♡~ Любов под наем ~♡ Време за щастие ~♡ Тема 62

• 104 242
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
Диди, и в старата тема казах, че трябва да внимаваме, когато говорим небивалици за някого. И сега това казвам. Говорейки небивалици за Гупсе, показваме неуважение към Боре. В старата тема се извиних за тона на поста, защото вие се засегнахте, но и сега казвам същото - начинът, по който се пише за Гупсе, не прави чест на никого, който се счита за фен на Боре. Пишат се небивалици за жената с жлъч, която не прилича на мили и интелигентни дами. Щом за вас този тон е равен на право на свободно изразяване, изразявайте си се свободно. Аз не мога да кажа на никого как да пише, мога да изкажа мнение обаче, че не ми харесва как пише. Това и правя. Считам, че вие сте антифенове на Гупа, а не фенове на Борко. На вас ви доставя удоволствие да плюете по нея, за мен това не прави чест на никой интелигентен човек.

# 526
Диди, и в старата тема казах, че трябва да внимаваме, когато говорим небивалици за някого. И сега това казвам. Говорейки небивалици за Гупсе, показваме неуважение към Боре. В старата тема се извиних за тона на поста, защото вие се засегнахте, но и сега казвам същото - начинът, по който се пише за Гупсе, не прави чест на никого, който се счита за фен на Боре. Пишат се небивалици за жената с жлъч, която не прилича на мили и интелигентни дами. Щом за вас този тон е равен на право на свободно изразяване, изразявайте си се свободно. Аз не мога да кажа на никого как да пише, мога да изкажа мнение обаче, че не ми харесва как пише. Това и правя. Считам, че вие сте антифенове на Гупа, а не фенове на Борко. На вас ви доставя удоволствие да плюете по нея, за мен това не прави чест на никой интелигентен човек.

Shocked
 Нека си спестим квалификациите, както приляга на интелигентни хора  Mr. Green И е редно мнението си да го напишеш в темата, която засягаш и на хората, които визираш. Пак ще повторя - заради коректността.

# 527
Аз мнението си съм го казала в другата тема, когато се засегнахте и когато казахте да не се разпореждам кой какво да пише. Нямам какво да ви казвам и не визирам хора от вашата тема.

Не квалифицирам, просто изразявам мнение какво считам, че подхожда на интелигентни хора. Използвам правото си да изкажа мнение в открит форум. И не искам да споря и да убеждавам някого да се промени, просто си казах мнението. Както и вие.

Последна редакция: пн, 20 ное 2017, 14:08 от Дданни

# 528
Аз мнението си съм го казала в другата тема, когато се засегнахте и когато казахте да не се разпореждам кой какво да пише. Нямам какво да ви казвам и не визирам хора от вашата тема.

Не квалифицирам, просто изразявам мнение какво считам, че подхожда на интелигентни хора. Използвам правото си да изкажа мнение в открит форум. И не искам да споря и да убеждавам някого да се промени, просто си казах мнението. Както и вие.
Дани, я да си ловиш пътя и да спреш, че до гуша ми е дошло  smile3513
Като не ти харесва какво се пише за Гупата, просто не чети  smile3516
Не сме обидили никой човек от пищите тук, че да подскачаш така. Никъде в правилата на форума не пише, че нямаме право да изразяваме мнение за актьори и актриси  Stop
Не смяташ ли, че сме малко големи за да ни обясняваш кое е правилно и кое не  Stop
Мине се не мине и се появиш да даваш акъл  Stop
С какво те двамата са ми заслужили уважението?  newsm78

Последна редакция: пн, 20 ное 2017, 14:23 от Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~

# 529

Дани, в спойлера си описала всичко, за което аз мрънкам от не знам колко време вече тук  ooooh! По същата причина и аз съм на път да спра да пиша в другата тема - съжалявам, ама всяко не трябва да си има граници  Naughty

Аз па ще се разплача, че няма да пишеш в другата тема  rotfImbo

# 530
Превърнахме се в детска градина - кой какво казал, какво имал впредвид, защо го казал... Предлагам да спрем да се джафкаме без причина - който иска да пише тук е добре дошъл, на който не му харесва, може да спре  Peace Така правя аз. Нека запазим добрия тон, все пак стигат ни проблемите в реалния живот, за да си създаваме такива и във виртуалния!  Hug

