iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 91

• 72 528
  • 710
  •   1
Отговори
# 465
  • София
- и тази паста за зъби с нийм - след опита ми с маслото от това растение съм просто възхитена от действието му.
Поръчах от пробната паста с нийм, но заради малкия размер, ще си я пазя за път, още не съм я ползвал. За тази на Хималая и аз се чудя, но четох в мненията, че не е за чувствителни зъби. Е, моите не са, но мненията ме отказаха. Тук е около 9 лв. в аптеките. В момента ползвам СУПИРИВИКИ и съм много доволен.

# 466
denis, благодаря за разясненията, точно това ме интересуваше! Flowers Hibiscus
С антиоксидантите няма да експериментирам, а имаш ли представа дали има други разлики, освен във вкуса в тази омега - лимоновата е по-скъпа, но не са написали да има IFOS и срока на годност е по-скоро, т.е. портокаловата е по-прясна? И по колко да давам - малко по-малко от 1/2 ч.л., 1/3 ч.л.?

Последна редакция: чт, 23 ное 2017, 16:00 от kukkanen

# 467
  • София
denis, благодаря за разясненията, точно това ме интересуваше! Flowers Hibiscus
С антиоксидантите няма да експериментирам, а имаш ли представа дали има други разлики, освен във вкуса в тази омега - лимоновата е по-скъпа, но не са написали да има IFOS и срока на годност е по-скоро, т.е. портокаловата е по-прясна?
Разликата е само във вкуса и в IFOS сертификата, но това, не трябва да те притеснява, дори да няма IFOS - кач-во е много добро. Carlson Labs, а и не само те, малко трудно запазват този сертификат. На едно условие да не отговорят, сертификата се отнема за известен период, през който, трябва да го заслужат, отново. Много харесвам този продукт, поръчвам го много често и един път е с IFOS, друг път - без. Дори вече не следя за това.
Дано само информацията в сайта да е вярно, че много грешки допускат.
На по-ниска цена IFOS? e малко подозрително.
ПП.
На снимката - лимонената е с IFOS?! - долу в дясно. Тя е и с новия етикет. Пак нещо са объркали

iHerb® Код:    YUL919
дава още 10% намаление - за нови и стари клиенти

# 468
Непубликувана засега в сайта промоция, но активно:

+

На цена 3,59 лв. Продуктите са свързани, от което се намаляват още 4,42 от цената на дражетата.

# 469
  • София
В един от линковете има скрит код... BTB*** Това за втори или трети път...

Пия си кафето в момента, но му добавям лъжичка цикория. Смилам я допълнително. Преди я пиех чиста (взимах цикория от Берьозка), но тази няма нищо общо - то си личи, че е истински продукт, но и вкуса е малко особен. Добавена в кафето, се получава страхотна напитка (прецеждам я допълнително). Някак, придава плътност. На мен много ми харесва така. Поръчах и Pero, Instant Natural Beverage, Caffeine Free, но още пътува. Гледам, има доста заместители на кафето в сайта. Някой взимал ли е нещо подобно?

denis, четох, че инулина може да се използва донякъде като заместител на захарта, но се чудя, как му влияе топлината? Идеята ми е да си го прибавям в кафето вместо захар...

код за 10% отстъпка в iHerb
ROV5021

# 470
  • Пловдив
Дайте идея как да намеря продукти, намаляващи доставката? Трябва ми нещо евтино за допълване на поръчката. В момента съм сложила все евтини неща, но доставката ми е 8 долара  Simple Smile

# 471
  • София
Дайте идея как да намеря продукти, намаляващи доставката? Трябва ми нещо евтино за допълване на поръчката. В момента съм сложила все евтини неща, но доставката ми е 8 долара  Simple Smile
На първата страница от темата има линк. Аз в момента си взимам едни бонбонки - Xlear, SparX Candy, with 100% Xylitol, Berry, 30 g - свалят доставката и са добре за зъбите.

