Русе - 9

• 14 982
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
Аз постоянно чета книги и сайтове за бебета и мами, ама понякога си мисля, че е по-добре да не знам някой неща, за да не се плаша  Sad
Аз имам един въпрос към вас относно избора на количка- спряла съм се на един модел на Chipolino- Мишел, но още не съм напълно сигурна.Вие с какви колички сте? Моля ви препоръчайте ми някоя?

# 106
чико е добър избор.
аз лично сега съм с лятна триколка на чиполино и мнооого ме дразни. яко китайщини. а иначе с антуража (чадърче, дъждобран, комарник и пр.) пак отива 160-180 кинта. по-добре да бях дала повечко пари и да купя нещо смислено, или пък да бяхдала 2 пъти по-малко за бертони - пак са китайщини, ама понеса евтинджос. ама аре, дано поне избутаме лятото.

# 107

Аз имам един въпрос към вас относно избора на количка- спряла съм се на един модел на Chipolino- Мишел, но още не съм напълно сигурна.Вие с какви колички сте? Моля ви препоръчайте ми някоя?
Да, на Чиполоно са ОК. Когато търсиш количка гледай да има ремъци за през раменете като седне, да е с по-големи гуми, да е лека /моята не е и е голям зор/, да се сгъва и най-вече колко е ръбато на гръбчето на детето.

# 108
  • Русе
Ние сме с Чиполино Кампионе, комбинирана, не е много лека. Засега съм доволна. Виж пък за ремъците за раменцата не съм се сеющала, че трябва да има, нашата няма Thinking

# 109
Sillveto, къде е тоя магазин втора употреба, където има дрехи за бременни?

# 110
Pam_219
Една приятелка си купи дънки за бременни от магазин втора употреба за 8 лв.-намира се над Пикадили-на 2-я етаж, но не винаги има там. Трябва да се ходи и да се пита. Дано имаш късмет  Simple Smile

# 111
pam_219, кога ще раждаш (че не ми се смята Crazy)? подарявам бременски дрехи, ама за по-хладно време. аз и двата пъти бях напреднало бременна през зимата, така че за такова време са ми дрехите.

аделла, на тази цена чиполино е добър избор. обаче, големите гуми, предполагат тежка количка. така че, ако искаш големи гуми, ще трябва да се подготвиш за тежка количка. на мен лично много ми харесва чиполино-венеция за новородено.

инфОнити, много благодарско за инфото Laughing за плуването. ще гледам моите и двете хубавици да ги запиша, че мила на морето само до мокрия пясък ходи... голям страх... Tired

# 112
предполагам че и аз така ще направя дано да имам време Simple Smile
а храната как е в родилното? tv има ли?

Едва ли ще ти е до храна. И аз си мислех,ч е ще умра от глад, защото преди да родя все тъпчех, ама като родих ........ само бебо ти е в главата (аз ядях на сила, заради кърмата).

Аз разбрах, че Мила (на Инфинитка) ходи на плуване, ама къде  newsm78 Сигурно съм чела между редовете  Thinking Иска ми се и Йоанка да запиша

# 113
# 114
предполагам че и аз така ще направя дано да имам време Simple Smile
а храната как е в родилното? tv има ли?

Едва ли ще ти е до храна. И аз си мислех,ч е ще умра от глад, защото преди да родя все тъпчех, ама като родих ........ само бебо ти е в главата (аз ядях на сила, заради кърмата).

Аз разбрах, че Мила (на Инфинитка) ходи на плуване, ама къде  newsm78 Сигурно съм чела между редовете  Thinking Иска ми се и Йоанка да запиша

Бая между редовете си чела ,мда!  Laughing
Върви на 5-та страница.

Абе ,хора ,искате ли да си направим тема с важни и полезни неща където да постваме информация ,която ще трябва на всички ни.Тема ,в която да не си чатим ,да няма диалози ,а само инфо! А? Какво ще кажете? И дали ще можем в раздел "По градове" да го направим това???  newsm78

# 115
Например ,темата да е " Русе-инфо" или нещо такова...

# 116
Например ,темата да е " Русе-инфо" или нещо такова...
идеята е страхотна  Peace

# 117

привет! Flutter

инфинитке, аз мисля че няма да стане идеята с русе-инфо. защото в здравния (където почти не влизам) има отделна тема за русенските лекари (май Confused), в `на пазар` има за детските магазини в русе,... та така. то, друга информация май няма кой знае каква, или е някаква извънредна и нерегулярна. както е за плуването, например Grinning. пък то и без това темичките в `по градове` са си нещо като чат. Peace

# 118
бившото даскало "Тома Карджиев" ,боядисано в жълто.Намира се до линията ,срещу "Петър Караминчев"(много близо до "Ескулап").

Това е Христо Смирненски (бившото, де).
 Т. Кърджиев е до стадион Дунав.

# 119
Здравейте  Heart Eyes
Отварям си РусеИнфо да видя какво има през почивните дни и взорът ми се спира на:

Първи родителски театър в Русе на 10 май
На 10 май от 17.00 ч. в ЦДГ “Червената шапчица” ще се състои първият родителски театър “Дядото, бабата, внучката и европейската ряпа”.

Е, хубава работа - изпусна ли сме  ooooh! моите дечковци ще си останат полуобразовани само с приказката за "българската ряпа"  Joy

А за по-важна информация може да пишем в "На пазар". Тъй и тъй темата е ковната.

За майките на плувци: плуване за бебета има и в първа поликлиника. Плаща се, но не помня по колко.

Общи условия

Активация на акаунт