♡~ Любов под наем ~♡ Време за щастие ~♡ Тема 62

• 104 270
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
# 496
Невероятен Григор! lovekiss lovekiss lovekiss

# 497

Има моменти, в които наистина се гордея, че съм българка! Това е един от тях! ВЕЛИК ГРИГОР!!!  newsm44 newsm44 newsm44

# 498
Аз не знам кого визирате, че говори лошо за Елка, рускини ли, съфорумки ли, но Елчинка е толкова силно момиче, че не оставя никого с усещането, че бяга, крие се, страхува се. В интервютата й около филма показа собствено мнение и позиция, на клюки в медиите реагира веднага, засне филм с Боре въпреки опасността медиите да я дъвчат, от смелост защити и Кита, въпреки че аз предочитах да пренебрегне гордо жълтините по медиите. Всички признават таланта й, никой не счита, че тя свети с отразена от Борко светлина, а виждат, че свети със собствена светлина. Аз онеправдана и пренебрегната Елка не съм видяла, а само любов и признание, което заслужава. Не се ядосвайте момичета, скъпоцеността на Елка не може да остане незабелязана!

И при падругите, и тук при нас имаше доста на мнение, че Елка не е била в Сивас, защото се крие  Crossing Arms Макар момичето още миналата седмица да обяви, че е болна  Naughty Да не говорим за помията, която се излива всеки ден върху нея навсякъде и най- вече в така наречената им "преса" на комшиите  Sick Но както винаги тя е с гордо вдигната глава и права или не, постъпила както трябва или не, с температура и явно чувствайки се некомфортно е пред всички с усмивка на лице, опитваща се да даде на ненаситните и понякога неблагодарни фенове това, което искат  Naughty Naughty

Същата такава помия все по- често се излива и върху Баръш, непонятно за мен от така наречените му "фенове", уж харесващи и обичащи го, а същевременно наричащи го какъв ли не  Crossing Arms За мен е непонятно такова държание и отказвам да го приема!!!

Спирам, защото някой може да реши, че се заяждам.. няма да е за първи път... всеки има право на мнение, това е моето...  Peace

# 499
Браво на Григор Димитров!  newsm81

# 500
Аз не знам кого визирате, че говори лошо за Елка, рускини ли, съфорумки ли, но Елчинка е толкова силно момиче, че не оставя никого с усещането, че бяга, крие се, страхува се. В интервютата й около филма показа собствено мнение и позиция, на клюки в медиите реагира веднага, засне филм с Боре въпреки опасността медиите да я дъвчат, от смелост защити и Кита, въпреки че аз предочитах да пренебрегне гордо жълтините по медиите. Всички признават таланта й, никой не счита, че тя свети с отразена от Борко светлина, а виждат, че свети със собствена светлина. Аз онеправдана и пренебрегната Елка не съм видяла, а само любов и признание, което заслужава. Не се ядосвайте момичета, скъпоцеността на Елка не може да остане незабелязана!

И при падругите, и тук при нас имаше доста на мнение, че Елка не е била в Сивас, защото се крие  Crossing Arms Макар момичето още миналата седмица да обяви, че е болна  Naughty Да не говорим за помията, която се излива всеки ден върху нея навсякъде и най- вече в така наречената им "преса" на комшиите  Sick Но както винаги тя е с гордо вдигната глава и права или не, постъпила както трябва или не, с температура и явно чувствайки се некомфортно е пред всички с усмивка на лице, опитваща се да даде на ненаситните и понякога неблагодарни фенове това, което искат  Naughty Naughty

Същата такава помия все по- често се излива и върху Баръш, непонятно за мен от така наречените му "фенове", уж харесващи и обичащи го, а същевременно наричащи го какъв ли не  Crossing Arms За мен е непонятно такова държание и отказвам да го приема!!!

