Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №15

• 57 704
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Crowned, любопитно ми е и трите ли ще ги задържиш?

# 256
  • pLOVEdiv
Ами имам време да мисля, но засега,
След всичко , през което минахме.... ако не е проблем за моето или за на бебетата здраве, мисля, че искам да ги задържа и трите. Никой около мен не е във възторг от този ми порив, но.....
Вие как бихте постъпили на мое място?]Ами имам време да мисля, но засега,
След всичко , през което минахме.... ако не е проблем за моето или за на бебетата здраве, мисля, че искам да ги задържа и трите. Никой около мен не е във възторг от този ми порив, но.....
Вие как бихте постъпили на мое място?

Последна редакция: ср, 22 ное 2017, 15:11 от AnMary

# 257
По абсолютно същия начин. Hug

# 258
Много се радвам че всички сте добре ако съм на твое място и е безопастно ще ги задържа кое да махна........късмет ти пожелавам от сърце таткото да му мисли след 8месеца

# 259
С две ръце те подкрепям, защото знам колко ги искаш и как ще ги обичаш! HugHeartKissing Heart

# 260
Crowned  радвам се, че всички сте добре! Аз бих ги задържала и трите!  Дано да не ти се налага да вземаш такова трудно решение!  Прегръдки!

# 261
Краунд, радвам се, че сте добре с бебеточките Heart Eyes Почивай си bouquet

# 262
crowned радвам се, че всички сте добре. Пази се и почивай сега. Аз също бих задържала и трите, как бих могла да избера кое да махна, но разбира се, ако няма риск. Една приятелка беше в твоята ситуация, но за съжаление се наложи да махнат едното, защото риска беше голям. Тя чакаше до последно, защото и беше много трудно да предприеме тази стъпка. Пожелавам ти да не ти се налага да стигаш до там.

# 263
  • pLOVEdiv
Благодаря сладкиши и тези в подготовка да знаят, че ако са повече от едно Ембрита, имплантационното кървене очевидно е с вид и болки на цикъл... но Ставрев ги е пуснал много майсторски и трите са високо и на сигурно.... то е Божа работа де, но искам да го прегърна тоя човек Heart  мацки трудно ще взема решение да редуцирам.... ами ако не родя бъдещия президент ? Angry

# 264
  • София
Crowned радвам се, че си добре и сте в пълен състав. Аз разсъждавам като теб и също бих искала да ги задържа и тричките, ако няма риск нито за тях нито за мен. Най-искрено ти пожелавам да не ти се налага да правиш подобен избор!

# 265
Благодаря сладкиши и тези в подготовка да знаят, че ако са повече от едно Ембрита, имплантационното кървене очевидно е с вид и болки на цикъл... но Ставрев ги е пуснал много майсторски и трите са високо и на сигурно.... то е Божа работа де, но искам да го прегърна тоя човек Heart  мацки трудно ще взема решение да редуцирам.... ами ако не родя бъдещия президент ? Angry
Ами ще родиш бъдеща президентша Wink

# 266
Crowned  то като цяло е сложно да се дават съвети. Аз самата бях в такава ситуация преди  3 год. Хванаха се три, едното само се махна в  5-6 седмица. Предвид, че бях  50 кила реших, че ще правя редукция. Записах си час в 11 седмица. Като дойде време се отказах. И по-добре. По късно разбрах, че след редукция много често се повлича и другия ембрион, въпреки, че Ставрев отрече. Сега имам 2 деца по на 2 год. Не използвам бавачки не по финансови причини, а не ми се дават. Трудно е много, но се забравя.Роднини не помагат. Никой не иска да си разваля рахата. И все пак това е личен избор. Каквото решиш все е хубаво. Успешна бременност ти желая.

# 267
Crowned, дръж се, радвам се много че всички сте добре! И аз в предишната ми бременност имах обилно кървене и лежах в Селената за 5 дни.Всичко беше наред, пожелавам ти от сърце и при теб да е така! Др.Ставрев е прекрасен!

# 268
Crowned   пращам ти прегръдки,радвам се ,че всичко е добре и с 4-ма ви ..😊😊😊добре дошли на новите момичета....нямам много време да влизам и да пиша затова пиша толкова рядко...в петък ще ми е трансфера но малко се притесних ,защото ми казаха "ще се качиш при Ставрев и ,ако всичко е ок ще направим трансфер" правих 3 трансфера и на нито един не ме преглежда Минев в деня на трансфера,чак ми стана странно (все едно ще ми е за първи път 😁ужас..)  уж всичко ми е ок по изследванията.. не ми казаха,че нещо не ми е в норми или нещо от сорта...сигурно е задължително при Ставрев,стискайте палци всичко да е ок и да ми пъхнат снежинките,защото вече взех да се отчайвам,като цяло ,че ще стана мама някога...🙈🙈🙈 та на въпроса за махането или не ...съм твърдо за оставянето ,ако не застрашава здравето на теб и бебетата разбира се ,но ти си силно мъжко момиче  ще се справиш и ще си  окийче 😚дано да ни заразиш всички ни с такъв резултат вярвам ,че ще  си нашето кадемче 😚😚
54347 аз също мисля Ставрев да ми е последният шанс в Селена и да се ориентирам на някъде другаде...чела съм за Владимиров и Стаменов доста положителни неща (аз лично се колебая между  двамата) успех при когото и да отидеш ще стискам палци да се случат час по-бързо нещата прегръдки от мен 😊😊😊 (и да ми пишеш при кой си,ако не ти е проблем)

Последна редакция: ср, 22 ное 2017, 01:23 от Iskra92

# 269
  • pLOVEdiv
Искре, се се притеснявай, това е начинът, по който работи Ставрев, аз също имах преглед в деня на трансфера. Всичко ще е наред! 

Общи условия

Активация на акаунт