Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

пациенти на д-р Емре Тургут

 • 8 400
 • 119
 •   1
Отговори
 • Мнения: X
Координатор- Sevda KILIÇ
+905468723981
+359 89 832 0527

https://www.ehs.bg
https://www.facebook.com/exclusivehealthservicesltd/?epa=SEARCH_BOX

клиника Момарт
https://www.momart.com.tr/?lang=de

информация относно цени следва

# 1
 • Мнения: X
Здравейте момичета,

за първи път отварям тема и няма да се сърдите, ако данните за сега са оскъдни- д-р Тургут се раздели с клиника Бахчеджи и все още липсва много информация, но затова отварям и тази тема- за да споделяме опит, информация и да си стискаме палци разбира се! Simple Smile
Бях в конракт със Севда миналата седмица и по нейни думи тази промяна ще е за добро, цените на процедурата няма да се вдигнат и комуникацията ще е на ниво. Надявам се, че е така! Аз реших да последвам доктора, тъй като при консултацията ми вдихна доверие, а Севда винаги откликва много бързо на въпросите ми и всеки пък като поговорим с нея се успокоявам малко.

Така че, нека да напълним тази тема с много хубави новини и да се подкрепяме една друга. Пътят не е лек, но ние сме бойци! Simple Smile

# 2
 • София, London
 • Мнения: 16 754
Моля, подайте информацията и в главната "Турска тема за инвитро", ако може момичетата да я включат в заглавната страница. Не малко мами забременяха при този доктор, макар и докато работеше в Мемориал. Аз самата също съм с отлични впечатления от него, като лекар :най- вече има добър, точен, коректен контакт с пациента (не говори ала-бала) , отговаря бързо на телефон и мейл,  контактува и на английски.

