♡~ Любов под наем ~♡ Време за щастие ~♡ Тема 62

• 104 263
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
  • Perla
Едно момиче в инстаграм смята, че Елчо въпреки че била болна е отишла с екипа в Сивас, но не е издържала и не е присъствала на премиерата. При връщането си са отишли в болницата или някаква клиника като мисли, че тези снимки на Баръш са от там. Вие какво мислите  момичета? Hug Момичето се казва Сара.
Скрит текст:

Добро утро!
Има снимка на Баръш на същото място и със същите дрехи с едно момче, което в акаунта си на свои снимки е написал, че е в Сивас- отпреди са снимките, т.е. вероятно момчето си е оттам. Което пък ме кара да мисля, че е така, както казва момичето Сара- може би Елка е пътувала с тях до Сивас, но се е наложило да я заведат в болницата. Иначе не знам как да си обясня присъствието на Баръш в болнично заведение в Сивас.
А що се отнася до съобщението, че Елчин няма да присъства, аз лично го видях, когато се появиха първите снимки от летището.

Хубав ден!

# 511
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
 Hug Hug Hug Hug

Има моменти, в които наистина се гордея, че съм българка! Това е един от тях! ВЕЛИК ГРИГОР!!!  newsm44 newsm44 newsm44

+1  newsm10
Браво на Григор  smile3501 smile3501 smile3501. Тази сутрин го гледах по телевизията, много ми хареса изказването му  Peace Peace

# 512
Добро утро, момичета!  Hug

Нормално е хората да решат, че Елка не е била в Сивас от притеснение, въпреки че ако помислят логично, трябва да разберат, че това не е интервю, на което ще ги притискат с неудобни въпроси. По кината почти няма репортери, всичко виждаме заради снимки и клипове на фенове, така че това не беше логично обвинение и подозрение спрямо Елчин. Просто лошо съвпадение! Феновете емоционални, но като цяло Елка е ценена и обичана, според мен.

Скривам другото, ако сте обидчиви, не го четете!

По отношение на Борко обаче злобата от страна на феновете и негодуванието им,
Скрит текст:
само защото друг човек е пуснал клипче с кучетата му е невероятна. Плюейки Гупа, ние плюем по него, защото официално това е неговият избор. Не искаме да е такъв, но е такъв. То не беше Гупа, която си прави ПР на негов гръб, то не беше, че е психично болна, че е хвърляла микровълнова през прозореца, че лъже за килограмите, че е грозна, че е злобна, че няма талант. И никой не вижда как от една година почти жената не се е появявала на самостоятелна снимка с него, как на галата като призрак се изниза, как се държа възпитано, как си има зрители на филмите, независими от Борковите фенове. Плюейки Гупа, ние плюем Боре и проявяваме ужасно неуважение.

Аз не казвам да харесваме Гупа, просто да бъдем и малко обективни. За да имаме Елбар, не ни е нужна черна Гупа. Не ни е нужен обществен враг номер едно в нейно лице, защото врагът не е тя! Няма как да е такава интригантка, че Боре да не може да се освободи от лапите ѝ!Ако не може, тогава той е мухльо. Само че понеже не вярвам да е мухльо, не мисля, че Гупа го държи в капан. Защо са заедно, те си знаят, но да приписваме на Гупа всичко, не е правилно. Това е тотално неуважение към Борко!

Така че тази статия на този автор, който споделя уважението си към Гупа, е отговор на неразумното и неадекватно поведение на Борковите фенове. Не винете човека, че я е написал, защото феновете на Борко са жестоки към Гупа. За мен мерилото на уважение към Борко е способността да не плюем по Гупа постоянно. Не ни харесва, ясно е, но да я дъвчем постоянно не ни прави чест на нас!

Но в другата тема ми се разсърдиха за подобно отношение, така че се извинявам предварително. Ако ви обидя, няма да пиша повече тук, за да не ви дразня, но ми се щеше още веднъж да кажа това, защото феновете на ЕлБарите правят лошо впечатление с това си поведение.

Желая ви хубав ден и още веднъж се извинявам!

