Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 27

• 89 491
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Ехееее момичета това е много хубава новина, ние сме 39193. Дали имаме шанс за април ?

# 556
  • Ямбол
Ехееее момичета това е много хубава новина, ние сме 39193. Дали имаме шанс за април ?
А дано и аз на това се надявам. Успех!

# 557
Момичета на фонда са качили, че до 28 февруари ще раздадът до номер 38450. Успех на всички!
Супер!
Daно да стартирам март !  Praynig  bouquet

# 558
Добро утро.
Момичета, вече има обявени новите номера на страницата на ЦАР.
Уважаеми пациенти, до 28 февруари 2017 г. заповеди за финансово и организационно подпомагане ще получат заявителите с вх.№  38 450  включително!

# 559
Момичета, а имате ли информация дали клиниките стартират опити по фонда в момента (докато се преподписват договорите им с ЦАР)?

# 560
Дали от понеделник ще започнат да звънят...?

# 561
  • София
Момичета, след като вече може да се отложи взимане на заповед само до 3 месеца (ако има бременност да кажем), а не както беше преди с неопределен срок, след изтичане на тези 3 месеца се кандидатства отново, но самия опит като бройка от 4те позволени не гори, нали? Самата заповед само става невалидна...?

# 562
  • Варна
Здравейте, момичетааа Simple Smile  Току-що се обадих, вдигнаха веднага и си имаме час за вземане на заповедта на 02.02. Щастлива съм! С отложена заповед сме от август'17г. Не се изисква нищо допълнително, да знаете Simple Smile Simple Smile Simple Smile Успех на всички Ви!

# 563
  • Бургас
Кой номер си

# 564
  • София
Той нейния номер е минал отдавна, още август.
Отложила е взимането

# 565
Бубе, а нещо спомена ли се от сорта на това до кога ще могат да се взимат отложените заповеди ?

# 566
  • Варна
Нашият номер е 35 229. Нищо не казаха, аз казах, че сме с отложена заповед, питаха ме кой ни е номера и дали сме сменяли лични карти през този период, и това е, дадоха ни дата 02.02. Попитах нужно ли е нещо допълнително, казаха не Simple Smile

# 567
  • София/Севлиево
Само сутрин ли се ходи да се получават заповеди, че миналия път бях там преди началото на работния им ден,но сега не съм много сигурна дали ще се класирам преди ранния следобед?

# 568
Ели, получаване на заповеди между 9 и 12 ч. За съжаление не може следобед.

# 569
  • София/Севлиево
Ема, благодаря ти.Ще го измисля някак си,може ММ да пратя ако аз не сколасам,само вече да звънят и да почваме, че достатъчно време мина...

Общи условия

Активация на акаунт