# 3
 • Мнения: X
информация от страницата на Севда във фейсбук:

Още информация за новостите около Д-р Емре Тургут, Клиника Момарт и новото партньорство на Exclusive Health Services!
Координатори с български език на Д-р Емре Тургут и Клиника МОМАРТ е единственно екипът на Exclusive Health Services! При всякакви въпроси може да се свързвате с нас на посочените по долу телефонни номера! Exclusive Health Services продължава да съдейства на всички настоящи и минали пациенти на доктора, както и на бъдещите пациенти от България предпочитащи Клиника МОМАРТ! Тук е мястото да подчертаем, че всички пациенти които са достигнали до   Д-р Тургут, чрез други агенции или самостоятелно,  отново ще имат връзка с Доктора си, но  вече с екипът на Exclusive Health Services още по- професионално и още по-пълноценно! Местоположението на Клиника Момарт и новото работно място на Доктора е в съседната сграда от досегашното му място и съответно е в същия квартал Шишли в Истанбул (Европейската част на град Истанбул)! Всички детайли за Клиника МОМАРТ може да прочетете от web страницата или да се свържете с нас за български език!
Exclusive Health Services ще ви съдейства организационно за записване на часовете в Клиниката и за всякакви други въпроси свързани с престоя и лечението ви в Истанбул. Всеки пациент чрез нас  ще продължава да има достъп до Д-р Емре Тургут както и до другите лекари в Клиниката. Отностно цените в Момарт искаме да ви информираме, че са стандартни както до момента: 2250 евро е пакетната цена за Ин витро лечението с fresh трансфер! При замразен се доплаща 250 евро! Всеки пациент продължаващ лечението си с Д-р Емре Тургут няма да бъде финансово ощетен и няма да заплаща допълнително  за това, че ще продължи в  нова Клиника. Лечението на пациентите на Д-р Емре Тургут ще продължат при същите финансови условия-както са били уговорени предварително. Това означава че, поради ситуацията с Коронавируса или други медициски проблеми прекъсналите своето лечение (след Пункция), ще  имат възможност да  достигнат до трансфера на ембриони при Д-р Емре Тургут като заплатят сумата от 20% за неосъществен трансфер- т.е. 450 евро в Клиника Момарт. Следва и самостоятелно пренасяне на ембрионите в Лабораторията на Болница Аджъбадем Фуля. По законите  както в Турция така и в др. страни, никой няма право да мести вашите ембриони-(деца) от една в друга Клиника. Пациентите предпочитащи да следват  Д-рТургут и той да завърши така специфичния и най-значим процес в Ин Витро лечението - Трансфера на Ембриони следва да извършат това пренасяне саморъчно! (не се заплаща допълнителна сума за пренасянето). Организационно как се случва това може да се свържете с нас на посочените телефони!
Не случайно Д-р Емре Тургут е известен сред пациентите си като “Златните ръце“ в трансфера на ембриони! Именно “Златните му ръце“ с голямо старание поставят ембриони на точното място в лигавицата! Което не е и никак маловажен процес, напротив това е началото към новият живот и здраво родените деца в България! Благодарение на “Златните му ръце“ доктора, успява многократно да ощастливи безброй български и турски семейства пренесли по рано ембрионите си следвайки доктора!  Здраво родените деца доказват успехите на неговите “Златни ръце“!  Стастистиките ни от 7 годишен взаимен труд сочат 90% успеваемост на Д-р Емре Тургут, при всеки fresh или замразен трансфер, направен именно от неговите “Златни ръце“! Доказано е защо пациентите продължават да го наричат “Златните ръце“ в трансфера на ембриони!
Поради  зачестилите запитвания от ваша страна, искаме да ви информираме, че партньорството на Exclusive Health Services и Клиника Момарт съгласува да се приспада сумата от 150 евро на вече заплатилите за първоначален преглед при Д-р Емре Тургут в предишната Клиника. По този начин всеки български пациент да има възможност да се възползва от тази не малка сума и  тя да бъде  приспаданата от пакетната цена 2250 евро при стартиране на ин витро лечението в Клиника Момарт. Смятаме за етично и редно това отношение към  българските пациенти с постигнатото споразумение, благодарение на Exclusive Health Services. Екипът на Exclusive Health Services винаги ще застава до вас с цялото си сърце! Осъзнаваме, че пациентите от България се притесняват от новото и неизвестното, дори когато то води и към по-доброто лечение за тях. Съвместния с Д-р Емре Тургут 7 годишен опит с български пациенти, показва, че всеки тръгнал на лечение към Истанбул носи “на гърба си“ не лекото медицинско досие и тежко преживяното медицинско минало със себе си, затова са и разбираеми тревогите от предстоящото! Затова сме и Ние тук, за да отговаряме на всички ваши незададени въпроси и притеснения! Но смятаме и за необходмост новото партньорството, защото по-доброто предстои, защото то отдавна вече е и известно на турските пациенти,а защо да не е и за пациентите от България! Необходимост е в динамичното развитие на Репродуктивното здраве- Exclusive Health Services с още по-добър екип от лекари, генетици и ембриолози и със задължителен индивидуален подход към пациента да постига още по-големи успехи, именно за да се раждат още повече здрави деца в България!  Партньорството между  Exclusive Health Services с Клиника Момарт- и частност Д-р Емре Тургут ще ни води до още по-голямо увеличение на населението на България със здраво родените деца! Всеки пациент може да бъде сигурен, че Доктор Тургут винаги ще избере в своята професионална кариера, мястото и екипът които да отговарят на Медицинските изисквания в Световните стандарти на репродуктивното здраве!... Затова е и с още по-добър екип от Ембриология, Генетична лаборатория и първия Уролог Д-р Тансел Капланджан (Op. Dr. Tansel Kaplancan)- специалист в мъжкия стерилитет  и ще обслужват заедно по-пълноценно, по-професионално и научно доказано пациентите си от България! 😊 За нас е чест да сме част от този  невероятен екип от специалисти и лаборатории и при въпроси сме на линия на: тел.00905468723981 и  тел.00359898320527 за Viber и Whatsapp приложения и на e mail: sevda@ehs.bg ,  за да отговаряме още по подробно на вашите запитвания и да Ви съдействаме за всичко необходимо,организационно за лечението Ви в Турция! Часове, посрещане, настаняване,изпращане и всички други нужди в ин витро лечението (вкл. и по-изгодни лекарства по време на стимулацията) и също така  винаги сме на линия при проблеми с езиковата ви бариера още от преминаването ви на територията на Р. Турция! Бъдете здрави!

# 4
 • Мнения: X
момичета,
слагам тук линк към петицията за отмяна на карантината след пътуване до Турция, който копирам от темата за болница Бахчеджи

https://www.peticiq.com/274474

благодаря на изготволите петицията!