Добро утро  Heart Eyes Hug

Дани, в спойлера си описала всичко, за което аз мрънкам от не знам колко време вече тук  ooooh! По същата причина и аз съм на път да спра да пиша в другата тема - съжалявам, ама всяко не трябва да си има граници  Naughty

Не се притеснявай - тези, които трябва да се обидят, няма въобще да се впечатлят от написаното, те така са свикнали  Whistling

Пиши спокойно, не си сама!  Peace

# 513
Темпи  Peace Благодаря!  Hug

# 514
Това било момент, в който припаднало момиче от публиката. Разтревожени са, но в едно клипче се вижда как от организаторите веднага се затичаха към момичето. От вълнение ще да е припаднало, дано всичко да е наред!

# 515
Това било момент, в който припаднало момиче от публиката. Разтревожени са, но в едно клипче се вижда как от организаторите веднага се затичаха към момичето. От вълнение ще да е припаднало, дано всичко да е наред!

Скрит текст:

Те дори опитаха да се върнат, но охраната ги спря  Whistling Ама Шенол отиде да погледне все пак  Laughing

Относно вчерашната случка в болницата - възможно е наистина болницата да е била и в Сивас, това ще обясни и къде са били Дженгиз, Руткай и евентуално Айше, които обикновено са до Елчин  Peace

# 516
  • Бургас
Добро утро!
Данни, не се тревожи! И аз мисля, че бъркането в личния живот на любимите ни актьори е грозно и неуважително! Тъй като гледат и пишат преди всичко жени, сигурно е нормално да се вглеждаме в половинките на актьорите, но..... Всичко си има граници!
Имам няколко любимци от турските актьори и нито една жена или приятелка около тях не е харесвана! Като че ли някой пита феновете за харесванията им. За мен е важно, че те се чувстват достатъчно добре и спокойно могат да ме радват с участия и роли!

По тази причина не пиша в темите, т.е. САМО когато имам какво да споделя! Wink Wink Wink

Усмихнат ден!

# 517
Ако Елка е била в болницата в Сивас, още едно доказателство, че се е постарала максимално заради феновете. Слънчице е тя, слънчице!

Тони, благодаря! Peace

Скрит текст:
Аз изобщо не казвам да си затворим очите за лошите черти на Гупа, просто да я вкарваме в комплоти как  държи Боре вързан на синджир с нещо; да я виним, че всичко е ПР за филмите ѝ; да считаме, че Боре стои с нея заради кариерата си; да разпространяваме измислици, че се лекува в психиатрична клиника; да считаме, че е вездесъща и манипулира дори медиите в Турция, ето тези недоказани неща не бива да тиражираме и да им вярваме! Че е намахана, че е устата, че обича да говори с журналистите за себе си, че има предизвикателно поведение в миналото - да, това е така и на мен не ми харесва. Но виждам старанието ѝ да стои в сянка от една година насам. Това, че качва снимки с Мюдюр не е само нейно решение, със сигурност Боре знае. И вместо да се появяват двамата, за да дразнят феновете, по-добре със снимки на кучетата да ни държат в реалността, че те са още заедно. За мен жената се е скрила в сянка и не мога да не го видя!

Искам Елбар, защото до Елка на Боре му греят очите, до Гупа - не. Пожелавам на Гупа някой, който да грее до нея. Но това са моите мечти, за чието изпълнение не е нужно Гупа да е по-черна от дявола!

Простете, пак не се стърпях!

# 518
Дани няма нужда от спойлер, щом си права  Peace

Както веднъж се пошегува Славенка, Гупсе само за дупките в озоновия слой май още не са я обвинили  ooooh! Да, и маниерите, и държанието й и характера й са ужасни, но и тя е човек и колкото и да не я харесвам, няма как да я обвинявам за всичко, което не ми е по нрава  Naughty Нито да обиждам Баръш, защото е решил да е с нея  ooooh! Нито Елчин, че все още е с Кито, който ми е не по- малко противен от Гупсе, но също се налага да търпим  ooooh!

# 519
  • Яко в Матрицата...

По отношение на Борко обаче злобата от страна на феновете и негодуванието им,
Скрит текст:
само защото друг човек е пуснал клипче с кучетата му е невероятна. Плюейки Гупа, ние плюем по него, защото официално това е неговият избор. Не искаме да е такъв, но е такъв. То не беше Гупа, която си прави ПР на негов гръб, то не беше, че е психично болна, че е хвърляла микровълнова през прозореца, че лъже за килограмите, че е грозна, че е злобна, че няма талант. И никой не вижда как от една година почти жената не се е появявала на самостоятелна снимка с него, как на галата като призрак се изниза, как се държа възпитано, как си има зрители на филмите, независими от Борковите фенове. Плюейки Гупа, ние плюем Боре и проявяваме ужасно неуважение.