Спирам, защото някой може да реши, че се заяждам.. няма да е за първи път... всеки има право на мнение, това е моето...  Peace

+1 за всичко което сте написали Peace

# 501

++++ 1  Heart Eyes Hug bouquet

"На какую тему?
На тему подходят пары друг другу или нет.
Пример 1. Пара Серенай Сарыкая и Керем Бурсин на этой недели были на одном мероприятии. Очень много фотографировались рядом друг с другом. Все кто увидел фотографии из моего окружения единогласно прокомментировали: "Я их обожаю! Они очень друг другу подходят, очень сексуальные".
Посмотри теперь на пример 2: Барыш Ардуч и ГО.
Когда темой разговора становится эта пара, у всех в глазах появляются тучи, все замолкают.
А поставьте себя на их место. У вас возлюбленная как роза. Кроме того отношения идут своим чередом. Но тем не менее все вокруг вас твердят что вы друг другу не подходите...И обсуждают вас за спиной. Говорят "Эти отношения не настоящие, потому что они совсем друг другу не подходят" и как мяч в сетку не видя возражений: "Интересно когда они расстанутся?" А у ГО свой счет. Уже долгое время появляется с Барышем Ардучем. Но видя каждый раз какое на нее оказывается психологическое давление и как она идет рядом с повисшим лицом хочется подойти и расцеловать ее в обе щеки.
А крайний раз на гала Барыша она сказала "Конечно и я думаю что они с Эльчин подходят друг другу" и видя как она убирает в сторону свое внутреннее состояние, валлах мне захотелось ее не только поцеловать но и обнять."