# 5
 • Мнения: 235
Здравейте момичета радвам се че аз ще съм първа в тая група да ви дам кураж и да не се отказвате от доктора и от всички изпитания който минаваме. Моята история - тръгнахме по не лекия път, стимулация нормална на която се виждаха 7 фоликула, който след време извадиха. Оплодиха се пет След 5 дни за изчакване на развитието на ембрионите беше останал 1 ембрион само. От което аз много се притесних и се разплаках във фоаето.Когато дойде уникалната  Севда и ме попита Защо плача аз и казах че ми е останало само едно ембрионче и няма пак да стане нищо. ТЯ МЕ ПОГЛЕДНА И КАЗА. ПОМНИ МИ ДУМИТЕ ЧЕ ТОВА ЕМБРИОНЧЕ Е СТРАХОТНО И ТОВА ЩЕ Е ТВОЕТО ЗЛАТНО ЯЙЦЕ!След две седмици нетърпение и чакане теста беше положителен и аз не можех да повярвам, че се случва на мен понеже бях много разочарована от България с неуспеха. А при доктор Емре от 1 път аз успях. Това златно яйце се роди живо и здраво и сега е на 2 годинки. След тази радост която аз изпитах исках да имам и второ дете. Отидох при доктора разказах му всичко как е минало при първото дете. Той мн се зарадва за неговия - нашия успех и каза добре действаме пак по същата схема и бебето дай Боже да стане. Отново прекрасна стимулация пунктирани 6 яйцеклетки оплодени 4  и на пети ден остава пак само едно. Е няма как да кажа, че не е човека и доктора с голямо сърце и златни ръце.. В момента съм в 7 месец бременна, надявам се всичко докрай да има щастлив финал и нека всички вие мили момичета имате моя късмет и щастие, защото знам колко е голям трепета и вълнението за най-хубавото нещо в живота нашите специални деца!

# 6
 • Мнения: X
Благодаря mimiwka, такива разкази са за мен псновната мотивация да следя тези форуми на този етап. Давате много кураж, благодаря! Можете ли да споделите какъв беше проблемът при вас? Аз се ориентирах към д-р Тургут, тъй като след 3 неуспешни бременности, третата от която завърши в началото на 6ти месец, беше установена балансирана транслокация. При мен битката ще е за повече ембриони за ПИД, за да намерим нашето златно яйчице Simple Smile 

Здравейте момичета радвам се че аз ще съм първа в тая група да ви дам кураж и да не се отказвате от доктора и от всички изпитания който минаваме. Моята история - тръгнахме по не лекия път, стимулация нормална на която се виждаха 7 фоликула, който след време извадиха. Оплодиха се пет След 5 дни за изчакване на развитието на ембрионите беше останал 1 ембрион само. От което аз много се притесних и се разплаках във фоаето.Когато дойде уникалната  Севда и ме попита Защо плача аз и казах че ми е останало само едно ембрионче и няма пак да стане нищо. ТЯ МЕ ПОГЛЕДНА И КАЗА. ПОМНИ МИ ДУМИТЕ ЧЕ ТОВА ЕМБРИОНЧЕ Е СТРАХОТНО И ТОВА ЩЕ Е ТВОЕТО ЗЛАТНО ЯЙЦЕ!След две седмици нетърпение и чакане теста беше положителен и аз не можех да повярвам, че се случва на мен понеже бях много разочарована от България с неуспеха. А при доктор Емре от 1 път аз успях. Това златно яйце се роди живо и здраво и сега е на 2 годинки. След тази радост която аз изпитах исках да имам и второ дете. Отидох при доктора разказах му всичко как е минало при първото дете. Той мн се зарадва за неговия - нашия успех и каза добре действаме пак по същата схема и бебето дай Боже да стане. Отново прекрасна стимулация пунктирани 6 яйцеклетки оплодени 4  и на пети ден остава пак само едно. Е няма как да кажа, че не е човека и доктора с голямо сърце и златни ръце.. В момента съм в 7 месец бременна, надявам се всичко докрай да има щастлив финал и нека всички вие мили момичета имате моя късмет и щастие, защото знам колко е голям трепета и вълнението за най-хубавото нещо в живота нашите специални деца!

