Пазаруване от Amazon - тема №71 - Black Friday 2017

• 105 020
  • 816
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, сестра ми иска за подарък малка кухненска прахосмукачка от този тип: https://www.amazon.co.uk/Vax-H85-GA-B10-Cordless-Handheld-Cleane … uum+cleaner+small Тъй като нямам идея какво да гледам като параметри, моля по-вещите да дадат съвет Simple Smile Притежателите на такъв уред също бих помолила да дадат отзиви, доволни ли са, справя ли се добре, колко издържа батерията и т.н., също и модел, от който са доволни. Благодаря предварително на всеки, който се отзове!

Имам същата прахосмукачка и съм много доволна. Батерията издържа, колкото ми е нужно и всмуква добре. Лесно се почиства.

Препоръчвам DirectVacuums.co.uk - те са и продавач в Amazon Warehouse, имат 1 година гаранция и БД. Показаната прахосмукачка я има там на по-добра цена, както и по-мощни модели от нея, пак на по-добра цена:
https://www.directvacuums.co.uk/vacuum-cleaners/cordless.html?di … c&order=price

За под 30 паунда, аз бих обмислила два пъти по-мощен модел и също толкова добри отзиви:
https://www.directvacuums.co.uk/vax-h85-ach-ba-air-cordless-20v- … ttery-rrp-99.html

# 691
  • Варна
Благодаря за мненията и посочения сайт, определено цените са много добри, но виждам, че уредите са Refurbished, не знам доколко това е Ок. И също така нещо не мога да се ориентирам за мощността, не виждам къде е упомената, може би не гледам където трябва. Посоченият модел е без батерия, ще трябва отделно да се закупи.

# 692
  • Luxemburg
Макарон, прахосмукачката която си показала е поправена, не нова. Има значение това.
Аз съм била с Филипс и с Блек&Декър. Първата беше с възможност и за кола. За 3-4г батерията отиде. Сега съм с Б&Д уж от най-мощните, но е по-слаба от филипса. Като цяло стават за обиране на трохи и дребни боклуци. Но според мен ако ще е такъв вид и ще се обира от пода, дали ел.метлата няма да е по-добър вариант? Не съм ползвала, но ми се виждат по-функционални. Аз само за под я ползвам. Няма начин да съм я търкала в пода и после да си обера трохите от масата със същия накрайник. Затова ел.метлата ми се струва по-практично.

Leila, като го получиш комплекта сподели размера и качеството моля те. Хареса ми за голямата дъщеря. В немския веднъж ги дават 135/200, друг път 140/200, веднъж с калъфки 60/70, а друг път 80/80. Но за. Е със която си го взела си струват всякак, при положение, че са по 50-60€.

Smile, 10.8V е прахосмукачката. Моята Филипс беше 12V, a сегашната ми е 10.8V. Вече няма такива Филипс, а са само метли и са вече по 18V https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B01BUUO248/ref=mp_s_a_1_1?ie=UT … xL&ref=plSrch. Моята изглеждаше много на нея. Пак черна с оранжев контейнер.

Последна редакция: ср, 29 ное 2017, 15:14 от ronicat

# 693
Factory refurbished за мен са като нови, още повече, че имат и гаранция. Моята поръчах от Амазон, пак Direct vacuums като продавач, състояние - Used - like new. Не знам някой ползвал ли я е изобщо или има отстранен фабричен дефект, но всички прилежащи четки бяха нови и в оригинална, ненарушена опаковка, контейнерът беше видимо абсолютно чист, както и филтрите й. Пристигна и в оригинална кутия. Затова, а и защото имат много и позитивни мнения, си позволих да ги препоръчам.  Peace

Иначе за мощността си права, не винаги по-високата мощност означава, че работи по-добре. Но като цяло е така.