sorry , ей сега ще се разплача  Joy

преведете го , мен ме повртаря, лягам си,  Cry

# 502
Скрит текст:

newsm10

# 503
НАШАТА ПРИКАЗКА

Глава 110

Дефне не спря да любопитства през цялото време. Подпитваше, предполагаше, молеше го да ѝ каже. Започнаха от обичайните заподозрени, колкото и невероятно да ѝ звучаха за такава потайност. Замисли се дали не са Синан и Ясемин, канещи се да им съобщят така чаканата вест, но Йомер отрече. Оставяйки си го като вариант все пак, тя  предположи, че е някой, свързан с фирмата. Но Йомер нямаше да доведе евентуален партньор или клиент вкъщи, още по- малко, без да я предупреди. Съпругът ѝ се смееше, мислейки си колко близо бе тя. Все пак Неджми бе част от семейството им, а същевременно се бе завърнал заради фирмата. Горката Дефне, обаче, нямаше как дори да заподозре за това.
Бяха заложили на риба. Изпекоха я с много лимон, а за гарнитура Дефне задуши зеленчуци и приготви картофено пюре. Имаше нужда от питателна и богата на витамини храна, затова се стараеха винаги да има много белтъчини и въглехидрати в менюто им. За десерт Дефне избра сладолед, макар Йомер да бе купил и любимата ѝ баклава. Тя щеше да ѝ остане за по- късно през нощта.
Дочули гласа на баща си, дяволчетата отново решиха да се проявят. Йомер буквално виждаше как малкото краче или юмруче се показва леко под изпънатата блузка на Дефне. Самата тя вече почти не обръщаше внимание, ако не прекаляха. За него обаче всичко бе като някакво чудо и минавайки около нея, не пропускаше възможност да погали корема ѝ. Отвръщаше му поредния ритник, карайки го да се смее. Дефне се правеше на сърдита, карайки му се, защото нарочно ги предизвиква. Но и на нея ѝ доставяше удоволствие да знае, че малките разпознават техните докосвания и гласове и реагират, когато им говорят.
Йомер остави тя да отвори, когато на вратата се позвъни. Вървеше след нея, усмихвайки се в очакване на реакцията ѝ. Неджми носеше бутилка вино и кутия шоколадови бонбони, които за малко не изпусна, когато Дефне се хвърли на врата му. Познаваше емоционалния нрав на снаха си, но дори той не бе подготвен за такава реакция. Йомер взе подаръците от ръцете му, позволявайки му спокойно да прегърне Дефне, описваща шумно колко е щастлива да го види. Отдръпна се, извинявайки се изблика си, изтривайки леко насъбралите се в очите ѝ сълзи.
-   Добре дошли! Заповядайте!- Покани го тя.- Останахме на вратата.
-   Добре заварил, дъще. Как си?- Неджми пристъпи прага им и тя едва сега видя чантите, оставени на стълбите зад него.
-   Ще ни гостувате, идеално! Защо не ми каза, нищо не е готово?!- Изсъска тя на Йомер, докато Неджми се обръщаше, за да вземе багажа си.
-   Защото нямаше да е изненада.- Засмя се той и отиде да помогне на чичо си, прошепвайки му тихо.- Не се стряскай, хормоните ѝ още не са в ред.
-   Съвсем нормално. Още повече с две бебета.- Отвърна му с усмивка той, докато следваха Дефне към трапезарията. Незнаейки кого да очаква, тя бе настояла да приготвят масата там.- Надявам се, че няма да ви притеснявам.
-   Чичо, не говори глупости. Да не те чуе Дефне!
-   Какво да не чуя?!- Обърна се тя, доловила шепота им.
-   Нищо важно, любима. Седни, аз ще донеса останалото.- Настанявайки я на стола и целувайки челото ѝ, Йомер се изниза към кухнята. Чичо му се издъни, сега да си носи последствията.
-   Какво криете от мен?- Подозрително погледна свекър си Дефне.
-   Наистина не е нищо важно! Просто не искам да ви притеснявам, особено в такъв момент.- Поглеждайки бързо корема ѝ, отмести поглед той.
-   Това да не съм го чула втори път, защото ще се ядосам! Вие сте ни като баща, къде иначе може да отидете?! Разбира се, че ще останете тук! Имаме предостатъчно място, а и ние наистина се радваме, че сте решили да ни посетите. Щеше да е най- малкото глупаво да ви оставим да отидете на хотел, докато тук има две свободни спални.
-   Йомер беше прав. Добре, нека забравим, че съм го казал!- Засмя се Неджми, докато племенникът му влизаше с две чинии в ръка.
-   И така, приятен апетит!
Хранеха се, докато Неджми им разказваше къде се е настанил, как се е сприятелил с няколко мъже на неговата възраст и сега всяка седмица се събират, за да играят покер. Оказа се, че в живота му има и жена, но той не искаше да говори за това. Спомена го просто помежду другото и когато Йомер се опита да попита нещо, Дефне го настъпи силно под масата, предизвиквайки вика му. Извинявайки се за небрежността си, тя бързо смени темата, правейки знаци с очи на съпруга си. Явно усетил се, той я прегърна и извини, целувайки я по бузата.
-   И така, измислихте ли имена на децата?!
-   Аз имам няколко идеи, но още не сме го обсъждали.- Кимна Дефне, довършвайки сладоледа си.- Йомер е прекалено зает в последно време.
-   Разбираемо е, при толкова проблеми!- Съгласи се Неджми.
-   Какви проблеми?!- Реагира веднага Дефне, местейки поглед между двамата мъже.- Какво е станало?!
-   Нищо, просто.- Твърде късно гостът осъзна какво е казал.- Обичайните неща.
-   Не, не, тук има нещо. Дори и в най- натоварените ни дни с Йомер никога не сме прекарвали толкова време в компанията. Отдавна подозирам, че има нещо, но не исках да го притискам. И така, кой ще ми обясни какво става?!
-   Няма нищо сериозно, любима. Не искам да те занимавам и с тези глупости.- Йомер хвана ръката ѝ и я поднесе към устните си.- Остави това на нас.
-   Йомер Ипликчи, мисля, че си дадохме клетва. Да си споделяме всичко и да делим всяка трудност така, както и щастието! Затова питам за последно, какво става с Пасионис?!
-   Йомер, мисля, че е време да ѝ кажеш. По- добре е да знае. А и е права.- Подкрепи я Неджми, предизвиквайки недоволството на племенника си.
-   Тя не трябва да се вълнува, нито тревожи!
-   А според теб не се ли тревожа всеки ден, чудейки се къде си и какво те държи толкова време далеч от нас?! Знаеш ли какви мисли минават понякога през ума ми?! Това трябва да са едни от най- щастливите ни дни, а теб те няма!- Потисканите толкова време страхове на Дефне излязоха на повърхността.- Съжалявам, не исках да прозвучи така. Просто не разбирам какво става, ясно е, че нещо те тревожи, а не искаш да го споделиш с мен. И това ме плаши!
-   Миличка, защо не си ми казала?! Не искам да се притесняваш за мен!- Никой не забеляза как Неджми излезе от стаята, оставяйки ги сами да се разберат.
-   Кога да ти кажа?! Сутрин се събуждам сама. Всеки път, щом се чуем, бързаш за някоя среща. А вечер се връщаш толкова изморен, че ми е жал да те притискам с въпроси. Но и на мен ми писна!
-   Съжалявам! Не бях помислил от тази гледна точка.- Йомер придърпа стола ѝ до своя и я прегърна, облягайки я на гърдите си.- Исках просто да те предпазя! За теб е важно да си спокойна и да не се тревожиш за нищо.
-   Да ме предпазиш от какво?! Какво става?!
Въздъхвайки уморено, Йомер започна разказа си. Опита се да представи нещата като нещо маловажно, но не можеше да заблуди Дефне. Тя познаваше работата, познаваше и него. Усещаше притесненията и страховете му, дори и без да успее да ги разпознае веднага. Разбираше сериозността на проблема и това го изнервяше.
-   Затова ли повика чичо си?! За да ви помогне?!
-   Той има връзки, с които аз и Синан не разполагаме. Познава хора, които могат да ни бъдат от полза срещу този, който се опитва да ни навреди.- Играеше си небрежно с косата ѝ, докато тя движеше длани по корема си. Усетили неспокойството ѝ, бебетата се бяха размърдали.
-   Транба?!
-   Все още не сме сигурно, но предполагам, да.
-   Защо не ми каза? Как може да криеш нещо толкова време в себе си?!
-   Не исках да те тревожа. Извинявай!- Целуна я по бузата, слагайки длан върху нейната.- Ти и те сте най- важни. С другото ще се справим някак.
-   Колко зле е положението?!
-   Чичо даде няколко идеи, които се надявам да ни свършат работа. Чичо?!- Поглеждайки празния стол и двамата се засмяха.- Отивам да го намеря.
-   Аз ще раздигна масата и ще направя кафе!- Изправи се Дефне.
-   Само кафето, аз ще се погрижа за останалото!- Заповяда ѝ сериозно Йомер, поглеждайки я строго.- Чу ли ме?!
-   Да, добре!- Усмихвайки се, тръгна към кухнята. В ума ѝ вече се въртяха няколко човека, на които да се обади.
За нейно съжаление Йомер прозря плановете ѝ почти веднага. Сякаш мислите ѝ бяха изписани на лицето. Напълно забранявайки ѝ да се намесва по какъвто и да е начин в проблемите на Пасионис, Йомер попита чичо си разбрал ли е защо не ѝ е казал толкова време. Дефне бе готова винаги да им помогне, но положението ѝ не го позволяваше. Поне според него. Затова я накара тържествено да му обещае, че единственото нещо, за което ще се тревожи оттук нататък, ще са близнаците. Недоволна, Дефне го направи. Веднага, след като написа на един лист всички нейни познати в митницата, които можеха по един или друг начин да им помогнат. Йомер дори не подозираше с колко хора се бе сближила съпругата му, помагайки на Синан през времето.