# 7
 • Мнения: 235
Проблема беше изчерпан яйчников резерв  0.71 и мъжки фактор. Но това за доктора не е много фрапиращо борехме се за едно златно яйчице и то дойде.

# 8
 • Мнения: X
благодаря, че споделяте. Лека бременност ви желая! Simple Smile
Проблема беше изчерпан яйчников резерв  0.71 и мъжки фактор. Но това за доктора не е много фрапиращо борехме се за едно златно яйчице и то дойде.

# 9
 • Мнения: 187
Здравейте момичета радвам се че аз ще съм първа в тая група да ви дам кураж и да не се отказвате от доктора и от всички изпитания който минаваме. Моята история - тръгнахме по не лекия път, стимулация нормална на която се виждаха 7 фоликула, който след време извадиха. Оплодиха се пет След 5 дни за изчакване на развитието на ембрионите беше останал 1 ембрион само. От което аз много се притесних и се разплаках във фоаето.Когато дойде уникалната  Севда и ме попита Защо плача аз и казах че ми е останало само едно ембрионче и няма пак да стане нищо. ТЯ МЕ ПОГЛЕДНА И КАЗА. ПОМНИ МИ ДУМИТЕ ЧЕ ТОВА ЕМБРИОНЧЕ Е СТРАХОТНО И ТОВА ЩЕ Е ТВОЕТО ЗЛАТНО ЯЙЦЕ!След две седмици нетърпение и чакане теста беше положителен и аз не можех да повярвам, че се случва на мен понеже бях много разочарована от България с неуспеха. А при доктор Емре от 1 път аз успях. Това златно яйце се роди живо и здраво и сега е на 2 годинки. След тази радост която аз изпитах исках да имам и второ дете. Отидох при доктора разказах му всичко как е минало при първото дете. Той мн се зарадва за неговия - нашия успех и каза добре действаме пак по същата схема и бебето дай Боже да стане. Отново прекрасна стимулация пунктирани 6 яйцеклетки оплодени 4  и на пети ден остава пак само едно. Е няма как да кажа, че не е човека и доктора с голямо сърце и златни ръце.. В момента съм в 7 месец бременна, надявам се всичко докрай да има щастлив финал и нека всички вие мили момичета имате моя късмет и щастие, защото знам колко е голям трепета и вълнението за най-хубавото нещо в живота нашите специални деца!

Честито! Историята ви е много зареждаща. Бихте ли споделили на каква възраст бяхте при двете стимулации?
За жалост, при мен не се получи точно така и смятам, че освен златните ръце на доктора има още много други фактори, които влияят на крайния успех. За протокола- на 41г през осем месеца имам 2 стимулации при доктора. Чудесни! Винаги ще давам за пример перфектните стимулации, които прави. Общо от двете изкарани 24Я, 21 ембриона, като първия път до 5 ден остана само едничък. След ПИД беше негоден за трансфер. Втората стимулация- на 5 ден имаме пак само едничък бластоцист.  Отказах ПИД, предвид доктора колко много държи на него и се надявам чудото да се случи. С мъжки фактор сме, който уж много добре се преодолявал, при мен освен годините всичко друго уж е наред, но ето- успех няма. Ще ми е първи трансфер в живота въобще, ще се оставя в можещите ръце на доктора, но това не гарантира успех за жалост. Дай боже това чакащо ембрионче да е нашият борец!

# 10
 • Мнения: X
стискам палци това ембрионче да е много силно и да се захване здраво!

Здравейте момичета радвам се че аз ще съм първа в тая група да ви дам кураж и да не се отказвате от доктора и от всички изпитания който минаваме. Моята история - тръгнахме по не лекия път, стимулация нормална на която се виждаха 7 фоликула, който след време извадиха. Оплодиха се пет След 5 дни за изчакване на развитието на ембрионите беше останал 1 ембрион само. От което аз много се притесних и се разплаках във фоаето.Когато дойде уникалната  Севда и ме попита Защо плача аз и казах че ми е останало само едно ембрионче и няма пак да стане нищо. ТЯ МЕ ПОГЛЕДНА И КАЗА. ПОМНИ МИ ДУМИТЕ ЧЕ ТОВА ЕМБРИОНЧЕ Е СТРАХОТНО И ТОВА ЩЕ Е ТВОЕТО ЗЛАТНО ЯЙЦЕ!След две седмици нетърпение и чакане теста беше положителен и аз не можех да повярвам, че се случва на мен понеже бях много разочарована от България с неуспеха. А при доктор Емре от 1 път аз успях. Това златно яйце се роди живо и здраво и сега е на 2 годинки. След тази радост която аз изпитах исках да имам и второ дете. Отидох при доктора разказах му всичко как е минало при първото дете. Той мн се зарадва за неговия - нашия успех и каза добре действаме пак по същата схема и бебето дай Боже да стане. Отново прекрасна стимулация пунктирани 6 яйцеклетки оплодени 4  и на пети ден остава пак само едно. Е няма как да кажа, че не е човека и доктора с голямо сърце и златни ръце.. В момента съм в 7 месец бременна, надявам се всичко докрай да има щастлив финал и нека всички вие мили момичета имате моя късмет и щастие, защото знам колко е голям трепета и вълнението за най-хубавото нещо в живота нашите специални деца!

Честито! Историята ви е много зареждаща. Бихте ли споделили на каква възраст бяхте при двете стимулации?
За жалост, при мен не се получи точно така и смятам, че освен златните ръце на доктора има още много други фактори, които влияят на крайния успех. За протокола- на 41г през осем месеца имам 2 стимулации при доктора. Чудесни! Винаги ще давам за пример перфектните стимулации, които прави. Общо от двете изкарани 24Я, 21 ембриона, като първия път до 5 ден остана само едничък. След ПИД беше негоден за трансфер. Втората стимулация- на 5 ден имаме пак само едничък бластоцист.  Отказах ПИД, предвид доктора колко много държи на него и се надявам чудото да се случи. С мъжки фактор сме, който уж много добре се преодолявал, при мен освен годините всичко друго уж е наред, но ето- успех няма. Ще ми е първи трансфер в живота въобще, ще се оставя в можещите ръце на доктора, но това не гарантира успех за жалост. Дай боже това чакащо ембрионче да е нашият борец!

# 11
 • Мнения: 235
Първото си дете родих на 33.А сега второто живот и здраве на 36 години.

# 12
 • Мнения: 46
Здравейте. Първият ми единствен и успешен  ин витро опит се случи 2018 в Мемориал с д-Тургут. Тогава правихме ЗЕТ и там ни остана другите ембриончетата. Много ни се иска вече още едно детенце, но докато изчаквахме ситуацията с карантината да се реши, се зачудих как се процедира с местенето на емрионите? Все пак бихме искали д-Емре да направи и следващия трансфер. Знаете ли как се процедира, колко се плаща и тн. Благодаря ви. Желая успех на всяка.

# 13
 • Мнения: X
Здравейте! Обадете се на Севда, мисля, че тя може да ви даде най- точна информация. Някъде четох, ме се заплащат около 1000евро за местене, но незнам дали информацията е вярна. Успех! 

Здравейте. Първият ми единствен и успешен  ин витро опит се случи 2018 в Мемориал с д-Тургут. Тогава правихме ЗЕТ и там ни остана другите ембриончетата. Много ни се иска вече още едно детенце, но докато изчаквахме ситуацията с карантината да се реши, се зачудих как се процедира с местенето на емрионите? Все пак бихме искали д-Емре да направи и следващия трансфер. Знаете ли как се процедира, колко се плаща и тн. Благодаря ви. Желая успех на всяка.

# 14
 • Мнения: 1 209
Здравейте. Първият ми единствен и успешен  ин витро опит се случи 2018 в Мемориал с д-Тургут. Тогава правихме ЗЕТ и там ни остана другите ембриончетата. Много ни се иска вече още едно детенце, но докато изчаквахме ситуацията с карантината да се реши, се зачудих как се процедира с местенето на емрионите? Все пак бихме искали д-Емре да направи и следващия трансфер. Знаете ли как се процедира, колко се плаща и тн. Благодаря ви. Желая успех на всяка.

Моля да ни информирате, как става всичко, след като имате информация. И разбира се ако ходите на преглед, и как е минало всичко: трансфер, прегледи и т.н.т.
Интересуваме де всички, които имаме ембриони на друго място.

Общи условия

Активация на акаунт