# 694
  • Luxemburg
Макарон, никой ме спори, че фирмата е лоша или добра. Просто си пише, че е поправяна. То и аз поръчах от склада на амазон в състояние като ново детски комплект, който освен че дойде в скъсана кутия, ами като я отворих две от чиниите бяха счупени. Така, че не е същото да е ново и върнато от клиент или поправяно. Да не говорим, че и гаранцията е друга.

Последна редакция: ср, 29 ное 2017, 15:26 от ronicat

# 695
  • Варна
Точно за обиране на трохи и прах им трябва. Ще поразгледам и други, ако имате предложения, ще се радвам да ги споделите.

# 696
  • European Union
Искам да попитам за показваната по-напред кафемашина:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00J5ERXZM/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1
Тя си прави обикновено еспресо с капсулите за еспресо, нали? Нищо, че името и е Нескафе...и т.н.

# 697
За под 30 паунда, аз бих обмислила два пъти по-мощен модел и също толкова добри отзиви:
https://www.directvacuums.co.uk/vax-h85-ach-ba-air-cordless-20v- … ttery-rrp-99.html

До колкото виждам, не включва батерията.

# 698
Малко са поразвалили обслужването амазонци -  две поръчки имам само (от 24.11 и 27.11) и по двете няма никакво движение, освен че са блокирали пари само за втората. Вчера им писах, след като (малко късно) забелязах, че на 25.11 имам някакво пропуснато обаждане от Германия - та да кажат дали не са ме търсили те и за какво ме проверяват. И до този момент - никаква реакция. То и друг път е имало Черни петъци, ама не са се помайвали толкова и са реагирали по-бързичко Confused

# 699
До колкото виждам, не включва батерията.
Да, в последствие видях, но има същия модел с включена батерия и все пак е по-евтин от този в Амазон.

Наистина има значение дали на някого му се рискува с factory refurbished продукт, за мен са много добра опция, когато имат стандартна гаранция от година, затова и ги препоръчах.

Аз да питам някой ползва ли електрически тенджери под налягане тип Instant Pot? Доволни ли сте?

# 700
  • София
Малко са поразвалили обслужването амазонци -  две поръчки имам само (от 24.11 и 27.11) и по двете няма никакво движение, освен че са блокирали пари само за втората. Вчера им писах, след като (малко късно) забелязах, че на 25.11 имам някакво пропуснато обаждане от Германия - та да кажат дали не са ме търсили те и за какво ме проверяват. И до този момент - никаква реакция. То и друг път е имало Черни петъци, ама не са се помайвали толкова и са реагирали по-бързичко Confused
Нали стачкуваха техните служители на Ч.П. Би трябвало да си спазят дата за доставка.

# 701
Нали стачкуваха техните служители на Ч.П. Би трябвало да си спазят дата за доставка.

А, дано.  Praynig  За първата поръчка даже още нямам такава - от 24.11. я мислят датата.

# 702

Аз да питам някой ползва ли електрически тенджери под налягане тип Instant Pot? Доволни ли сте?

Точно от една година имам инстант пот и за мен това е най-смислената покупка, свързана с готвене, която някога съм правила.  Използвам го почти ежедневно. Идеално решение за всеки, който не може да отдели много време за готвене и в същото време държи на домашно приготвена храна. Има и тема в готварския подфорум.

# 703
  • In transit

А, дано.  Praynig  За първата поръчка даже още нямам такава - от 24.11. я мислят датата.

На мен поръчката от 27.11 от италианския амазон ми я пратиха вчера с UPS. Като за забавянето и аз имам вина заради грешно блокираната сума.

# 704

Точно от една година имам инстант пот и за мен това е най-смислената покупка, свързана с готвене, която някога съм правила.  Използвам го почти ежедневно. Идеално решение за всеки, който не може да отдели много време за готвене и в същото време държи на домашно приготвена храна. Има и тема в готварския подфорум.

Мерси - отивам да чета. bouquet Колебая се между instant pot и някакъв уред на Bella, който нищо не ми говори, но който има добри отзиви и изглежда идентичен като описание, но е много по-евтин.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт