Пазаруване от Amazon - тема №71 - Black Friday 2017

• 104 982
  • 816
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за темата  bouquet
Ще следя оферти за Черния петък за бебешки видеофон, термометър.

# 31
  • Варна
Здравейте, имате ли наблюдения дали се намаляват смесители и душове около черния петък?
Да, всеки път има смесители Грое и други неща на марката.
bouquet Благодаря! Ще следя тогава!

# 32
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Момичета защо не ми приема нито една от картите във френския Амазон.
Какво мога да направя, за да платя една поръчка?
Трих, вкарвах ги наново и не ще и не ще!
Защото е френски  Mr. Green. Преди години, когато опитвах да пазарувам от тази версия на сайта, имах същия проблем. Искаше си френска карта. Все си мислех, че вече не съществуа такава пречка.

# 33
Аз съм пазарувала от френския без проблеми. Изписва ли някаква грешка?

# 34
А аз се надявам да успея да купя куфар, че не успях от  VIP  да се снабдя.

И аз трябва да купувам куфари, моля като видите добри оферти да ги пускате тук. bouquet

п.п. ако може да препоръчате куфари... не искам да купувам Самсонайт, Титан ит.н. скъпи към момента.
А сина ми скитосва по света, имахме толкова куфари и дадоха фира.
Харесах този например от немско , и подобни... дали са ок и като качество обаче се чудя.

от сделка преди 2 г взех тези за 240 лв с доставката до тук. Много съм доволна
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00QFX9TNA/ref=od_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

# 35
  • София
Момичета защо не ми приема нито една от картите във френския Амазон.
Какво мога да направя, за да платя една поръчка?
Трих, вкарвах ги наново и не ще и не ще!
Защото е френски  Mr. Green. Преди години, когато опитвах да пазарувам от тази версия на сайта, имах същия проблем. Искаше си френска карта. Все си мислех, че вече не съществуа такава пречка.
Не приема всички карти. Някой минават други не.

# 36
Платих с тази карта предната поръчка, а сега не я приема.
Не приема никаква друга карта.

# 37
  • Sofia
Днес мернах във ФБ някакво съобщение, че в Окадо имало много изгодни памперси, ако някой го интересува, да провери и там.

За френския амазон - пробва ли да вкараш картата през някоя от другите версии на сайта  newsm78 Никога не съм имала проблеми с плащането там, нито с дебитна, нито с кредитна карта (на ПИБ са моите).

# 38
  • велико търново
Момичета следя детските коледни календари ,но единият свърши .Сега пише ,че ще го заредят пак на 16.11.Да чакам ли? Ами ,ако през това време свърши др. Календар? Оф така ги чаках в друг сайт и сега и двата ги няма.А време то наближи за тях.Моля за съвет.

# 39
Аз ще задам един много тъп въпрос сигурно ,ама какви са тези версии на френския амазон?От къде се сменят?И само френския ли е така?

# 40
  • София
Аз ще задам един много тъп въпрос сигурно ,ама какви са тези версии на френския амазон?От къде се сменят?И само френския ли е така?

Според мен Shantal има предвид другите версии по държави, тъй като един акаунт е за всички версии.

# 41
Скрит текст:
А аз се надявам да успея да купя куфар, че не успях от  VIP  да се снабдя.

И аз трябва да купувам куфари, моля като видите добри оферти да ги пускате тук. bouquet

п.п. ако може да препоръчате куфари... не искам да купувам Самсонайт, Титан ит.н. скъпи към момента.
А сина ми скитосва по света, имахме толкова куфари и дадоха фира.
Харесах този например от немско , и подобни... дали са ок и като качество обаче се чудя.

от сделка преди 2 г взех тези за 240 лв с доставката до тук. Много съм доволна
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00QFX9TNA/ref=od_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

Най-малкият с какви размери е?

# 42
  • Sofia

Според мен Shantal има предвид другите версии по държави, тъй като един акаунт е за всички версии.

Точно! Написала съм го като да се разбера сама себе си  Laughing

Момичета следя детските коледни календари ,но единият свърши .Сега пише ,че ще го заредят пак на 16.11.Да чакам ли? Ами ,ако през това време свърши др. Календар? Оф така ги чаках в друг сайт и сега и двата ги няма.А време то наближи за тях.Моля за съвет.

А защо трябва да чакаш? Поръчваш сега единия, след това другия или сега и двата, а те ще ти го изпратят, когато го имат наличен.

# 43
  • Wolwedans
Благодаря за темата! Ще зареждаме ли картите Wink

# 44
  • Пловдив
Случайно видяно.Ако на някой му върши работа.Размер 14 години
https://www.amazon.co.uk/Timberland-Sleeve-T-Shirt-Years-Manufac … mp;th=1&psc=1

Общи условия

Активация на акаунт