Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №15

• 57 702
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Crowned   пращам ти прегръдки,радвам се ,че всичко е добре и с 4-ма ви ..😊😊😊добре дошли на новите момичета....нямам много време да влизам и да пиша затова пиша толкова рядко...в петък ще ми е трансфера но малко се притесних ,защото ми казаха "ще се качиш при Ставрев и ,ако всичко е ок ще направим трансфер" правих 3 трансфера и на нито един не ме преглежда Минев в деня на трансфера,чак ми стана странно (все едно ще ми е за първи път 😁ужас..)  уж всичко ми е ок по изследванията.. не ми казаха,че нещо не ми е в норми или нещо от сорта...сигурно е задължително при Ставрев,стискайте палци всичко да е ок и да ми пъхнат снежинките,защото вече взех да се отчайвам,като цяло ,че ще стана мама някога...🙈🙈🙈 та на въпроса за махането или не ...съм твърдо за оставянето ,ако не застрашава здравето на теб и бебетата разбира се ,но ти си силно мъжко момиче  ще се справиш и ще си  окийче 😚дано да ни заразиш всички ни с такъв резултат вярвам ,че ще  си нашето кадемче 😚😚
54347 аз също мисля Ставрев да ми е последният шанс в Селена и да се ориентирам на някъде другаде...чела съм за Владимиров и Стаменов доста положителни неща (аз лично се колебая между  двамата) успех при когото и да отидеш ще стискам палци да се случат час по-бързо нещата прегръдки от мен 😊😊😊 (и да ми пишеш при кой си,ако не ти е проблем)
аз имам 3трансфера при него и винаги прегледи преди тях явно е негова стратегия късмет

# 271
Crowned, радвам се, че всичко е наред при теб. Пожелавам ти от тук насетне да имаш една спокойна бременност.
Iskra92,много късмет на предстоящият трансфер в петък. Стискам палци всичко да е ок.

# 272
правих 3 трансфера и на нито един не ме преглежда Минев в деня на трансфера
И мен Минев не ме е преглеждал в денят на трансфера, а на предния ден. Ако всичко е наред обаче, не виждам причина
да е задължително да се преглежда в денят на трансфера.
Момичето, с което бях в стая също беше негова пациентка. И понеже вървеше с по-едра лигавица, нея я прегледа и на сутринта, преди да ѝ върне ембриончетата. Може би само в такива случаи преглежда преди трансфер, когато има вероятност нещо да не е както трябва.
При лигавица с хубава структура и дебелина например 10.2 на единия ден, няма какво да се обърка и няма как да порасне и да презрее до другата сутрин.

# 273
Iskra92, късмет! Стискам палчета всичко да е наред! И аз при първия ми ЗЕТ забелязах,че др.Ставрев ни беше извикал всички момичета на преглед при него на сутринта преди трансфера,за да погледне лигавицата явно. Такъв му е начинът на работа. Късмет,мисли положително,вярвай че ще се получи 🍀 Ти в петък,аз в понеделник ехх дано скоро се хвалим с плюсчета!!!😊

# 274
  Момичета,силно ви стискам палци за трансферите. Praynig Praynig

# 275
FlushedFlushedМоля ви, споделете, колко трябва да е големината на фоликулите, за да ги пунктират? А лигавицата? И ако всичко е ок, колко дни след пункция се прави трансферът (пресен)?
П.С Ставрев ми говори, колкото риба:)))) имам му безрезервно доверие, но съм супер лаик в областта:disappointed_relieved

# 276
Rusalia успех в понеделник. Стискам палци всичко да е наред.

# 277
Искра, успех! Вярвам, че това ще е щастливият ти трансфер Hug
Русалия, стискам палци и за теб baby_neutral
Деси, разсмя ме с описанието за сговорчивостта на доктора. За съжаление не мога да дам информация за фоликулите.
Блис, дано да си се възстановила вече и скоро да се случи и твоето чудо.
Краунд, как си? Как изкара нощта? Овладяно ли е положението?
Аз се готвя за лапаро и събирам направления и сили Laughing

# 278
За фоликулите не знам и аз точно колко мм трябва да са, но лигавицата е хубаво да е м/у 10-13 мм, поне от всичко, което съм чела по темата и от разговорите с д-ра до такъв извод съм стигнала.

# 279
Ох, добре, ще чакам чинно и почтено :*
На всички момичета, много успех с трансферите и от мен.
Краунд, тази сутрин в 7.30 надникнах в "патологична", мислех си, дали пък няма да мога лично да те поздравя за 3-те точици Simple Smile)) Героиня си, да знаеш.....Респект

# 280
 _ tedito_ , дани христева,  Ema P много ви благодаря за стиснатите палчета! Имаме огромна нужда от тукашната положителна енергия❤
Crowned ,как сте днес?
Desislava832, хехе и аз като теб съм ама напълно доверен лаик спрямо док.Ставрев.Моето сбъднато чудо в момента е до мен и си играе с едни кутии,а аз ,честно да си призная, помня само,че бях като блажен невежа през почти целия процес на сбъдването му🌞😄 Даже си записвах въпроси към др Ставрев,ако имах да му задавам въобще,но иначе бях като кон с капаци,като програмирана без претенции хахаха Абсолютен лаик ,но вярвам,че това е правилната тактика поне за мен,защото взема ли да се втелясвам и става страшно. Ужас....даже и на въпроса за "колко трябва да е дебела лигавицата" не съм компетентна Rolling Eyes

# 281
Благодаря ви много момичетаа😊

# 282
Русалия, аз бях същата по време на стимулацията.
Толкова ми беше едно такова като на магия всичко, толкова бях ошашкана и гръмната...влизах в кабинета на д-ра сутрин, преглеждаше ме в пълно мълчание, записваше си някакви неща и ме пращаше за хормони.
Само два пъти посмях да го попитам как вървят нещата, първият път отговорът беше "добре", вторият път вече говорихме, че правя хиперстимулация и че ще се отложи трансфера.
Обаче пък винаги съм му имала безрезервно доверие.
Вече след хистероскопията започнах да се зачитам по-задълбочено и да се интересувам кое-как, а след мисед аборта ми пък съвсем.
Когато обаче започнахме стимулацията с фемара, пак се гръмнах, още повече, че беше веднага след аборта, въобще не губихме никакво време. И съответно влизайки в кабинета, автоматично си гълтах граматиката и изпълнявах всичко машинално, без въпроси. Ама ето, нещата се получиха. Simple Smile
Опънах му се само за фраксипарина, ама аз съм пристрастена към него, ясно ви е, че обожавам да се боцкам Grinning
От всичко, което изписах, исках само да кажа, че наистина най-важно е доверието в лекуващия лекар и усещането, че той е човека.
Успех с трансфера и от мен Hug

# 283
Iskra92,Rusalia стискам палци за трансферите и скоро да ни зарадвате с хубави новини!
Деси, относно фоликулите знам , че трябва да са около 20мм , за да се разчита, че в тях има хубави яйцеклетки! Понякога и тези, които са 17-18мм , също имат зрели яйчица. Относно лигавицата, моята в деня на пункцията през септември беше 12мм и точно затова не ми направиха пресен трансфер , защото до трансфера съвсем щяла да презрее! А ние много искахме и бързахме за пресен, но доки каза , че на такава дебела лигавица няма да рискува ембритата и ги замразиха . Само да уточня, че аз съм при Топалова, не при Ставрев, може двамата да имат различно мнение.

# 284
Доста сте изписали 🤗
Crowned, само така! Няма да даваш никой да ти пипа точиците  (освен ако не се налага заради нещо медицинско)
Триииички 😍 Красота!

Желая много късмет на всички 😇 Не мога да запомня всичко, но ви подкрепям момичета 😘

Искам да ви кажа , че от вчера съм на шепа лекарства (не преувеличавам)
Надявам се да направят яйчицата ми биячи 🍀🍀🍀
Тази Ендометриоза гадна ги скапва и въпреки , че е рано за моето инвитро реших да ги подготвям от сега.

Общи условия

Активация на акаунт