Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 23

 • 28 159
 • 450
 •   3
Отговори
 • Sofia
 • Мнения: 14 211
Темата е за коментари, относно посредници и превозвачи от UK сайтове.

Проверени английски сайтове, от които можем да пазаруваме:

Amazon
eBay
Asos
Asda
Argos
Boots
Marks & Spencer
Matalan
Mothercare
USC
Get The Label
MandM Direct
The Body Shop
TK Maxx
Esprit
Puma
New Look
Zara
Gap
Adidas
AllBeauty
Clarks
H&M
Next
Nike
Toys"R"Us


Превозвачи / посредници:

GGBG
www.ggbg.bg
Цени: 4.99 лв. на всеки започнат килограм, в рамките на един курс.
Условия: Не се изисква да регистрирате пратките си на сайта на превозвача, нито да заплащате допълнителни такси, като ДДС и мито. Не е необходимо да изпращате фактури или каквито и да било други документи, свързани с поръчките ви. Цените на по-големите по размери, но леки пратки се изчисляват на база "обемно тегло". Предлагат фиксирани цени за някои нестандартно тежки или специфични стоки (проверете в сайта им за по-детайлна справка или им изпратете запитване).
Офиси: София.
Предлагат услугата "Асистирано пазаруване", т.е. – срещу определена комисиона – могат да закупят и заплатят желаната от Вас стока и след това да Ви я доставят до България.
Имат транспорт и от Германия, Испания, САЩ.

Gabieli
www.gabieli.com
Цени: 4 лв. / кг.
Условия: Необходимо е да регистрирате всяка една ваша пратка на сайта им и да прикачите фактура или копие от поръчката. Ако пратката ви е на стойност до €150, не се налага да заплащате допълнителни такси, като ДДС и мито. Ако един от размерите на ваша стандартна пратка е по-голям от 69 см., цената се изчислява на база "обемно тегло", по следната формула: (дължина x ширина x височина) / 6000, като полученото число се счита за килограми на пратката. Предлагат фиксирани цени за някои нестандартно тежки или специфични стоки (проверете в сайта им за по-детайлна справка или им изпратете запитване).
Офиси: София, Пловдив, Варна, Бургас.
Имат транспорт и от Германия, Испания.

Leron
www.leron.bg
Цени: 5 лв. / кг.
Условия: Не се изисква да регистрирате пратките си на сайта на превозвача, нито да заплащате допълнителни такси, като ДДС и мито. Не е необходимо да изпращате фактури или каквито и да било други документи, свързани с поръчките ви. Цените на всички пратки, които не могат да се вместят в размер: 45 см. / 45 см. / 55 см., се изчисляват на база "обемно тегло", по формулата: (ширина в см.) x (дължина в см.) x (височина в см.) / 13000. Транспортната такса се заплаща върху по-голямото от двете (обемното или реалното тегло). Предлагат фиксирани цени за някои нестандартно тежки или специфични стоки (проверете в сайта им за по-детайлна справка или им изпратете запитване).
Офиси: София.
Предлагат услугата "Асистирано пазаруване", т.е. – срещу определена комисиона – могат да закупят и заплатят желаната от Вас стока и след това да Ви я доставят до България.
Имат транспорт и от Германия, Испания, САЩ.

Доставка от Англия
www.dostavka-anglia.com
Цени: 3 лв. на всеки започнат килограм.
Условия: Не се изисква да регистрирате пратките си на сайта на превозвача, нито да заплащате допълнителни такси, като ДДС и мито. Не е необходимо да изпращате фактури или каквито и да било други документи, свързани с поръчките ви. Цените на по-големите по размери, но леки пратки се изчисляват на база "обемно тегло", по формулата: (дължина в см.) x (широчина в см.) x (височина в см.) / 6000. Теглото на пратка, по което изчислява дължимата сума за доставка, се определя, според реалното или обемното ѝ тегло – взема се по-голямото от двете.
Офиси: София, Пловдив, Варна, Благоевград, Ботевград.
Предлагат услугата "Асистирано пазаруване", т.е. – срещу определена комисиона – могат да закупят и заплатят желаната от Вас стока и след това да Ви я доставят до България.

Shopper.bg
www.shopper.bg
Цени: 5.50 лв. на всеки започнат килограм (пратки, по-малки от 1 кг., се таксуват като 1 кг.); пратки, с тегло между 20 и 35 кг. – 2.40 лв. / кг.; пратки, с тегло между 35 и 50 кг. – 2.30 лв. / кг.; пратки, с тегло над 50 кг. – 2.20 лв. / кг.; пратки, които се получават от офиса на превозвача в гр. Варна, се таксуват по 5.50 лв. / кг., независимо колко тежат.
Условия: Предлагат фиксирани цени за някои нестандартно тежки или специфични стоки (проверете в сайта им за по-детайлна справка или им изпратете запитване).
Офиси: София, Пловдив, Варна.
Предлагат услугата "Асистирано пазаруване", т.е. – срещу определена комисиона – могат да закупят и заплатят желаната от Вас стока и след това да Ви я доставят до България.
Имат транспорт и от Германия.