Аз не казвам да харесваме Гупа, просто да бъдем и малко обективни. За да имаме Елбар, не ни е нужна черна Гупа. Не ни е нужен обществен враг номер едно в нейно лице, защото врагът не е тя! Няма как да е такава интригантка, че Боре да не може да се освободи от лапите ѝ!Ако не може, тогава той е мухльо. Само че понеже не вярвам да е мухльо, не мисля, че Гупа го държи в капан. Защо са заедно, те си знаят, но да приписваме на Гупа всичко, не е правилно. Това е тотално неуважение към Борко!

Така че тази статия на този автор, който споделя уважението си към Гупа, е отговор на неразумното и неадекватно поведение на Борковите фенове. Не винете човека, че я е написал, защото феновете на Борко са жестоки към Гупа. За мен мерилото на уважение към Борко е способността да не плюем по Гупа постоянно. Не ни харесва, ясно е, но да я дъвчем постоянно не ни прави чест на нас!

Но в другата тема ми се разсърдиха за подобно отношение, така че се извинявам предварително. Ако ви обидя, няма да пиша повече тук, за да не ви дразня, но ми се щеше още веднъж да кажа това, защото феновете на ЕлБарите правят лошо впечатление с това си поведение.

newsm10 newsm10 newsm10

# 520
 Hug Hug Hug Добър ден  Peace

Не се впрягайте толкова много - повече от 1 година  се разиграва добре изпитана във времето стратегия на "доброто и лошото ченге". В тези филми ,сериали, продукции си влагат парите мастити бизнесмени, имат си ПР стратегия , актьорите са обвързани с много сериозни договори. Киноиндустрията в Турция е в доста сериозна криза, масово актьорите там се оплакват и  продуцентите търсят начин да вкарат зрителите в салоните.Търсят и нови начини за работа - като тези на интернет платформите например / netflix/, където се правят едночасови серии без излишен тъп пълеж от ненужни  и досадни сцени ...............

А феновете се вълнуват, хабят емоции, подържат любимците си или плюят по тях - важното е да са на екран всички и любимци и наплюти. Никой не е отменил черния ПР - работи си.........
Мразената, неприятна и възненавидена Гупсе Озай си прави филми, ама била все дебил ,друго не можела........обаче пак някой влага пари в нея, защото там си има публика..............

Е на мен тя не ми допада, нагледах се на сурата и, и вече не искам да си губя времето с нея - има толкова новоизлезли сериали за гледане. Flutter

Май се поувлякох, извинявам се но киното ми е стара тръпка, преди доста време, доста години превеждах филми от английски, сега моя близка го прави, и сме малко маниаци в къщи на тази тема Wink Laughing Joy

# 521
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Дани  Hug още вчера на едно от клипчетата ми се видя нещо такова  newsm78, ама така и не можах да разбера какво точно е станало. Видя се, че точно пред асансьора от който излязоха, лежеше човек. Явно ще да е било това момиче, което припаднало. Добре бе, фенове, еуфория ама чак пък до припадане  Whistling хич не го разбирам това  Whistling. Тинейджърски му работи  Flutter.
А нищо чудно Елка наистина да е била в Сивас е като се е чувствала зле как да се изтъпани пред толкова народ. То и без друго всяка снимка се изследва под микроскоп  Peace. Но пък, Евала й правя  Peace. Появи се в вчера ли беше на представянето в Истанбул и се усмихваше широко напук на всичките гадости в които я въвлякоха  Peace. Направи го за феновете които я харесват, то е ясно че след като си сред медиините прожектори, няма как да не няма негативизми. Злобари и завистници винаги ще има  Tired.

