Търся електронна книга - тема 20

• 188 525
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Здравейте, търся ``По-тъмен`` , новата книга разказана от гледната точка на Крисчън Грей, в електронен вариант. Може ли вече от някъде да се свали?

Книгата излезе вчера. Пишете, за да направите гимнастика на пръстите ли?

# 376
  • София
Здравейте, търся ``По-тъмен`` , новата книга разказана от гледната точка на Крисчън Грей, в електронен вариант. Може ли вече от някъде да се свали?
Дам, може - срещу 10 лв от сайта на БАРД и да се чете на андроид у-во, чрез съответното  приложение на издателството Wink

# 377
Здравейте,  търся книгата " Моята диета в 350 рецепти" на Дюкан

# 378

Книгата излезе вчера. Пишете, за да направите гимнастика на пръстите ли?
Да, точно затова пиша, за да си направя гимнастика на пръстите! Когато излезе книгата на английски се намираше още същия ден! Не я търся за себе си, отдавна съм я прочела, търся я за човек който не знае английски и предпочита да чете в електронен вариант! Благодаря Ви все пак за УЧТИВИЯ отговор!

Дам, може - срещу 10 лв от сайта на БАРД и да се чете на андроид у-во, чрез съответното  приложение на издателството Wink
Да, знам за сайта на БАРД, проблема е, че не разполагаме с андроид устройство. Благодаря и на Вас за отделеното време!

П.П. Малко съжалих, че попитах. Мислех, че темата е точно с такава цел, но явно нови членове не се приемат и веднага се нападат. Приятна вечер, изпълнена с добро настроение!

# 379
  • София
Няма защо да се сопваш така. Съвсем чистосърдечно ти написах вариант за електронно четене в момента. Иначе чакаш - седмица, месец, година или няколко... може и никога да не се появи.
А какво е на английски и какво се случва при българските - съвсем различна работа. Всъщност за всяка  книга е много различно, но все пак е прекалено оптимистично да се надяваш да изтече още в деня на издаването.
Скрит текст:
Още повече, че доколкото наблюдавам повечето ел. книги на бг не са изтекли директно или с  премахнати защити просто, а се сканират, редактират и обработват от хартиените, което си е работа изискваща време и доброволец ентусиаст.

# 380
Няма защо да се сопваш така. Съвсем чистосърдечно ти написах вариант за електронно четене в момента. Иначе чакаш - седмица, месец, година или няколко... може и никога да не се появи.
А какво е на английски и какво се случва при българските - съвсем различна работа. Всъщност за всяка  книга е много различно, но все пак е прекалено оптимистично да се надяваш да изтече още в деня на издаването.
Скрит текст:
Още повече, че доколкото наблюдавам повечето ел. книги на бг не са изтекли директно или с  премахнати защити просто, а се сканират, редактират и обработват от хартиените, което си е работа изискваща време и доброволец ентусиаст.
Извинявам се, ако съм прозвучала грубо. Вас ви разбрах, че най-доброжелателно ми написахте варианта, но просто отговорих в същия пост, за да не публикувам два отговора един след друг.  Wink
И все пак не смятам, че отговора на по-горната потребителка беше от най-учтивите. Както и да е, по-добре да не задълбаваме повече.
Извинявам се отново и ви благодаря.  Simple Smile

# 381
  • Варна
Че аз не съм и искала да съм учтива. Нахално е да се търси безплатно една книга на другия ден след издаването й. Или, според вас, преводачи, редактори, коректори и издатели нямат право да получават пари за вложен труд. Книгата е като всеки произведен продукт, издава се, за да се продаде.

# 382
  • Пловдив
Скрит текст:
Здравейте, търся поредицата New York Leopards на Allison Parr. Някой да я има? Благодаря предварително Simple Smile

В линковете за книги на английски, които дадох скоро, няма ли ги?

milenaka, тези ли имаш предвид?

Скрит текст:

В първия и четвъртия съм търсила, налична е само първата книга, във Вконтакте също. Във втория сайт от тези, които си дала, книгите ги няма, а третият изобщо не ми се отвори Sad Не ги намирам в никой от познатите ми сайтове Sad

# 383
  • София
За тях говорех. След малко ще потърся и аз.

Допълвам, намерих ги:
първата – https://www.ebookhunter.net/rush-me-by-allison-parr-epub-pdf-downloads/
другите две – http://gen.lib.rus.ec/foreignfiction/index.php?s=New%20York%20Le … t=0&f_group=1

# 384
случайно да сте мяркали

Антъни Капела -        С дъх на кафе    и        Изкушение с дъх на лимони

Скрит текст:

# 385
случайно да сте мяркали

Антъни Капела -        С дъх на кафе    и        Изкушение с дъх на лимони

Скрит текст:

Лора, тук я има качена Изкушения с вкус на лимони https://mega.nz/#F!9rg0FLSJ!Y-vYCXn2fXBkuWzN4b_YHQ

# 386
Потърсих в чичо Гугъл, но не я открих, сигурно защото е нова, но все пак ще попитам тук. Търся книгата на Александър Иванов " Изживей ме".
Ако я няма ще потърся нещо друго докато излезе онлайн, така или иначе съм си набелязала още книги. 😊

# 387
  • Пловдив
За тях говорех. След малко ще потърся и аз.

Допълвам, намерих ги:
първата – https://www.ebookhunter.net/rush-me-by-allison-parr-epub-pdf-downloads/
другите две – http://gen.lib.rus.ec/foreignfiction/index.php?s=New%20York%20Le … t=0&f_group=1

Много ти благодаря, свалих си ги Heart Eyes Очертава се тежка нощ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 388
Потърсих в чичо Гугъл, но не я открих, сигурно защото е нова, но все пак ще попитам тук. Търся книгата на Александър Иванов " Изживей ме".
Ако я няма ще потърся нещо друго докато излезе онлайн, така или иначе съм си набелязала още книги. 😊
Извинете ме, но пак съм аз и се цитирам, защото не намирам и другите книги, които съм си набелязала, а това са:
"Сделката на живота ти" на Фредрик Бакман
"Споделени тайни" на Колийн Хувър
"3 ябълки паднаха от небето"

Ако някой има която и да е от тях, нека ми я изпрати.☺

# 389
  • Mediterraneo
Ябълките ги имам, прати ми мейл!

Аз търся книга Зимната роза и Дивата роза, продълженията на Чаената роза на Дженифър Донъли. Имам ги в ПДФ, но не мога да ги чета в този формат.

Общи условия

Активация на акаунт