но е използвал скоби ooooh! Сигурно няма да му признаят първия отговор.

# 149
И при нас излязоха със задачите. А как се точкуват тези от 1 клас? Те май са различни от останалите. Виждам, че предишни години е имало и наградени деца - златен, сребърен и бронзов медал. За златен е ясно - без грешка, но какви са условията за сребърен и бронзов?

Общи условия

Активация на акаунт