# 522
 Wink Laughing

Айде днес като съм се разписала, да ви пусна мнението на момичето, което е било в Истанбул -

Эльчин Сангу| Elçin Sangu Official Group
#ElcinSangu #BarısArduc #MutlulukZamani

Не имею таланта к написанию рецензий к фильму. Но,все же,вкратце напишу свое мнение.
Фильм отличный,режиссура очень понравилась. Такой же легкий,как "Любовь напрокат".
Все как и описывала Эльчин в своих последних интервью.Фильм,после просмотра которого,уходишь с хорошим настроением.Актеров хоть и мало,но все отлично сыграли свою роль.И даже "девушка в красном" Дильшад Шимшек не раздражала-Эльчин и Барыш местами всё-же напоминали Дефне и Омера.Что же поделать?!Одно лицо,тот же влюбленный взгляд .
Намного улучшилась игра Барыша.Он в комедии превосходен.Если в ЛН,в основном,смешила Эльчин, то тут эта роль досталась Барышу.Их с Дженгизом совместные сцены просто угарные .
Единственный и большой минус -мало романтики. Лично мне не хватило романтических сцен АдМер.
Комедия в фильме преобладает.Очень понравился Дженгиз в роли Тарыка.Но хотелось бы,чтобы фильм был о истории любви АдМер,а не о приключениях Тарыка.Чтобы главными героями были только они, без третьих лиц.Комедий в Турции предостаточно.До начала фильма в кинотеатре их штук 10 прорекламировали.А настоящих,стоящих ромкомов мало.Безумно понравилась музыка фильма,стиль Ады А вот над стилем Мерта надо было немножко поработать,уж очень напоминал стиль Омера.
Два раза посмотрела фильм.Перед отъездом купила еще два билета на сеанс в дополнительном зале, куда зашла команда ВС,но посмотреть не смогла,т.к пора было на самолет.
Теперь у меня ломка,106 минут фильма мне не хватило.Придется пересматривать "Любовь напрокат".
Теперь о фан-встрече.Не знаю почему,но ее устроили чуть ли не в пригороде Стамбула.Не все решились туда поехать,так как очень далеко. Наверное не хотели большого количества поклонников.Встреча состоялась не в холле торгового центра,а у входа в кинотеатр,без подиума и микрофонов.Пришли Эльчин,Барыш,Дженгиз и Шенол на 20 минут позже.Вышли на пару минут, поздоровались и сразу прошли в первый зал.
Эльчин и Барыш находились в двух метрах от меня.
Какие же они красивые.Барыш такой же,как и на экранах.Его улыбка-это нечто 😍Только показался мне не таким высоким.
Эльчин... Какая же она красивая,намного красивее, чем на экранах,прям настоящая кукла 😍
Такое личико маленькое у нее.Кожа белая,с веснушками на лице.Не пострашнела она и не постарела,как многие говорили.Выглядит лет на 25-27,не больше."Су гиби"(как вода) это про нее.
Теперь еще больше восхищаюсь ее красотой.Такая нежная и хрупкая.Так и хочется ее защищать, оберегать.Теперь понятно почему рука Барыша все время тянется к ней ☺
Увидев как они выходят из лифта,начались трястись руки,не смогла даже толком сфоткать их,как назло, инет завис,не получилось выйти в прямой эфир. Потом сто раз пожалела,что не сняла сразу на камеру телефона 😪
Тем не менее,безумно счастлива,что увидела их.
Затем,они направились в первый зал,толпа девчонок побежала за ними.Некоторые падали на пол во время давки.
Я ждала их во втором(дополнительном)зале.Они поприветствовали нас,сделали общее фото. Кстати,именно это фото(сделанное в нашем зале) выложили в соцсети.Так приятно быть на одной фотографии с ЭльБар "

знам че повечето четете при рускините, обаче да не би да го пропусне някой  Laughing Wink

# 523
Рени  Hug  bowuu

Диме, какво вълнение само, а! Явно с възрастта човек не може да е толкова емоционален, но в младежка възраст припадат от възторг! Иначе как е болничето, по-добре ли сте вече! Hug

Еми, благодаря за разказа на рускинчето  Wink! Харесват ми тези описания от първа ръка. Не ги чета рускините и се радвам, когато слагате техни неща или преводи.

# 524
Добър ден, момичета  Hug  Hug  Hug

Извинявам се, че се намесвам в полемиката ви по тази тема, този спор не е мой, но заради коректността искам да уточня нещо.
Дани, в ДРУГАТА тема никой не ти се е сърдил заради "подобно отношение". Там всеки спокойно изразява мнението си. Реакцията беше заради начина, по който се опита да определяш кое е правилно да се пише и кое не. Всеки може да се върне назад в темата и да прочете какво е написано. Та нека проявяваме коректността, за която претендираме.

Лек ден на всички  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт