Пазаруване от Amazon - тема №71 - Black Friday 2017

• 105 914
  • 816
  •   1
Отговори
# 120
# 121
  • Русе
Аз пък търся колан, черен, изчистен, хубава кожа и издръжлив 140 см. Намерих си 130 см, но ММ иска по-дълъг.

# 122
Когато връщате до английския Амазон, какъв телефон давате за получател?

# 123
  • софия
Търся мъжка крос-боди чанта и ще съм благодарна за изгодни предложения.

# 124
# 125
Някой да е попадал на смарт тв?

# 126
Аз пък търся кафеварка. Искам Биалети. Ретро дизайнът на модела "Мока" ме кефи най-много. Не видях скоро да са ги намалявали обаче. Виждали ли сте оферти под 25 евро?

# 127
  • София

И пак да попитам, никой ли не е купувал подсладено какао, подобно на Nesquick?
Подсладено какао има в Лидл- 2 модела са. Аз вземам този http://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/440xX/Dec2013/1591392.jpg 500гр към 3, 50лв.

# 128
  • на Мелмак
Относно несесерите на Херлитц -хубави са.
Издръжливи и вътре пособията са хубави.
Може би имаме 3 или 4.

# 129
https://www.amazon.de/gp/product/B012H1PFQS/ref=ox_sc_sfl_title_ … id=A3JWKAKR8XB7XF
Ползвала съм и двете.Повече ми допада лайфхайт.Цената е падала под 40 Е. Може да си купиш допълнителна приставка за по-малки прозорчета.Усилва смукателната функция,когато доближиш прозореца.
Вземала съм ги от немския сайт,заради зарядното,да не се налага преходник.

РЕД.В момента е на много добра цена-37 Е
https://www.amazon.de/dp/B009YWL91Y/ref=sspa_dk_detail_2?psc=1

Благодаря за съвета!
Ще се боря с Лайфхайта Wink (като пристигне) Избрах го заради цената и телескопичната дръжка в комплекта. Дано оправдае очакванията ми!

# 130
  • София
Здравейте, за първи път пиша в тази тема, въпреки че от години пазарувам от Амазон. Исках да попитам някой друг имал ли е проблеми с пратки изпратени по българските пощи? Редовно ми закъсняват и идват в окаяно състояние. А най-глупавото е, че трябва да ходя от тях да си взимам нещата вместо да ми ги доставят до адреса, както всяка нормална куриерска услуга. Преди не ми беше чак такъв проблем, но сега имам бебе на 2 месеца, не ми се разкарва в тоя студ да мъкна пратки, които е трябвало да ми бъдат доставени. Писна ми да се моля да пратят с ups или dhl, че иначе не се знае кога ще дойде. Досега си писах с представител на amazon.uk и уж те не знаели, че не ги доставят до адрес и щели да escalate-нат. Някой друг пробвал ли се е да ги накара да спрат да пращат с бг пощите? Ако повече хора се оплачем, току виж спрели да ги ползват. Аз им казах, че вече закъснели пратки просто ще ги връщам.

# 131
  • sofia
Търся хубав сешоар, тип професионален; идеи?

# 132
  • Сф
BrieLee, не мисля, че ще навият да изпращат с упс или дчл. Никъде няма да им излезе сметката с такива скъпи куриери. На мен само спощата са ми пращали от обикновения амазон. Виппвете пращаха с бързите куриери, и то не винаги

# 133
  • Пловдив
Моля по-запознатите да ми кажат дали е възможно да направя акаунт на името на мъжа ми,а да плащам с карта на мое име? Ще ми бъде трети акаунт на който се плаща с една карта,това проблем ли е?

# 134
  • Варна
Моля по-запознатите да ми кажат дали е възможно да направя акаунт на името на мъжа ми,а да плащам с карта на мое име? Ще ми бъде трети акаунт на който се плаща с една карта,това проблем ли е?
Балли Flowers Hibiscus , спокойно прави си. Няма проблем ,и аз имам няколко регистрации.

Общи условия

Активация на акаунт