# 531
За целта трябва да се спре с даването на акъл.
Какво неуважение към Борето? Да не му е написал някой в туитър нещо? Той тук малко трудно ще види какво пишем, пък и по някакви неведоми пътища да види няма да разбере и 1 дума. За какво толкова неуважение говорим? И като цяло длъжни ли сме да го уважаваме?  newsm78

# 532
Осман е бил на представянето на книгата на Керем  Peace

# 533
Превърнахме се в детска градина - кой какво казал, какво имал впредвид, защо го казал... Предлагам да спрем да се джафкаме без причина - който иска да пише тук е добре дошъл, на който не му харесва, може да спре  Peace Така правя аз. Нека запазим добрия тон, все пак стигат ни проблемите в реалния живот, за да си създаваме такива и във виртуалния!  Hug

+ 1 , подкрепям Темпи, това джафкане е глупаво, дайте да не се караме за глупости  Peace Praynig

Който не му харесва мнението на другия  - ами просто да го прескача. Аз признавам си без бой, бях залитнала да плюя Гупсе, после ми втръсна да и гледам сурата, и осъзнах,че съм попаднала както и повечето фенове, в капана на добре обмислен ПР ........ Joy
Изобщо не ме вълнува сегашното и произведение , ако ще до пенсия да си снима Д3,Д4 и т.н 

Предпочитам да вляза в тема, в която някой е споделил нещо интересно, или е отделил от времето си ,да сътвори нещо приятно и позитивно, като "Приказката" на Темпи или веселите истории на Славена за Каролин Дениз  bouquet

# 534
Момичета не е нужно да спорите или да се карате, няма за какво. Тук сме се събрали да коментираме и обсъждаме любимците ни. Всеки има собствено мнение и е свободен да го сподели.. Тук е мястото да пишем каквото си пожелаем, дори и да не харесваме половинките на Баръш и Елчин ние нищо няма да променим.. Те си решават сами..
Аз много пъти съм се опитвала да ги харесвам от уважение към Б и Е, но не става това не означава, че не уважавам Баръш или Елчин като актьори. Те са прекрасни!
На мен лично ми е интересно да чета и различни мнения.. Така, че няма за какво да се карате. Kissing Heart
Ето малко настроение с Дефмер. Heart

# 535
 Peace  Hug Heart Eyes

Аз тогава да ви кажа нещо за нашата обща любимка Мерич. Гледам "Малки убийства", на които тя е сценарист. Много живи и хубави образи е сътворила. Няма турско звучене сериалът, някак модерен и различен. Има един момент, който ми е леко нелогичен, но вероятно в името на съспенса е удачен. Всичко е в ретроспекция, следователи изслушват свидетели, за да установят има ли убийство или е нещастен случай смъртта на една от четирите жени. Не е известно и коя от тях пада от прозореца, тъй като четирите са до прозореца в един и същ момент. Свидетелите разказват неща, довели до падането от прозореца, които няма как да знаят за отношенията между четирите жени, защото са прекалено лични. Но е интересен подход!

# 536
 Flutter Peace

Новата статистика от днес
".. у нас за выходные есть 110тыс. и всего 398тыс. Мы так можем набрать свои 650-700тыс. Это совсем неплохо для фильма, который снимали всего 5,5 недель...
При этом число кинотеатров сократилось уже на 36, в то время как Yol Ayrimi наш "конкурент" практически при том же кол-ве кинотеатров не смог нас догнать... УРА!!! Очень надеюсь, что все будет хорошо!!!
Фильм Демет стартовал хуже нас..."

т.е стигнали са 398.000 хил , не знаем колко седмици ще го вътят по кината.

# 537
  • Пловдив
Здравейте, от къде мога да гледам сериите на "Любов под наем" с бг суб. Praynig? Пробвах от линковете в началото на темата, но безуспешно.

# 538
Еми, статистиката за втория уикенд е добра. Стабилен интерес към филма. Пак ще кажа, не е бомбастичен успеха, но е добър.

# 539
Здравейте!

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Този казал, онези рекъл тук-там-форум голям, мнения много, кой, където, колкото иска.Голяма драма Whistling

Общи условия

Активация на акаунт