Пазаруване от Amazon - тема №71 - Black Friday 2017

• 105 077
  • 816
  •   1
Отговори
# 600
  • sofia
Въпрос - в немския има 20% във fashion отдела и в общите условия пише, че отстъпката се начислява автоматично на чекаута. Обаче нещо не я виждам, а артикулът уж влиза в промото. На коя стъпка се отразява?

На предпоследна стъпка, т.е.преди да платиш. Hug
Ех, че бързо, много благодаря!! Hug

# 601
Пуснах тези на празна карта,чудя се ще оцеля ли размера?23 см ми е стъпалото ,широко.Поръчах 4,5 UK ,дали ще е добре според имащите обувки на марката???Писах и при стоножките ,ама може и да спят вече....не че е спешно Simple Smile https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01K9JJUOI/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

# 602
  • гр. София
Пуснах тези на празна карта,чудя се ще оцеля ли размера?23 см ми е стъпалото ,широко.Поръчах 4,5 UK ,дали ще е добре според имащите обувки на марката???Писах и при стоножките ,ама може и да спят вече....не че е спешно Simple Smile https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01K9JJUOI/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1
При Кларкс никога не се знае. Имам техни обувки от 3.5 до 4.5, принципно съм 36 номер, някои ми стават, други са ми малки или широки. Имам чувството, че всеки модел си е с различна номерация. Много кофти! Хубава марка, пък с много сбъркана номерация!

# 603
Дали ще е възможно да се добави в първия пост и този склад?

# 604
  • In transit
Да ви питам след като амазон са разблокирали определена сума, колко време минава докато се види отново налична в сметката?

# 605
Mikkey Амазон не /раз/блокират пари. Това го прави банката, съответно всичко зависи от условията на съответната банка.  Peace

# 606
  • Варна
Да ви питам след като амазон са разблокирали определена сума, колко време минава докато се види отново налична в сметката?

Няма значение кой е блокирал или разблокирал сумата, сроковете зависят от твоята банка.

# 607
Здравейте,
много моля за мнение- търся хубава преса за коса. Но ще ми отнеме доста време да се информирам сама и затова моля мамите с опит да споделят- коя марка си струва и като цена и като качество. Благодаря предварително.

# 608
  • In transit
Mikkey Амазон не /раз/блокират пари. Това го прави банката, съответно всичко зависи от условията на съответната банка.  Peace
Ако си по настоятелен го правят. Даже и мейл ми пратиха с номера на транзакцията и сумата, която са разблокирали. Защото грешката беше тяхна. Започнаха да опаковат продуктите, примерно 7 от 10, блокираха си сума. На другия ден се оказа, че явно един от тези 7 артикула не е от този склад (примерно), и хоп тръгнаха да блокират отново голяма сума, без парите за този артикул. Обаче аз в картата имам с +30евро над сумата за цялата поръчка...как да стане като искат два пъти да блокират по 100 евро...(цялата сума на поръчката беше 115 евро) и така вчера след 15 минути чат се разбрахме, че трябва да разблокират първата грешна сума. Но още не се е отразила в банката, предполагам защото беше неделя.

Аз и на банката писах, като им препратих мейла, но нямам отговор от тях.

# 609
  • Luxemburg
Момичета, я кажете кой размер халат за баня да взема за 130см дете - 128 или 140? Хич не ми се дават 39€ за Санета, ама сега ще пусна два с намалението от 20%, само дето не се сещам как бяха като размер. Последно съм поръчвала 104 и никакъв спомен нямам дали си идваха големи, широки или да заложа на по-големия размер, а да го подгъваме.

# 610
Точни са. Винаги взимам по-големия размер и се носи по-дълго време.

# 611
Малко хумор за начало на седмицата
www.amazon.fr/gp/aw/d/B01MXLOPN3/ref=gbmg_mob_m-4_2a4f_5e5bd219? … 2T5W62BBGM49C2RGH
Ако има недоволни от посреднически услуги, може да изненадат посредника с една такава пратка. Малко скъпо ще е отмъщението обаче:joy:

# 612
Аз върнах прахосмукачка с Габиели. 10£ е до 10 кг. Като пристигне в английския им склад от Амазон ще изпратят pick up куриер и ще си я вземат. Казаха, че ще ми поемат разходите. 22 лв излезна връщането.

# 613
  • Русе
някой поръчвал ли е подобна масажна подложка? https://www.amazon.co.uk/gp/product/B017M4U2BI/ref=ox_sc_act_tit … RB0BQ5I&psc=1

# 614
  • София
момичета, на кои e-mail пишете на испанския амазон?

Общи условия

Активация на акаунт