Настаниха Неджми в спалнята от другата страна на коридора. Другата бяха започнали да превръщат в склад с нещата, необходими им за бебетата. Масичка за повиване, вана, дрешки в огромни количества. Децата щяха да имат какво да облекат поне докато навършат годинка.
Дефне настоя поне стаята да приготви тя, докато мъжете обсъдят утрешните си действия. Йомер занесе единствено багажа на чичо си горе, питайки за последно Дефне дали не иска помощ. Инатът ѝ обаче се прояви, заявявайки му, че поне това може да свърши сама. Колко само се залъгваше!
Слезе да го повика половин час по- късно, почти разплакана и на ръба на нервна криза. Заради огромния си корем не можеше нито да се наведе, нито да се протегне, за да изпъне както трябва завивката на леглото. Освен това резервните възглавници, които искаше да сложи допълнително на леглото, бяха на най- високия рафт в гардероба и тя не можеше да ги стигне, а нямаше как да се качи на стол, отново заради бременността.
Опитвайки се да потисне смеха си, за да не я ядоса и разстрои повече, Йомер мълчаливо се качи и оправи всичко, докато тя се оплакваше на чичо му колко ѝ е трудно с близнаците. Самите те отново лудуваха, обещавайки безсънна нощ за Дефне. Неджми наблюдаваше с любопитство мърдащият ѝ корем и тя му предложи да го докосне. Видя как той се притесни и протягайки се, взе ръката му я допря до корема си. Видя как той се отдръпна, когато получи ритник.
-   Разпознават, че не сте Йомер. Единствено той успява да ги успокои. Понякога!.- Засмя се тя, когато малките отново заритаха.- Така ще е цяла нощ.
-   Съмнявам се Йомер да им го позволи!

# 504
Едно момиче в инстаграм смята, че Елчо въпреки че била болна е отишла с екипа в Сивас, но не е издържала и не е присъствала на премиерата. При връщането си са отишли в болницата или някаква клиника като мисли, че тези снимки на Баръш са от там. Вие какво мислите  момичета? Hug Момичето се казва Сара.

