iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 91

• 72 528
  • 710
  •   1
Отговори
# 525
Момичета поръчах си Healthy Origins, Ubiquinol и със лоялити кредит и с отстъпката го докарах до 30,25 лв изчислено по моята банка.Сега се чудя дали да рискувам?

КОД ЗА 10%ОТСТЪПКА VEL2114

ПП Впрозореца на промокода са изписали някакъв служебен код и не мога да си сложа код,който искам ,ще пробвам да пренаредя кошницата наново

# 526
ПП Впрозореца на промокода са изписали някакъв служебен код и не мога да си сложа код,който искам ,ще пробвам да пренаредя кошницата наново

Не е нужно да презареждаш, след кода има опция Remove.  Махаш го и слагаш друг.

Код за 10 % отстъпка от iHerb - SDB331

# 527
ДА АМА НЕ !ПИШЕ МИ НЕВАЛИДЕН КОД.А аз винаги ползвам един и същи код този на Денис
Редактирам се ,този път кода е приет  Simple Smile

Последна редакция: сб, 25 ное 2017, 11:33 от ETM

# 528
Order Summary
Subtotal лв30.91
Shipping лв6.51  
Tax лв0.00
Rewards (лв3.10)
Codes Applied:
•ExistingCustomerDiscount
Order Total лв34.32

Момичета, четох първи пост, нямам спомен от пускане на предни поръчки, затова моля, пишете ми има ли вероятност да отиде на митница. Rewards ми намаля от общата цена, а не само от тотала.

# 529
  • София
Момичета  Hug  Искам да питам  човек с омазнен черен дроб може ли да приема Омега 3  или това допълнително ще омазни и натовари дроба. И ако може, каква да му поръчам ?
Да, може и е препоръчително, защото това е "добра" МК, която чисти "лошите" МК / най-общо казано/.  
https://www.iherb.com/pr/Nordic-Naturals-EPA-Xtra-Lemon-1000-mg-60-Soft-Gels/4186
https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Super-Omega-EPA-Molecularly-D … -120-Softgels/858
- приема се след хранене

ETM   Hug
Не рискувай да пускаш поръчка над 30.00лв

Naq2009
Гледаш субтотала - трябва да е до 30.00лв
твоя е Subtotal лв 30.91
Вериятността да отиде на митница е голяма и ще платиш: ДДС + 15.50лв такси.
Трябва да се пуска или голяма поръчка /60-80-100$/ или малки до 30лв / без доставката/.
По-изгодно е, да се плати по-висока доставка, но субтотала да е по-нисък.

iHerb® Код:    YUL919
дава още 10% намаление - за нови и стари клиенти

Последна редакция: сб, 25 ное 2017, 12:25 от denis.

# 530
Момичета поръчах си Healthy Origins, Ubiquinol и със лоялити кредит и с отстъпката го докарах до 30,25 лв изчислено по моята банка.Сега се чудя дали да рискувам?

Здравейте! Как успяхте да докарате тази сума? Аз пробвах с това https://uk.iherb.com/pr/Healthy-Origins-Ubiquinol-100-mg-60-Softgels/12560 и сумата ми е 34.30лв.

FDK603

# 531
Дени, тези Rewards не намаляха ли от субтотала преди?

# 532
Денис, благодаря за съветите. Пуснах поръчки: на MRM ресвератрола и Global Greens, което коментирахте напред, хвощ, коластра на Симбиотикс, малко хлорела да пробвам /вместо хлорофил/ и онова масло от магданоз, за което споменах.

Код за 10% намаление до края на ноември: PAR2643

# 533

Здравейте! Как успяхте да докарате тази сума? Аз пробвах с това https://uk.iherb.com/pr/Healthy-Origins-Ubiquinol-100-mg-60-Softgels/12560 и сумата ми е 34.30лв.

FDK603

Събра ми се лоялити кредит от 3 поръчки пускани една след друга

# 534
  • София
denis  bouquet,
харесала съм си MRM ( даже не знам и защо, просто ми харесва  hahaha ) и искам да си взема тяхното гинко. В отзивите пишат за намален процент на 2 от съставките: Ginkgo flavone glycosides - 24% и
Terpenes - 6% - били са с по 2% повече преди - това влияе ли по някакъв съществен начин на препарата или просто хората си пишат, за да не заспят  newsm78 И по-важният въпрос - хубаво ли е това гинко, защото си ми препоръчвала преди и други, ако трябва да го сменям.

Код за 10% отстъпка за стари и нови клиенти VET7705

# 535
  • София
Денис , моля с въпросче , може ли жена на 65г да пие МВИ и за нея ли дозата е около 2500mg?
Да може да я приема и ще и е само от полза - за ЩЖ, за високите нива на холестерола, подпомага метаболизма и т.н.
Дозата си е същата 2500мг/дн. - оптимална доза.
МВИ е добра комбинация с Омега 3.
Приемат се след хранене.

Не, не го намалят.

# 536
Благодаря! Ще коригирам поръчката явно!
Прекрасен ден, дами!

# 537
  • София
denis  bouquet,
харесала съм си MRM ( даже не знам и защо, просто ми харесва  hahaha ) и искам да си взема тяхното гинко. В отзивите пишат за намален процент на 2 от съставките: Ginkgo flavone glycosides - 24% и
Terpenes - 6% - били са с по 2% повече преди - това влияе ли по някакъв съществен начин на препарата или просто хората си пишат, за да не заспят  newsm78 И по-важният въпрос - хубаво ли е това гинко, защото си ми препоръчвала преди и други, ако трябва да го сменям.
Продуктът е хубав - процента на гликозидите и терпеновите лактони /двете активни съставки/, показва че кач-вото е добро.

# 538
Денис, и един въпрос. Отдавна искам да взема на Гарден оф лайф органически витамини, и ето тези са най-достъпни:
https://www.iherb.com/pr/Garden-of-Life-Vitamin-Code-Raw-One-Onc … an-Capsules/18253
Притесненията са ми да не са някакъв техен бюджетен и не много хубав вариант? Освен това ми се виждат малки дозите на витамините от групата В, най-вече В12. Дали са достатъчни? Споменавала си, че органичните форми са по-добре усвоими, но все пак в по-скъпите продукти на марката В12 си е в много по-висока доза. Ето тук примерно:
https://www.iherb.com/pr/Garden-of-Life-Vitamin-Code-Women-Raw-W … Veggie-Caps/22348

# 539
Денис , моля с въпросче , може ли жена на 65г да пие МВИ и за нея ли дозата е около 2500mg?
Да може да я приема и ще и е само от полза - за ЩЖ, за високите нива на холестерола, подпомага метаболизма и т.н.
Дозата си е същата 2500мг/дн. - оптимална доза.
МВИ е добра комбинация с Омега 3.
Приемат се след хранене.

Не, не го намалят.

Супер , Денис , много благодаря , даже точно това забравих да питам дали може с рибено , че тя сега това пие и се притесняваше да почне и игликата Simple Smile)))

FLR252 код за отстъпка

Общи условия

Активация на акаунт