# 472
  • на брега

Този продукт ми нулира доставката преди малко.
Madre Labs, Lemongrass, On The Go, Hand Cleanser, Alcohol-Free, With Aloe, 2 fl. oz. (60 mL)

# 473
Кой линк, djagi? П.п. Видях го, но не мога да разбера защо става така. Цъкни на цитирай и ще видиш, че не е вграден.
---------------
Откъм шипинг сейвъри и аз го закъсах, затова гледам много внимателно да съчетавам продуктите в кошницата - леки+тежки. Не мога да предложа нищо интересно под 8 лева. Опитвай с трайъл продукти, които вече си поръчвала. Втория път са по-скъпи, но свалят доста от цената. А иначе не са маркирани като шипинг сейвъри.

Madre Labs, Lemongrass съм го споменавала, но не сваля много, около 3 лв. Все още не съм го ползвала за поръчка, защото ме притеснява малко този тимол в него Sad

Последна редакция: чт, 23 ное 2017, 17:13 от Тъмнозелена

# 474
  • София
Кой линк, djagi?
---------------
Няма да кажа (не е моя работа), но е скрит така: #?rcode=******
Заради диез, кода не се вижда... Добре е да се знае, че ако линка завършва с диез, е възможно да има код след него. Това за хора като мен, които внимават по принцип къде кликат Wink

# 475
  • Бургас
Тъмнозелена, комбинацията, която предложи е много добра, но ми вдига доставката с около 3 долара, така че почти няма смисъл...

Код за 10% отстъпка WCZ857

# 476
Кой линк, djagi?
---------------
Заради диез, кода не се вижда... Добре е да се знае, че ако линка завършва с диез, е възможно да има код след него. Това за хора като мен, които внимават по принцип къде кликат Wink
Не виждам никакъв диез. Писах ти, цъкни на цитирай и ще видиш как излиза линка.

Потърси го този код в гугъл и ще видиш, че и преди е коментиран.

Последна редакция: чт, 23 ное 2017, 17:38 от Тъмнозелена

# 477
  • Пловдив
При мен излиза целия код, без диези. Интересното е, че го изчиствам, затварям браузъра и като отворя пак сайта, отново е там кода.

# 478
  • София
Скрит текст:
Кой линк, djagi?
---------------
Не виждам никакъв диез. Писах ти, цъкни на цитирай и ще видиш как излиза линка. Значи са намерили много хитър начин да ги скриват. Виждаш, че това не е мой код, а е от сайта, откъдето съм видяла промоцията. Винаги ги чистя техните, но този път са успели някак да го набутат.
Не, не, линка не е твой, тъй или иначе... Да, наистина, при цитат го няма. Странно. Ще го проуча малко по-късно, не знам как става, наистина. Направи ми впечатление, че няколко пъти ми се вмъква в количката на iHerb.

п.п. За пробата, ще публикувам линк с диез накрая, да видим... Xlear, SparX Candy, with 100% Xylitol, Berry, 30 g

И аз допълвам Simple Smile Да, същата работа... Добави ли се диез, някой си изкарва парички Wink Интересно.

Последна редакция: чт, 23 ное 2017, 17:32 от djagi

# 479
Скрит текст:
Кой линк, djagi?
---------------
Не виждам никакъв диез. Писах ти, цъкни на цитирай и ще видиш как излиза линка. Значи са намерили много хитър начин да ги скриват. Виждаш, че това не е мой код, а е от сайта, откъдето съм видяла промоцията. Винаги ги чистя техните, но този път са успели някак да го набутат.
Не, не, линка не е твой, тъй или иначе... Да, наистина, при цитат го няма. Странно. Ще го проуча малко по-късно, не знам как става, наистина. Направи ми впечатление, че няколко пъти ми се вмъква в количката на iHerb.
Дописах по-горе, за да не запълваме темата, но не знам дали се връщаш да четеш. Вкарай кода в гугъл и виж - още 2016 година е коментиран, че изскача. Някакъв хакер ли е това, бъг ли е ... не знам.

Тъмнозелена, комбинацията, която предложи е много добра, но ми вдига доставката с около 3 долара, така че почти няма смисъл...
Само ако е с леки продукти кошницата има смисъл, така е. Доста намалени неща имат свойството да качват доставката.

Последна редакция: чт, 23 ное 2017, 17:39 от Тъмнозелена

Общи условия

Активация на акаунт