Shopping Feya / Шопинг Фея
www.shopping-feya.com
Предлагат единствено услугата "Асистирано пазаруване", т.е. – срещу определена комисиона – могат да закупят и заплатят желаната от Вас стока и след това да Ви я доставят до България.
Цени: 4.80 лв. / кг. (минимумът за отчитане е 0.5 кг.). Курсът на лирата се смята по фиксиран курс за деня, обявен в раздел "Поръчки" (в момента £1 се равнява на 2.70 лв., според информацията в сайта на превозвача).
Условия: Поръчките се пускат след заплащане на капаро, в размер на минимум 50% от стойността на заявените стоки. Цените на по-големите по размери, но леки пратки се изчисляват на база "обемно тегло", по формулата: (дължина в см.) x (обща височина в см.) x (широчина в см.) / 6000. Предлагат фиксирани цени за някои нестандартно тежки или специфични стоки (проверете в сайта им за по-детайлна справка или им изпратете запитване). Правят и общи поръчки.
Офиси: Пловдив.
Имат транспорт и от Германия, Италия, САЩ.


Изрично е забранено развиването на търговска и посредническа дейност във форума, както и предлагането на пускане на "общи" поръчки!
Всякакъв опит за развиване на подобна нерегламентирана дейност (посредничество при пазаруване срещу заплащане), от страна на фирми и потребители, както и обяви за пускане на "общи" поръчки, ще бъде санкциониран и достъпът до форума ще бъде забраняван безсрочно, без предупреждение.Линкове към предишните теми:


1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22.


Приятно пазаруване! bouquet

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 21:30 от Blаck Cat

# 1
 • Стара Загора
 • Мнения: 2 289
Благодаря за новата тема! 🌷
Не съм сигурна, но при Габиели няма ли вече да се плаща ДДС за всяка пратка, независимо от цената? Мисля, че влизаше в сила от юли, в пощата май вече го прилагат.

# 2
 • София
 • Мнения: 3 644
Благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus

Очаквам пратки с Габиели и се надявам да не плащам никакво ДДС.

# 3
 • Бургас
 • Мнения: 8 903
Аз чакам 4 пратки от Англия с тях, но не мисле че ще има нещо допълнително. Ако ще въвеждат още такси  сигурно ще е след ваканция им.

# 4
 • гр. София
 • Мнения: 12 222
И аз съм избрала ггбг Запад. Обикновено същият ден вечерта или на следващия са в Запад. Вече няколко пратки взимам успешно.

# 5
 • Мнения: 129
На мен в офиса на Габиели наскоро ми казаха, че до Август са си старите условия, за след ваканцията се надявали пак, но не знаели.

# 6
 • Варна
 • Мнения: 922
Благодаря за новата тема.
Искам да купя разни неща от ОК и ще ползвам Габиели, но пък виждам сега, че ще почиват цял месец.
Това е много време.

# 7
 • Мнения: 14 259
Благодаря за темата.
Ще чакам да видя Габриела как и дали ще возят от септември,  защото искам да купя столче за кола за големия ми син.

# 8
 • Мнения: 2 491
Благодаря за новата тема!Исках да поръчам някои неща за подаръци ,но за сега се въздържам,дано Габиели запазят старите условия ,че ми станаха фаворит.

# 9
 • Варна
 • Мнения: 1 078
Линка към Габиели е нов и стария не се отваря - https://gabieli.com/bg/

# 10
 • Sofia
 • Мнения: 14 211
Мерси! Ако забележите и друга нередност, пишете – ще оправя всичко по-късно през деня. Peace

# 11
 • Мнения: 3 139
Запис, чакам си доставките от Укто и Доставки Англия

# 12
# 13
 • Мнения: 5 345
Цените все по-високи, а услугата с все по-ниско качество. Поне телефон да вдигаха, ако не друго ... И не мога да разбера защо офис Запад дори няма и телефонен номер.

# 14
 • София
 • Мнения: 3 519
Искам да пратя нещо, което продавам, до Великобритания. С коя куриерска фирма е надеждно? Как се процедира? Може ли само купувачът да плаща всички такси или аз също трябва? Като цяло какъв е процесът?

Общи условия

Активация на акаунт