Звездни компромати - 343 част

• 113 285
  • 760
  •   1
Отговори
# 60
Джагърс убиха рибата - как си приличат, не е истина!

# 61
Като стана дума за Надал, това видяхте ли го - гард с/у Надал, "Кой сте вие?"  Laughing

https://www.youtube.com/watch?v=0kgixqvPg5U

От няколко дни циркулира, но мисля в темата не е пускано.

# 62
  • при моите любими
Рафа е велик спортист. Един от най-вдъхновяващите. Повече хора трябва да имат неговия дух за победа. Аз лично му се възхищавам.

# 63
https://youtu.be/_vjO4sdaAIs

Софи Маринова    ooooh!

# 64
  • in Wonderland
И едно видео от финалите на  ATP в Лондон, Григор Д. влиза в ролята на репортер. 😁

https://youtu.be/4TZZyruq7jI

# 65
  • Вече в моята си приказка...

Повечето, всъщност, не приличат на родителите си, според мен. Най-най-най-много Ванеса Паради и Лили-Роуз си приличат. Невероятно генетично copy-paste...Open Mouth Единствената им разлика е в очите - Лили-Роуз има различни, едни такива меланхолични очи...

# 66
Харесвам Ванеса Паради, има много специфична френска красота. А разстоянието между зъбите, което толкова се навира в очите на хората, ѝ придава неповторим чар. Изобщо не намирам прилика с дъщерята, която е с доста по-обикновена хубост.

# 67
  • Rock & Roll feeling ...
Колко много хора са се впечатлили от това с луфта  Crazy  Разбирам,че звучи нелепо и вероятно в 90% е ген и въпрос на конструкция,но не си сменям мнението,че има и жени, при които се получава от странични фактори.
Намирам темата за изчерпана : ))

Сори, че се включвам със спам, но наистина ми е много интересна тази теория за измененията в човешкото тяло - та при мъжете като сменят много жени не се ли получава също някакво изкривяване или пък...намаляване на размера, от дългото стоене на тясно Sunglasses
От това точно -не. Нали знаеш приказката за ключа и ключалката  Laughing
Мога  да кажа, кога могат да настъпят изменения в чувствителността и евентуални промени в размера,но за да не излиза темата от коловоз,ще се въздържа.  Mr. Green

За да не е тотален спам :
Божидар Димитров: Мария Захарова (говорителката на руското Външно министерство) е ”пикла без цици”

Връщам се да дочитам.

# 68
Вот так, знаменитостите с луфт да не те обвинят сега и теб е сексуален тормоз за тези изказвания JoyJoy

# 69
  • Rock & Roll feeling ...
Ааа, за това няма да могат,да не съм им го причинила аз Joy
Да търсят или назад в поколенията или да се замислят за странични фактори.

# 70
Лана дел Рей яко е надула джуките, безформени са
Скрит текст:

# 71
Миа Сантова е обратно в Нова телевизия.
В кое предаване мога да я гледам?
П.С.
Връщам се да чета за луфта, явно е нещо сензационно Mr. Green

# 72
А тоя Роналдо на снимките по-напред нашия ли е или оригинала Joy Joy Joy?

# 73
  • На топло
Ванеса Паради като млада е била по-красива от дъщеря си. Но в момента  остарява много грозно, чертите и са променени към по-лошо. Ако имаше хубаво тяло можеше да компенсира и там обаче е трагедия. Не е достатъчно само да си слаб.
Сега се сещам и за още една французойка, която остарява като цървул😂, Шарлот Генсбург.
Направо е страшна...

# 74
А тоя Роналдо на снимките по-напред нашия ли е или оригинала Joy Joy Joy?
Ъъъ, не беше ли оригиналния newsm78
Ей го нашия
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт