Пазаруване от Amazon - тема №71 - Black Friday 2017

• 106 062
  • 816
  •   1
Отговори
# 330
  • Popovo
Благодаря много за подробните коментари за телефоните! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Само да кажа, моите са от склада и за това са с допълнителна отстъпка от 20% , и все пак ще прочета добре описанието и гаранция все пак има ли някаква за склада.
Трябва ли прайм за отстъпка от склада?

Не. Hug

# 331
Благодаря много за подробните коментари за телефоните! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Само да кажа, моите са от склада и за това са с допълнителна отстъпка от 20% , и все пак ще прочета добре описанието и гаранция все пак има ли някаква за склада.
Трябва ли прайм за отстъпка от склада?

Не. Hug

хммм,ами опитвам да пусна няколко неща,ей така за проба и ми я няма безплатната доставка. А ме приканва да се абонирам за прайм...1234 пъти се връщах и няма безплатна доставка (до английски адрес ест. )

# 332
  • Пловдив
Може ли линк към ботушите UGG, които обсъждате?

# 333
Саси не дава БД, а намаля артикулите с 20%,  тези от склада, вижда се в полето след описанието на продукта  "20%", също така ако стоката с намалението остава за ук под 20 лири, и за де под 29евро, няма да имате бд и то до определена държава Simple Smile

# 334
  • Popovo
Саси не дава БД, а намаля артикулите с 20%,  тези от склада, вижда се в полето след описанието на продукта  "20%", също така ако стоката с намалението остава за ук под 20 лири, и за де под 29евро, няма да имате бд и то до определена държава Simple Smile

Извинявай, но ще те коригирам. Hug
Дори и сумата да падне под 29 евро или 20 лири, след тези 20%, не начисляват доставка. Hug
Важното е при пускането, да се спазват условията на Амазон, не след намалението от 20 %.

# 335

хммм,ами опитвам да пусна няколко неща,ей така за проба и ми я няма безплатната доставка. А ме приканва да се абонирам за прайм...1234 пъти се връщах и няма безплатна доставка (до английски адрес ест. )
[/quote]
Да не си забравила да чекнеш безплатна доставка, ако е за английския.

# 336
  • Варна
И аз за куфарите на Samsonite, и подобни с въпрос. Ползвали ли сте от моделите без цип? Ето тези

Дали са удачни, не съм и виждала наживо, харесах един такъв, от най-големите, а ми трябва за пътувания със самолети, прекачвания и подхвърляния по летища. Искат да е твърд, и аз не знам в крайна сметка на какво да заложа ...
На скъпо и уж качествено или на нещо по-евтино... ето този например е с 10г гаранция която не съм наясно како включва и как би се ползвала ако си в някоя различна от Англия държава.

# 337
изнервят ме - пълно с дребошлуци - то не са чукчета за пържоли - дори не са маркови, но перфоратор! преля чашата - всяка година пълно с боклуци.
Искам качествен крем п/в бръчки и филтри брита.

# 338
  • София
И аз за куфарите на Samsonite, и подобни с въпрос. Ползвали ли сте от моделите без цип? Ето тези

Дали са удачни, не съм и виждала наживо, харесах един такъв, от най-големите, а ми трябва за пътувания със самолети, прекачвания и подхвърляния по летища. Искат да е твърд, и аз не знам в крайна сметка на какво да заложа ...
На скъпо и уж качествено или на нещо по-евтино... ето този например е с 10г гаранция която не съм наясно како включва и как би се ползвала ако си в някоя различна от Англия държава.
Flash, не искам да те разубеждавам, но мисля че най-големите не са най-доброто решение.
Купих така и аз един мисля че XL се води като размер,та имах вече проблем с него на летището.
Повечето полети в Европа имат лимит 20 кг , ако го надвишиш те карат да плащаш свръхбагаж, лятото така се разправах с един служител, при положение че сме 3 човека , а куфарите са 2 , понеже единият беше 26 кг , ме накара да махвам багаж , докато падне под 23кг. Това на нашето летище в чужбина ми ги слагат заедно и ги изчисляват като общо тегло, тука тоя ме ядоса, но махнах отбагажа защото няма да им дам за 3 кг 50Е.
Другият момент е, че става прекалено тежък, ако не го напълниш , вероятноста да го спукат е голяма.
Но все пак решението е твое.

