Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 27

• 90 464
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
 Ако правилно съм разбрала Центъра ще финансира и ЗЕТ до 4 броя.Дали ще може  да кандидатстват такива като мен,с вече замразени ембриони.

# 241
Здравейте а дали вече могат да се подават документи за четвърти опит спокойна вечер

# 242
Здравейте, момичета знаете ли колко време важи заповедта от фонда,че на тая последната не пише,а на другите ми заповед пише 12месеца, Благодаря

# 243
Здравейте момичета! Нареждам се и аз в листата на чакащите с номер 39877. Успех на всички!

# 244
    Здравейте, знаете ли какви документи се искат за подаване за втори опит след първи успешен?
    С Луф съм? Трябват ли пак две спермограми през 1 месец? На лекар съм след 10 дни , но ми се иска да разбера по- рано.

# 245
  • Varna
    Здравейте, знаете ли какви документи се искат за подаване за втори опит след първи успешен?
    С Луф съм? Трябват ли пак две спермограми през 1 месец? На лекар съм след 10 дни , но ми се иска да разбера по- рано.
Мисля че не. При вас се изисква само 1 СГ.

# 246
Благодаря за отговора. Сега се сетих, че първия път само една спермограма правихме. А дали се искат снимки пак от неспуканите фоликули от 3 цикъла?

# 247
Според мен не би следвало отново да искат снимки. Освен спермограма ще искат и FSH, т.е. вече ще искат АМХ.
Аз също съм с Луф и ще ти бъда благодарна, ако споделиш какво се изисква за втори опит. На мен тепърва ми предстои първи опит.

# 248
Чакаме прашец от първи опит...Никакъв втори...Повече позитивизъм де!

# 249
Ваня, аз съм позитивно настроена. Просто се подготвям, ако не са две при първия опит да знам какво следва за второто дете.
😁

# 250
Аааа...така съм съгласна:smiles:

# 251
  • София
Момичета, на мен ми дадоха обратно СГ-та при подаване за 2ри опит - искало се само становището от андролог. Хормони ми казаха не е необходимо. Ако имало въпроси - ще се свържат с мен, но и от клиниката ми казаха, че друго не е необходимо.

# 252
Момичета, правилно ли съм се ориентирала - до Центъра по хигиена (ЦАР) мога да стигна от Централна гара с автобус 74 или трамвай 7?
А има ли вариант с метро от метростанция Цариградско шосе (ако реша да оставя колата на мола)?

# 253
  • София
Момичета, правилно ли съм се ориентирала - до Центъра по хигиена (ЦАР) мога да стигна от Централна гара с автобус 74 или трамвай 7?
А има ли вариант с метро от метростанция Цариградско шосе (ако реша да оставя колата на мола)?
Метрото до центъра по хигиена още го копаят Simple Smile

# 254
Хаха сигурно, може би поне до НДК стига поне Simple Smile. Автобуса и трамвая поне правилни ли са?

Общи условия

Активация на акаунт