Пазаруване от Amazon - тема №71 - Black Friday 2017

• 105 911
  • 816
  •   1
Отговори
# 525
  • на Мелмак
Зависи колко са високи праговете.
Аз имам ЛГ , много съм доволна, наистина си е улеснение, но мисля, че прагове над 2 см ще му се опънат Simple Smile

# 526
  • София
Сега видях и дрон в сделките EUR 19,99 Нямам представа от марката и съответно дали е добра цената.

# 527
Много моля за помощ!Трябва да купя яке на сина ми ,че току си разкъса неговото.Хареса си ето това ама се чудя за размера ,точен ли да взема или 1 номер на горе???Някой има ли опит с марката?
https://www.amazon.de/dp/B01M08BDDQ/ref=twister_dp_update?_encod … g=UTF8&psc=1ю

# 528
  • Сф
Гаранцията на уредите от склада не беше ли 1 година? На чата съм с амазонците и ми казват 30 дена?.... To май не си струва директно от УК до БГ да поръчвам хлебопекарната, ако ще мога само 30 дена да се възползвам от безплатно връщане, ако дефектира.

# 529
  • София
ctefani Пишат, че си отговаря на размера, а и има дадени мерки за М размер. Нямам опит с марката. Споменават за някакви проблеми с ципа..

обща дължина: 68 см в размер М
- ръкав дължина: 70 см в размер М
- Ширина на гръдния кош: размер 58 см. M
- Ширина на раменете: 48 см. Размер М.

# 530
  • София
Много моля за помощ!Трябва да купя яке на сина ми ,че току си разкъса неговото.Хареса си ето това ама се чудя за размера ,точен ли да взема или 1 номер на горе???Някой има ли опит с марката?
https://www.amazon.de/dp/B01M08BDDQ/ref=twister_dp_update?_encod … g=UTF8&psc=1ю
На марката съм купувала съм мъжка тениска - умалена и мъжко яке - отговаряше.

# 531
Vanian, много ти благодаря!Пуснах L на празна карта,ако мога да го завлека до някой магазин утре ще съм върха и това ще го откажа.Докато дойде с превозвач ще минат 2 седмици!Ама като го карам в магазин да влезе ,все едно го водя на заколение Simple Smile  Simple Smile  !
Miraj* ,от склада не съм поръчвала нищо до сега и ако е така наистина няма нужда да се охарчваш за директна доставка .Аз връщах до англ.амазон хлебопекарната 10 месеца след като я купих и те ми пратиха чисто нова.Абсолютно всички разходи бяха за тяхна сметка!Писах им тогава ,че имам проблем и те не разпитваха нищо ,направо ми я подмениха .При мен проблема беше ,че имаше лек ток по корпуса.Голям спор падна в къщи от преходника на контакта ли е,от самия контакт ли е???С новата няма проблем.
Връщах и един тостер ,и пак така.Писах уреда има проблем.Веднага пуснаха нов да пътува към мен и поискаха да върна стария.Всички разходи за тяхна сметка!

# 532
  • Сф
ctefani, помня, скоро я връща твоята и се чудеше защо бие ток. До превозвач ли я беше поръчвала?
Четох на първа страница и там пише, че е 1 год гаранцията от склада. Мисля да пиша в Готварския, но да питам и тук- въпросният Панасоник уж висок клас бил, но размерът на хляба мн малък ми се вижда 400/500/600гр. Другите стигат до 1 кг. 600гр хляб за колко време стига за 2-членно семейство?

# 533
  • Luxemburg
Miraj, имам въпросната хлебопекарна от 6г, но бялата. Много проучване и четене падна докато я взема. Миналата или по-миналата пак я бяха пуснали по ЧП (в малките часове на нощта), за около 90£, бялата. Доста хора си накупиха и всички са много доволни. Никакъв проблем няма, че е с една нъркалка или че няма за 1кг програма. Големината на хляба много зависи от брашното. Типовото и изобщо черното брашно, стават малки хлябовете. От бялото съм ползвала 10тина марки и от сегашната (някакво холандско брашно) не смея да пусна xl програма, че ми се беше вдигнал до капака. Тестото за пица е невероятно. Не съм я ползвала за конфитюри. Козунаците пак там ги меся. Виж тук вече ги правя на два пъти, понеже меся 1кг, но не ме е затормозявало много. Надявам се още дълго да ни служи. Почти всекидневно се ползва. На последния ти въпрос е трудно да се отговори, понеже всеки консумира различно количество хляб, а и има хлябове които се изяждат за минути, а други -за седмица. Но две мнения по въпроса, че прави вкусни хлябове няма.

Последна редакция: сб, 25 ное 2017, 11:13 от ronicat

# 534
Купувах я с директна доставка до БГ ,но не от склада и от UK гаранцията е 1 година а от DE e 2 години.Хляба е относителна работа за колко време ни стига.Като си е в къщи сина ми ,сме 4- ма и правя всеки ден хляб или през ден.Като е на София ,ние със дъщерята не ядем и само ММ хапва и може и по 3 дни да не правя хляб.Но вкуса и качеството са абсолютно различни от купения!Имала съм Таурус хлебопекарна ,не можеше да направи такъв хляб като Панасоника!Прецени си ще я ползваш постоянно или не и дали ти се занимава и решавай колко пари ти се дават!

# 535
  • Сф
Благодаря ви, момичета. Дъщеря ми е на 18мес и в повечето вечери отказва да яде друго, освен хляб. Затова искам поне хлябът да е хубав. Направо ненавиждам купешките хлябове и как стават на топка тесто като ги стиснеш.
Снощи на чата с амазон УК, беше много отвеян човекът, 3 пъти го карах да ми потвърждава колко е гаранцията. И той- ами 2 години. Накрая се изнервих и директно го питах дали е видял, че е от склада и тогава чак ми каза 30дни, но мога да си купя 3 години ехтра за 24 паунда. После писах имейл и пак питах, та вече писмено имам, че е 1 год гаранцията, а до 30 дни мога да го върна.
Та се чудя, само размерът на хляба ме притеснява, че е малък, но пък вие ме успокоявате.

# 536
  • София
Здравейте, преди 3 месеца си купих зъбен душ от английския Амазон. За съжаление спря да работи. Как се процедира в тези случаи - уредът има 2 г. гаранция?

# 537
  • here and now
Купешкия хляб е около 700 гр. Според това може да си прецениш доколко ще ви е достатъчно. Все пак се предполага, че от домашния може да се хапва повечко Wink

# 538
  • Sofia
Здравейте, преди 3 месеца си купих зъбен душ от английския Амазон. За съжаление спря да работи. Как се процедира в тези случаи - уредът има 2 г. гаранция?

Пишеш на амазон. Изпращат нов, понякога искат да им върнеш стария, понякога пишат да го задржиш. В случай, че искат да го върнеш, се уточнете за пощенските.

# 539
Някой знае ли при покупка на уред LG от Амазон, който има 2-год международна гаранция дали трябва да се регистрира някъде в БГ за да важи и тук?

Общи условия

Активация на акаунт