Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №15

• 57 648
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Жани, точно и при мен това е проблемът-къде ми се скри пустото либидо😅😂😂 Уж е по-добре от след раждането,но помня ,че докато бях бременна имах такова огромно желание , а след това...изчезна като с вълшебна пръчка. Ще го мисля пак ,но не днес(както казва любимата ми грроиня Скарлет О.) 🤘🤣

# 436
Може и да е моя грешка, кои са до живот😂 нооо Минев ми каза , че  едните ставали бавно и на едно листче ми написа . Имунологични без ТАТ и МАТ и ТСХ.
Та тази сума от 350 лв искам да отпадне 🙄
Благодаря ви за инфото 🤗 

# 437
  • pLOVEdiv
ТСХ то е 15-20лв. , дано другите са повече, че ще падне с 50кинта в тоя дух  Sad
А генетичните се пускат и при двамата партньори и не са от задължителните - те са бавни!

# 438
Добре ✌ Значи може без генетични 🤔
А това за тат, мат, тсх може би е било в сила за миналия месец. Защото имах такива от август. Реално на два месеца и половина. Обаче май ще ги включа. По -добре да има прясно инфо. Да няма неприятни изненади после.

Колко от вас са правили генетични?

# 439
Ох, шъ мъ уморите от смях с тия ръчни, крачни..., а дребното спи Joy
Жанче, и аз нещо се бъгнах и хич не ми е до секс...

# 440
  • pLOVEdiv
А това за тат, мат, тсх може би е било в сила за миналия месец. Защото имах такива от август. Реално на два месеца и половина. Обаче май ще ги включа. По -добре да има прясно инфо. Да няма неприятни изненади после.

Аз ги правих цитогенетичните, но защо ли като резултата излезна в деня на трансфера хахаха нищо поне знам, че не съм х-мен !!  Според мен не ти ги иска тат, мат и тсх, защото ще ги направите преди трансфера, те са с много малка давност и ако са ти били ок август, ще ги пуснеш преди пункцията!

Последна редакция: ср, 29 ное 2017, 16:31 от crowned

# 441

Аз също направих цитогенетични, вече стана почти месец от както ги пуснах и чакам резултатите да излезнат всеки момент. Относно имунологичните, пуснах ги едва днес, оказа се че и за тях се чака 20-30 дни. ТАТ и МАТ ми ги извадиха от пакета, тъй като съм ги пускала през август.

Ние след известно чудене дали да правим инсеменация или ин витро, се решихме на ин витро, като се самофинансираме. Днес е 4 ден от стимулацията ми. Надявам се резултатите от имунологичните да не са необходими сега, а чак за трансфера.

# 442
Резултатите от имунолигичните са необходими чак за трансфера и после при положителен тест, за да се правят съответните вливки, ако има проблем с НК клетките.
Ние също правихме цитогенетични заради предишните неуспешни опити. Всичко беше наред, но все пак се изключи като възможна причина за неуспеха.

# 443
Клеопатра ,До колкото разбрах вливките не ми мърдат заради ЕМ . Sad

Правя всичко каквото се иска. Пари ще се дават ...просто искам с малко боцкане да се случат повече изследвания 🙄

И явно срока си е доста 20/30 дни ...

Меги, успех и чакаме пълна кошница с яйчица🍀

# 444
Резултатите от имунолигичните са необходими чак за трансфера и после при положителен тест, за да се правят съответните вливки, ако има проблем с НК клетките.
Ние също правихме цитогенетични заради предишните неуспешни опити. Всичко беше наред, но все пак се изключи като възможна причина за неуспеха.
Клеопатра, благодаря за инфото...и аз така предположих, а и в клиниката както ми става ясно предпочитат ЗЕТ, така че ще мине повече от месец до трансфера.

# 445
Много сте се разписали ... И все за интересни неща! GrinningHug И аз се присъединявам към отбора на въздържателите за поне още 10 дена. Вчера док ме повика на преглед - всичко е наред и каза да се стягам за след нова година. ... И поне още 10 дни въздържание .. да не пръснем яйчник. хахахах ММ не реагира много добре на новината .. хаха Милите - държим ги на сухо по сума ти време и накрая (дай Боже) идва новината за бебе и - Оп, още поне година суша! Доки ми изписа Тромбо АСС от началото на декември. Някой да го е пил? Да очаквам ли "приятни" странични ефекти или е само кръворазреждащо?

Клео, как са нещата при теб? МЦ?
Ливче, ти си наваксвай със секса, а ние с Crowned ще заслаждаме и за теб!
Жана, направо ме шашна ... от 2016?!?! ... Рязко се отчаях! Добре, че поне си имаш малчо и той оправдава всички лишения ...
Поздрави на всички и стискам палци, независимо в какъв етап сте! HeartHeartHeartHug

# 446
Блисче, бая време си е, ама даже не ми липсва, бъгясала съм нещо. Laughing
Отново съм девствена, сигурно съм се срастнала вече Grinning
Тромбо асс пиех още от преди трансферите, та до 38 г.с. Кръворазреждащо е.

# 447
Доста сте раздвижили темата, което е страхотно. Много ме разсмяхте с рези ръчни, крачни, но и ММ е на сухо от преди стимулацията и още дълго ще е на това положение.
crowned ще пазиш леглото, заслужава си. Щом Ставрев така е преценил, имай му доверие. Аз бях почти 3 седмици в твоето положение. А за зацапването ще го имаш докато не се изчисти всичко. Аз имах около 20 дни зацапване след кървенето. Имах чувството, че няма да спре, но Ставрев ми каза, че ще е така докато се изчисти всичко и като беше чисто след 3 дни без зацапване ми върна Фраксито, а докато беше чистенето бях на вит. Ц.
На всички, на които им предстой пункция и трансфер успех.
А на чакащите заповед търпение, дълъг и труден е пътят Ин витро.
Аз да ви се оплача от няколко дни рано рано се събуждам и не мога да заспя после с часове. Може би това е екстра на бремеността.
Прегръдки на всички.

# 448
Блисче, бая време си е, ама даже не ми липсва, бъгясала съм нещо. Laughing
Отново съм девствена, сигурно съм се срастнала вече Grinning
Тромбо асс пиех още от преди трансферите, та до 38 г.с. Кръворазреждащо е.

Тромбо асс е нещо като Аспирин протект нали?

# 449
Кокоска, да. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт