Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 27

• 89 484
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • What are you laughing at?
Момичета здравейте, някой знае ли какви документи са необходими за кандидатстване за втори опит по фонда?

# 571
Може ли малко помощ - като стигна до Центъра по хигиена от къде се влиза, от централния вход ли и има ли охрана да ме упъти? Дали такситата спират пред входа или стигат до някъде?

# 572
  • София
Момичета здравейте, някой знае ли какви документи са необходими за кандидатстване за втори опит по фонда?

Arji, ако сте по МФ, на нас ни искаха само становище от андролог (май даже и спермограмата не взеха), епикриза от предния опит и документите, които попълва клиниката. На мен не са ми искали изследвания. Май нямаше друго.
Успех!

# 573
  • What are you laughing at?
Усмивчице благодаря ти Flowers Hibiscus,  с "неизяснен стерилитет" сме, и незнам дали ще искат AMX?

Arji, ако сте по МФ, на нас ни искаха само становище от андролог (май даже и спермограмата не взеха), епикриза от предния опит и документите, които попълва клиниката. На мен не са ми искали изследвания. Май нямаше друго.
Успех!

# 574
  • София
Може ли малко помощ - като стигна до Центъра по хигиена от къде се влиза, от централния вход ли и има ли охрана да ме упъти? Дали такситата спират пред входа или стигат до някъде?
Такситата няма как да стигнат точно пред входа, има двор-паркинг.
Иначе той входа е един и няма как да не минеш през охраната Simple Smile

# 575
Добре, мерси. Успях да видя входа на гугъл мапс Peace

# 576
  • София
Добре, мерси. Успях да видя входа на гугъл мапс Peace
Късмет и успех Simple Smile

# 577
  • Sofia
Момичета да ви зарадвам...номер 37670 да си получи заповедта на 01.02.....започнаха да звънят Simple Smile

# 578
Момичета да ви зарадвам...номер 37670 да си получи заповедта на 01.02.....започнаха да звънят Simple Smile

Много добри новини носиш Пух !! Relaxed

# 579
Жана, говорих с фонда и специално ги питах какво се случва, ако не се бях обадила сега за получаването на заподведта. Казаха ми, че тъй като при мен е заварено положение, имам срок една година от тяхното обаждане, в която да си взема отложената заповед. Но мен и от клиниката ме посъветваха да не отлагам много, много вземането на заповедта, въпреки че все още няма да правя опит.
Затова най-добре е да се обадиш и според твоя случай, да ти кажат как да се процедира.

Последна редакция: вт, 30 яну 2018, 11:26 от Yve_Yve

# 580
  • София/Севлиево
Леле Пух, супер аз съм 43 номерa след теб, сигурно днес ще ми звъннaт Simple Smile

# 581
  • Sofia
успех на всички Blush

# 582
Браво Simple Smile

# 583
Yve_Yve, много благодаря, мисля да звънна в средата на февруари.
Мерси. Simple Smile

# 584
  • Бургас
37680, отивам на 01 февруари.

Общи условия

Активация на акаунт