Пазаруване от Amazon - тема №71 - Black Friday 2017

• 105 973
  • 816
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Не са в този. В другия - с подаръците.

# 197
# 198
  • here and now
Каква е цената в метро?
Не виждам в каталога кръглите кутии, виждам два варианта, единия е картонена кутия за която пише, че е МЕ - 145гр - 4.79лв.

Обичаме ги, удобни са в малките си разфасовки, поръчах снощи от тези, да не пускам прайм за пантри-то.

Flash*, това 4 кутии за 16 лири ли са и трябва ли прайм, за да се поръчат? Благодаря! bouquet

Има коментари, че са получили 1кутия. И аз ги гледах, но нещо хич не ми се разправя после ако дойде 1...
Поръчах и получих 4, както си е в описанието.

# 199
по-скъпо излизат, ама пък няма чакане за доставка

# 200
Кой превозвач използвате за испанския Амазон.

Leron.bg

Много коректни. Курсове от Испания през седмица. Пращат имейли за всичко. Бърза обработка. Ползвала съм ги от Испания, Германия и УК. Препоръчвам ги. Нямат много клиенти, но работят добре.

# 201
Йейй, не знаех, че има превозвач от Испания. Супер Simple Smile
едит: еее, с това 5.50лв/кг. ме изгубиха Sad

# 202
  • European Union
И шоколадчета на Ритер съм си поръчала от немския, и те излизат по-евтино от тези в Метро. Но пък досега не съм поръчвала шоколад, надявам се, няма да дойдат разтопени.

# 203

Flash*, това 4 кутии за 16 лири ли са и трябва ли прайм, за да се поръчат? Благодаря! bouquet

Има коментари, че са получили 1кутия. И аз ги гледах, но нещо хич не ми се разправя после ако дойде 1...
Поръчах и получих 4, както си е в описанието.

Много често се случва служителите да бъркат и да пращат 1 бройка вместо няколко. Аз последно с едни маски за коса се разправях и 2 пъти ми ги пращаха и все по една ми пращаха вместо 6. Накрая ми отказаха поръчката Simple Smile Явно не им се чете. Така че не се учудвам че и с бонбоните може да се случи.

Последна редакция: нд, 19 ное 2017, 23:44 от Pantofka_2010

# 204
  • София
4 кутии трябва да са..има и 1 бр за 4 паунда..аз мисля от тях да поръчам за всеки случай...Минала година обаче кутиите бяха по-големи по 750гр.

# 205
  • София
20% отстъпка в складовете

И Paperwhite e 80 евро в немския Амазон  Simple Smile

# 206
  • ВАРНА

Помня,че имаше някаква разлика , Mit Spezialangeboten ли се поръчваше - така е по-ниска цената  newsm78

# 207
  • София
Не, за всичко е този път.

# 208

Помня,че имаше някаква разлика , Mit Spezialangeboten ли се поръчваше - така е по-ниска цената  newsm78
Точно така е, 80 евро е mit Spezialangeboten - със специални предложения /реклами/, 100 евро е без тях.

# 209
  • София
О, съжалявам, помислих, че въпросът е за намалението в складовете.

Общи условия

Активация на акаунт