# 505
Чичо дойде на помощ, но мен Джанъм повече ме заинтригува мадам Х  Mr. Green
И защо ли ми се струва, че този път Транба не стои зад план Пасионис битти Thinking
Близнаци, диванета от сега, а после...кака Каро да идва да помага smile3560

# 506
Чичо дойде на помощ, но мен Джанъм повече ме заинтригува мадам Х  Mr. Green
И защо ли ми се струва, че този път Транба не стои зад план Пасионис битти Thinking
Близнаци, диванета от сега, а после...кака Каро да идва да помага smile3560

Ти както винаги в подробностите  Mr. Green Mr. Green Аз чак толкова далече не планувам  hahaha
Още онзи ден казах, че и аз не съм сигурна дали е Транба  Whistling Whistling Кълбото мълчи и не ми подсказва  Mr. Green

Момчето е готово с име, оставям на вас момичето  Hug

Алекс - сори, ама характера на Каро им стига.. нека не ѝ крадем и имената  Laughing Laughing Чакам идеи  Whistling

Последна редакция: пн, 20 ное 2017, 01:54 от tempestad

# 507
Едно момиче в инстаграм смята, че Елчо въпреки че била болна е отишла с екипа в Сивас, но не е издържала и не е присъствала на премиерата. При връщането си са отишли в болницата или някаква клиника като мисли, че тези снимки на Баръш са от там. Вие какво мислите  момичета? Hug Момичето се казва Сара.
Скрит текст:

Напълно възможно, въпреки че за мен е по- вероятно Елчин да е била в болница още сутринта - изказването, че няма да присъства излезе рано, и като са се прибрали да са я посетили  Peace

# 508
Една лека статистика на гледанията за лека нощ  Whistling Whistling

# 509
Добро утро, момичета!  Hug

Нормално е хората да решат, че Елка не е била в Сивас от притеснение, въпреки че ако помислят логично, трябва да разберат, че това не е интервю, на което ще ги притискат с неудобни въпроси. По кината почти няма репортери, всичко виждаме заради снимки и клипове на фенове, така че това не беше логично обвинение и подозрение спрямо Елчин. Просто лошо съвпадение! Феновете емоционални, но като цяло Елка е ценена и обичана, според мен.

Скривам другото, ако сте обидчиви, не го четете!

По отношение на Борко обаче злобата от страна на феновете и негодуванието им,
Скрит текст:
само защото друг човек е пуснал клипче с кучетата му е невероятна. Плюейки Гупа, ние плюем по него, защото официално това е неговият избор. Не искаме да е такъв, но е такъв. То не беше Гупа, която си прави ПР на негов гръб, то не беше, че е психично болна, че е хвърляла микровълнова през прозореца, че лъже за килограмите, че е грозна, че е злобна, че няма талант. И никой не вижда как от една година почти жената не се е появявала на самостоятелна снимка с него, как на галата като призрак се изниза, как се държа възпитано, как си има зрители на филмите, независими от Борковите фенове. Плюейки Гупа, ние плюем Боре и проявяваме ужасно неуважение.

Аз не казвам да харесваме Гупа, просто да бъдем и малко обективни. За да имаме Елбар, не ни е нужна черна Гупа. Не ни е нужен обществен враг номер едно в нейно лице, защото врагът не е тя! Няма как да е такава интригантка, че Боре да не може да се освободи от лапите ѝ!Ако не може, тогава той е мухльо. Само че понеже не вярвам да е мухльо, не мисля, че Гупа го държи в капан. Защо са заедно, те си знаят, но да приписваме на Гупа всичко, не е правилно. Това е тотално неуважение към Борко!

Така че тази статия на този автор, който споделя уважението си към Гупа, е отговор на неразумното и неадекватно поведение на Борковите фенове. Не винете човека, че я е написал, защото феновете на Борко са жестоки към Гупа. За мен мерилото на уважение към Борко е способността да не плюем по Гупа постоянно. Не ни харесва, ясно е, но да я дъвчем постоянно не ни прави чест на нас!

Но в другата тема ми се разсърдиха за подобно отношение, така че се извинявам предварително. Ако ви обидя, няма да пиша повече тук, за да не ви дразня, но ми се щеше още веднъж да кажа това, защото феновете на ЕлБарите правят лошо впечатление с това си поведение.

Желая ви хубав ден и още веднъж се извинявам!

Общи условия

Активация на акаунт