Търся електронна книга - тема 20

• 188 359
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • Под кленовите дървета
Търся втората част от поредицата Бастан на Долорес Редондо: Зовът на коститe.
gtn2013@gmail.com
Имаш поща
Може ли и на мен, както и други на същата авторка си имате. Мерси😘
vencislava.ivanova@gmail.com

# 526
Здравейте , намерих книгите ,който търсех обаче на руски .Има ли изобщо начин как да ги преведа на български освен гоогъл транслейт и ако има някой били го споделил с мен ?

# 527
Здравейте , намерих книгите ,който търсех обаче на руски .Има ли изобщо начин как да ги преведа на български освен гоогъл транслейт и ако има някой били го споделил с мен ?

За начин на превод не знам, но ако ти е по-лесно на английски, там ги има и на английски.

# 528
Търся втората част от поредицата Бастан на Долорес Редондо: Зовът на коститe.
gtn2013@gmail.com
Имаш поща
Може ли и на мен, както и други на същата авторка си имате. Мерси😘
vencislava.ivanova@gmail.com

Ето ТУК са трите части от поредицата Бастан

# 529
Здравейте.
Ако някой има  "Амундсен-Скот -Дуел на Антарктида" на Хавиер Качо в epub формат (или друг, различен от .pdf), би ли ми я пратил на
marinova_98@yahoo.com

Благодаря предварително Simple Smile!

# 530
А имате ли Библейския код - Майкъл Дроснин ?

lora_gigova@abv.bg

# 531
здравейте
Търся 2-ра и 3-та книга на Рейчъл Хоторн-  от Сагата за тъмните пазители,ако някой може да ми помогне да ми пише.
благодаря!

# 532
Здравейте търся
" О като Оргазъм "на Алис Клейтън Simple Smile

# 533
Здравейте ,

Моля някой ако има книгата ''Всеки ден" - Дейвид Левитан да ми я изпрати на dobrewa95@abv.bg
Трейлъра на филма към книгата ми изглежда интересен и искам да я прочета първо .

Благодаря предварително.

# 534
Здравейте ,

Моля някой ако има книгата ''Всеки ден" - Дейвид Левитан да ми я изпрати на dobrewa95@abv.bg
Трейлъра на филма към книгата ми изглежда интересен и искам да я прочета първо .

Благодаря предварително.
Имате поща

# 535
Здравейте.Искам да попитам някой случайно има ли книгата на Ричард Брансън - Как изгубих наивността си? Търся я навсякъде , но нещо не я откривам.Ще съм много благодарна , ако някой я има в електронен формат да пише. Simple Smile
didi930427@gmail.com

# 536
  • италия
Здравейте търся
" О като Оргазъм "на Алис Клейтън Simple Smile

"О като Оргазъм" http://dox.bg/files/dw?a=12ed86493f
ето ако искаш и 2-та книга http://dox.bg/files/dw?a=d0c4245e00

# 537
здравейте
Търся 2-ра и 3-та книга на Рейчъл Хоторн-  от Сагата за тъмните пазители,ако някой може да ми помогне да ми пише.
благодаря!

Мисля, че не са издавани на български.  Ето ги на английски.
http://gen.lib.rus.ec/foreignfiction/index.php?s=hawthorne+rache … All&f_group=1

# 538
Здравейте търся 4та книга от поредицата Кросфайар .Може да ми я изпратите на vancheto88@abv.bg

# 539
Здравейте търся 4та книга от поредицата Кросфайар .Може да ми я изпратите на vancheto88@abv.bg
Напиши подробности като автор примерно, ако не можеш да кажеш заглавието.

Общи условия

Активация на акаунт