Пазаруване от Amazon - тема №71 - Black Friday 2017

• 105 991
  • 816
  •   1
Отговори
# 540
  • Luxemburg
Снощи помолих ММ да ми поръча завивка за спалнята, която беше от ЧП сделки. Завивката беше 38€, но като я сложи в кошницата си му излезе надпис, че ако щракне на едно кеадратче, ще получи някакъв ваучер и ще му бъде намалена стоката. Така и стори и завивката стана 27€. Сега се опитвам и аз с моя акаунт да видя дали ще излезе такова нещо, но не. Някой знае ли за какво иде реч и защо се е получило? Понякога той е получавал такива отстъпки и пише, че е заради това че е редовен и надежден клиент. Пак са били със суми до 10€. Аз нищо таков не съм получавала, а заедно почти са ни създадени акаунтите.
Вчера къде видях, че раницата на Самсонайт с Мини е намалена и аз да не остана по-назад я взех. Сега ѝ се чудя. Дали толкова хубава раница ѝ трябва да щерката, като ще е само за екскурзии. Този който я е поръчал за у-ще ли се планира да я ползва или за свободното време? Много му се чудих и на металния куфар, ама нещо ми се досвидяха 85€, при положение, че все още детето никъде не ходи без нас, с изключение на лагер от и-ще за 3 дни. Ако имах излишни пари сигурно щях да го взема, ама да се спъвам сега и в него... Нашите са един в друг и не заемат място, а тоя ще трябва отделно да го държа, Та да гледам и да не го одраскам...
Между другото снощи поръчай раница с 20% отстъпка оттук https://www.kofferprofi.de. Моят модел неше намален и извадих и още 20%. Промоцията е до 27.11. Сори за спама.

# 541
Благодаря за разясненията относно "subscribe and safe" може би в бъдеще ще се възползвам за пюрета и памперси, сега за един препарат няма смисъл.

Поръчвали ли сте TV? Рисковано ли е да се поръча от amazon и до адрес на превозвач ли е по-добре да се пусне от гледна точна на състоянието, което ще пристигне?

# 542
Как действат тези намаления от 20% за дрехи?Снощи поръчах едно яке още не съм го платила,обаче сега искам ище едно да поръчам ....и нищо не разбрах от 20 % ,те автоматично ли се начисляват

# 543
  • ВАРНА
Как действат тези намаления от 20% за дрехи?Снощи поръчах едно яке още не съм го платила,обаче сега искам ище едно да поръчам ....и нищо не разбрах от 20 % ,те автоматично ли се начисляват

Да,автоматично,не го виждаш в кошницата.а чак накрая реди плащане като сума отстъпка под общата сума  Peace

За LG робота още едно въпросче,нали може да чисти всичко - плочки,ламинат,мокет,дългокосмест килим ?

https://www.amazon.co.uk/LG-VSR8600RR-Hombot-Carpet-Cleaner/dp/B … YFVB8115K1F3K2GXD

И хубави оферти за ютии имаше ли ? запазила съм тази на 48е и се чудя... https://www.amazon.de/gp/product/B01LZP3LHC/ref=od_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1

Последна редакция: сб, 25 ное 2017, 14:33 от morgana07

# 544
Благодаря ви, момичета. Дъщеря ми е на 18мес и в повечето вечери отказва да яде друго, освен хляб. Затова искам поне хлябът да е хубав. Направо ненавиждам купешките хлябове и как стават на топка тесто като ги стиснеш.
Снощи на чата с амазон УК, беше много отвеян човекът, 3 пъти го карах да ми потвърждава колко е гаранцията. И той- ами 2 години. Накрая се изнервих и директно го питах дали е видял, че е от склада и тогава чак ми каза 30дни, но мога да си купя 3 години ехтра за 24 паунда. После писах имейл и пак питах, та вече писмено имам, че е 1 год гаранцията, а до 30 дни мога да го върна.
Та се чудя, само размерът на хляба ме притеснява, че е малък, но пък вие ме успокоявате.
Звънни на националния на Лидл и виж дали няма останали хлебопекарни. Бяха по 115 лв, а вършат работа. Имат 3 размера хляб, с 2 бъркалки са и супурнайсе програми.

# 545
  • Sofia
Снощи помолих ММ да ми поръча завивка за спалнята, която беше от ЧП сделки. Завивката беше 38€, но като я сложи в кошницата си му излезе надпис, че ако щракне на едно кеадратче, ще получи някакъв ваучер и ще му бъде намалена стоката. Така и стори и завивката стана 27€. Сега се опитвам и аз с моя акаунт да видя дали ще излезе такова нещо, но не. Някой знае ли за какво иде реч и защо се е получило? Понякога той е получавал такива отстъпки и пише, че е заради това че е редовен и надежден клиент. Пак са били със суми до 10€. Аз нищо таков не съм получавала, а заедно почти са ни създадени акаунтите.
Вчера къде видях, че раницата на Самсонайт с Мини е намалена и аз да не остана по-назад я взех. Сега ѝ се чудя. Дали толкова хубава раница ѝ трябва да щерката, като ще е само за екскурзии. Този който я е поръчал за у-ще ли се планира да я ползва или за свободното време? Много му се чудих и на металния куфар, ама нещо ми се досвидяха 85€, при положение, че все още детето никъде не ходи без нас, с изключение на лагер от и-ще за 3 дни. Ако имах излишни пари сигурно щях да го взема, ама да се спъвам сега и в него... Нашите са един в друг и не заемат място, а тоя ще трябва отделно да го държа, Та да гледам и да не го одраскам...
Между другото снощи поръчай раница с 20% отстъпка оттук https://www.kofferprofi.de. Моят модел неше намален и извадих и още 20%. Промоцията е до 27.11. Сори за спама.

За отстъпката - има артикули, под които е отбелязано, че при определени условия получаваш отстъпка. Може би завивката е била така.
За куфара - ако ще го пазиш да не се драска, изобщо не го купувай. На първото  летище ( или автобус) ще го оправят. Моите куфари изглеждат така, все едно някой ги е минал с шкурка.

Последна редакция: сб, 25 ное 2017, 22:09 от Shantal

# 546
Днес получих кафе машината с капсули
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00J5ERY7O/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

Освен оригиналните капсули има ли други, които ползвате? Някъде в предишните теми съм чела, че има и други, които стават и са по-евтини.

# 547
  • гр. София
Днес получих кафе машината с капсули
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00J5ERY7O/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

Освен оригиналните капсули има ли други, които ползвате? Някъде в предишните теми съм чела, че има и други, които стават и са по-евтини.
Най-различни стават, стига да пише изрично, че са съвместими за Долче густо машини.

# 548
До кога е валидна промоцията на Киндъл в немския амазон?

# 549
Аз пък си мислех, че тези 20% във fashion са извадени от цените. И гледах вчера за чанти и все скъпи ми се видяха. Сигурни ли сте, че накрая се вижда отстъпката?

# 550
  • ВАРНА
Аз пък си мислех, че тези 20% във fashion са извадени от цените. И гледах вчера за чанти и все скъпи ми се видяха. Сигурни ли сте, че накрая се вижда отстъпката?

да  Peace

# 551
Прайма, може да се използва безплатно 1 месец ,всяка година по веднъж на един и същ акаунт .Нали не греша ?

# 552
  • софия
Прайма, може да се използва безплатно 1 месец ,всяка година по веднъж на един и същ акаунт .Нали не греша ?
Да.

# 553

Явно да, щото аз го активирах за втори път на един и същи профил.

# 554
А за цветно или за бяло е този препарат,не виждам да пише .Избеляват ли дрехите

Общи условия

Активация на акаунт