# 339
изнервят ме - пълно с дребошлуци - то не са чукчета за пържоли - дори не са маркови, но перфоратор! преля чашата - всяка година пълно с боклуци.
Искам качествен крем п/в бръчки и филтри брита.

Joy

Навсякъде е така. Но пък егати "черната" истерия е навсякъде Grinning А то реално, намаления... минимални. Аз все пак съм доволна от фотоепилаторчето, което поръчах де Heart Eyes

# 340
  • Sofia
Скрит текст:
Привет! Някой да има този куфар на Samsonite Disney да си каже мнението.Хванах го за 100 лв, и ми се ще да го поръчам за детето за Коледа, но бих се радвала някой да сподели заслужава ли си парите.Търсих ги в БГ, около 280 лв.са.
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00V4SVIQW/ref=oh_aui_i_sh_pre_ … ie=UTF8&psc=1

Самоцитирам се и много съжалявам, че никой не се включи, но предполагам, че никой нямаше отговор на въпроса ми. Hug
На риск малко, но го платих.Състоянието му беше"като нов", така, че се надявам да няма разочарования и детето да е щастливо.  Heart Eyes

Дъщеря ми има раница от същата серия, много здрава излезе, вече трета година я ползва и е като нова.

Имаше и куфар без ципове, но не Sаmsonite и се затваряше много стабилно.  Сега ползва такъв , a нашите са твърди на Samsonite  - много са здрави и сравнително леки, но имайте предвид, че ако не ги фолирате (а не на всяко  летище предлагат такава услуга), пластмасата се надира много бързо и стават грозни (тамън да не бият много на очи Wink)

# 341
За Моторолата-ето такава поръчахме,оказа се с дефект -блокира екрана и трепти,без да може да се включи.Зачетохме се в чужди форуми,оказа се често срещан проблем. Върнах я.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01GZZK9XQ/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

Когато следобед коментирах,не съм разглеждала подробно линковете,видях само,че е моторола. Дано не съм ви подвела,но аз повече такъв телефон няма да купя.Иначе на визия са го докарали един път Simple Smile

# 342
  • Варна
Мерси на Миленски и Шантал. bouquet

Знам за килограмите, ама в по-малки не му се събира багажа. Пътува за по 4-5 месеца досега, сега уж щял за повече време а с два куфара не ще да ходи.Simple Smile

До 27ми включително ще е % от складовете, нали?

п.п. нищо засега не съм си купила,, гледам, гледам... трябва ми хлебопекарна и миксер нови. Хлебопекарна си взех днес от Техномаркет, че намалиха модела който искам. Heart Eyes

# 343
  • София
Flash*, имаме подобен на Самсонайт, без ципове. Железен е, не знам на колко години е, със сигурност на повече от 10. Никога не се е отварял, закопчалките са абсолютно надеждни. Самият куфар е много лек, така че това също е предимство, предвид че заради големия обем наистина се събират доста кг. багаж Simple Smile Надрасква се, то това е характерно за твърдите куфари, но нищо друго му няма.
Само ти препоръчвам да избереш модел с 4 колелца, ако ти трябва голям куфар, защото двете колела са по-неудобни за големите куфари.

# 344
  • Popovo
Скрит текст:
Привет! Някой да има този куфар на Samsonite Disney да си каже мнението.Хванах го за 100 лв, и ми се ще да го поръчам за детето за Коледа, но бих се радвала някой да сподели заслужава ли си парите.Търсих ги в БГ, около 280 лв.са.
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00V4SVIQW/ref=oh_aui_i_sh_pre_ … ie=UTF8&psc=1

Самоцитирам се и много съжалявам, че никой не се включи, но предполагам, че никой нямаше отговор на въпроса ми. Hug
На риск малко, но го платих.Състоянието му беше"като нов", така, че се надявам да няма разочарования и детето да е щастливо.  Heart Eyes

Дъщеря ми има раница от същата серия, много здрава излезе, вече трета година я ползва и е като нова.

Имаше и куфар без ципове, но не Sаmsonite и се затваряше много стабилно.  Сега ползва такъв , a нашите са твърди на Samsonite  - много са здрави и сравнително леки, но имайте предвид, че ако не ги фолирате (а не на всяко  летище предлагат такава услуга), пластмасата се надира много бързо и стават грозни (тамън да не бият много на очи Wink)

Благодаря Shantal  Hug Този, който пуснах, не е от твърдите обаче.Каквото, такова, платих го.   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт