Пазаруване от Amazon - тема №71 - Black Friday 2017

• 105 946
  • 816
  •   1
Отговори
# 165
Има пак от хубавите бонбони по 4 паунда https://www.amazon.co.uk/gp/product/B075MH4PYD/ref=ox_sc_act_tit … L5A1OLE&psc=1
Трябва да имате прайм обаче

Има ги в новия каталог на Метро.
Каква е цената и коко грама са в Метро?

# 166
Има пак от хубавите бонбони по 4 паунда https://www.amazon.co.uk/gp/product/B075MH4PYD/ref=ox_sc_act_tit … L5A1OLE&psc=1
Трябва да имате прайм обаче

Има ги в новия каталог на Метро.
Каква е цената и коко грама са в Метро?
Аз поръчах от Асда кутии и пликове с цип

# 167
Как ви се струва този Vax, търся си прахосмукачка и нз дали да изчакам още за други модели или да взимам този?
https://www.amazon.co.uk/Vax-Steerable-Vacuum-Cleaner-Silver/dp/ … AQYAHTZV5Y2YFA9D1

# 168
  • Sofia

До кой превозвач ги поръча?

# 169

До кой превозвач ги поръча?
Този път до Габриели ползвала съм и Габко

# 170
  • Пловдив
Здравейте! Искам да взема ел.четка за зъби Sonicare за момче на 12 години. Според вас каква да взема - детска за деца над 7 години или направо за възрастни? newsm78 Интересуват ме най-евтините варианти. Виждам, че по-добра цена имат в немския Амазон, ще дебна и за някакво намаление. Ако случайно някой види добра сделка, нека да пише.  Simple Smile

# 171
Здравейте! Искам да взема ел.четка за зъби Sonicare за момче на 12 години. Според вас каква да взема - детска за деца над 7 години или направо за възрастни? newsm78 Интересуват ме най-евтините варианти. Виждам, че по-добра цена имат в немския Амазон, ще дебна и за някакво намаление. Ако случайно някой види добра сделка, нека да пише.  Simple Smile

Моята дъщеря преди да навърши 11 г.  има такава в детския вариант, но с по- голямата глава / накрайник. Според мен трябва детска да вземете.

# 172
  • Някъде там...
https://www.amazon.de/Geox-Borealis-Sandalen-Keilabsatz-NAVYC400 … mp;th=1&psc=1

Geox, детски момичешки сандали тип трекинг, 31 номер, 16 евро.

# 173
Аааа за нищо.Аз наистина съм доволна

Аз съм изпуснала? Ренидент много хубави препоръки дава Simple Smile  bouquet какво е препоръчала този път Simple Smile

# 174
От снощи да се отчета с 3 покупки ииии продължавам:grinn:
прахосмукачка VAX
кух.чопър
Алармен часовник

# 175
Каква е цената в метро?
Не виждам в каталога кръглите кутии, виждам два варианта, единия е картонена кутия за която пише, че е МЕ - 145гр - 4.79лв.

Обичаме ги, удобни са в малките си разфасовки, поръчах снощи от тези, да не пускам прайм за пантри-то.

Flash*, това 4 кутии за 16 лири ли са и трябва ли прайм, за да се поръчат? Благодаря! bouquet

# 176
Здравейте, на някой случвало ли му се е да му заключат акаунта? Дава ми грешна парола, а няма как да е грешна. Смених с нова и пак ми дава грешка Thinking

# 177
Каква е цената в метро?
Не виждам в каталога кръглите кутии, виждам два варианта, единия е картонена кутия за която пише, че е МЕ - 145гр - 4.79лв.

Обичаме ги, удобни са в малките си разфасовки, поръчах снощи от тези, да не пускам прайм за пантри-то.

Flash*, това 4 кутии за 16 лири ли са и трябва ли прайм, за да се поръчат? Благодаря! bouquet

Има коментари, че са получили 1кутия. И аз ги гледах, но нещо хич не ми се разправя после ако дойде 1...

# 178
  • Тополовград
Кой превозвач използвате за испанския Амазон.

# 179
  • European Union
Има коментари, че са получили 1кутия. И аз ги гледах, но нещо хич не ми се разправя после ако дойде 1...
И аз видях коментарите, но в скобите пише, че бонбоните излизат 5,88 лири за килограм. Определено трябва да са 4 кутии. 1 кутия от 640 грама за 4 лири излиза доста по-изгодно от цитираните цени на метро - 145 грама за 4,59 лв.

Общи условия

Активация на акаунт