Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №15

• 57 699
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  До колкото си спомням  newsm78,ние ги направихме седмица преди започване на стимулацията. Peace

# 241
Лев, вие поне имате 1мл, а ние 0,4 -0,5 мл. ....трагедия направо Sad.

# 242
А микробиология и серологични изследвания кога се правят? В месеца преди ин витро или след като започне процедурата?

При нас ги направиха на 5-ти ден от процедурата. Даже имаше проблем с Хламидията - при горна граница 11, ние бяхме 11.11 ... Накараха ни да повторим, колкото и да ми обясняваха, че няма опасност и по-скоро пробата е била обработена с некачествени реактиви. Повторихме, а резултатът (отрицателен) излизе в деня след пункцията. Обясниха ми, че ако се беше позитивирал, щяха да запазят взетия от нас материал, но преди трансфер щяло да има антибиотично лечение.

Последна редакция: вт, 21 ное 2017, 15:56 от Blisss

# 243
  • pLOVEdiv
Мацки, аз пак съм лежаща, този път на 5ет. в патологична и отново с брутално кървене! Confused започвам да се обърквам вече от какво е това... около час чакам някой да ме прегледа и ми остава още много малко да закрещя Frowning1
Фракси бия по едно 0,4мл, освен като имам отношения кървене...

# 244
Мацки, аз пак съм лежаща, този път на 5ет. в патологична и отново с брутално кървене! Confused започвам да се обърквам вече от какво е това... около час чакам някой да ме прегледа и ми остава още много малко да закрещя Frowning1
Само се успокой и лежи! Знам, че звучи тъпо но в момента друго не можеш да наплавиш.Ще ти пуснат система и ще се подредят нещата.Целувки и пиши след прегледа:kissing_heart:

# 245
Crowned успокой се , щом си в клиниката , ще се погрижат за теб ! Стискам палци всичко да бъде наред! ❤❤❤

# 246
Crowned Hug Praynig Peace
Обади се на Ставрев или на регистратура...как един час никой не идва?! Успех мила, дано всичко да е наред!

# 247

Crowned прегръщам те и се моля всичко да е наред, Hug Praynig
Малко след положителният тест,някъде 14-15 дни и аз получих кървене.Тогава спрях и аспирина и фраксипарина.Всичко се размина за 2-3 дни.Оказа се,че третото ембрионче е спряло развитие и така останаха две.Така че ,не се притеснявай и си лежи.Всичко ще бъде наред. spoko

# 248
Crowned спокойно, всичко ще бъде наред! Стискам палчета!

# 249
Ееееее, crowned !Без такива!  Стягай кълките и не пускай нищоооооо!  С теб сме 🍀🍀🍀 След малко чакам да пишеш с ДОБРИ новини 👍

Краси, а другото в норма ли е ?
Даваш ли нещо на ТМ?

Серология мисля да пуснем по-рано.
А хламидия, микоплазма, уреаплазма  включени ли са в списъка ?

Blisss, толкова е , (измерваме си я и в нас от време.не време) (  тотално съм откачила) но не мисля , че това е голям проблем , надявам се другите показатели да са в норма.

Ема, не знам изобщо колко ползват ,само да ни я пестят 😂 че е ценна 🍀

Не помня кое момиче и в коя тема каза , че слага еякулант на стъкло и гледа през детски микроскоп  (играчка) (има по-луди от мен )

# 250
Ние правихме хламидия, микоплазма, уреаплазма през август. Серологията и тя ми е от тогава, вече минаха 3,5 м, а микробиологията е от преди 2 м. Май всички са изтекли и ще трябва да ги повтарям на ново. Ако утре не успея да дам секрет за микробиология, мисля да го направя, след като стартира процедурата.

# 251
Crowned,звънни на Ставрев без да се притесняваш. Всичко ще бъде наред. Всички сме с теб Hug

# 252
Live_Love, ами подвижността е ниска и отделно са много малко като количество спермитата.Преди време пиеше едни билки и още нещо изписано от уролог, но промяна нямаше и вече не пие нищо.

# 253
Добре дошли на новите момичета и успех. На тези в процедура също успех.
crowned дано всичко се размине и точиците да са си на мястото. Аз също имах обилно кървене в началото на бремеността. Обади се на Ставрев. Аз така направих, но той вече знаеше, от болницата му бяха казали.

# 254
  • pLOVEdiv
Йооо на лице сме всички...прегледаха ме след три часа... доктор Чалова-доста мила и обяснителна. Обясни ми, че е имплантационно и може да се и потрети. Не е безопасно и трябва да идвам ако се случи пак, но и този път сме добре и в пълен състав...днес ще съм в клиниката и утре вероятно ще ме изпишат..... Hug

Общи условия

Активация на акаунт