DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 9

• 65 791
  • 712
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте! wavey

Неделя е! smile3521

Мими,  newsm59 Бъди жива и здрава!

Откъсите са много добри. Явно двамата се сближават все повече. Heart Eyes Чакам романтика довечера.

# 211
  • София
Честит рожден ден,Мария!
Пожелавам ти здраве, много любов и светлина в сърцето и дома и късмет,
за да успяваш във всичко!:wine_glass:BalloonGiftFlowers Four Leaf Clover

Благодаря ви, момичета за снимките, информациите и интересните ви
коментари.....И аз съм в трепетно очакване на епизода, от който очаквам да
бъде изпълнен с любов и романтика:heart: и по-малко Дениз Simple Smile

# 212
  • Враца
adi_h благодаря за цялото откъсче  bouquet от мен една прекрасна снимка  Blush Blush

Тази вечер ще е епизода на нашите любимци  Party Party Party
Малко остана  Whistling

# 213

Мария честит рожден ден HugС пожелание за много усмивки и сбъднати желания bouquet
Момичета невероятни сте,благодаря ви от сърце за всичко което споделяте-клипчета мнения,снимки smile3525Довечера очаквам вълнуваща серия с много романтика и изненади ,приятен следобед на всички.

# 214
Здравейте, момичета! wavey wavey wavey

Днес отвсякъде си е празник при нас в темата – неделя е, нашият ден, че и рожденничка си имаме!

Миме , честит рожден ден! newsm38
Бъди много здрава, щастлива и късметлива!
Хубав празник!

Скрит текст:

Благодаря на всички момичета за споделените мнения, клипчета, гифчета и за прекрасното настроение в темата!

Засипаха ни с романтика днес, аз съм доволна и още как!
Толкова нежност и любов има в тези сцени, страхотни ФерНаз!
Къде ли е Булутчето, че така хубаво си гукат влюбените, без никой да ги прекъсва?

Есна рускиня беше написала, че вече знае кои са любимите й моменти от 20 еп., нищо че още не го е гледала. И аз така. Знам, че ще берем доста ядове с побеснелия и жадуващ за отмъщение Хакан и откачената му жена, със заблудения Дениз, от който се страхувам една идея по-малко откакто край него се навърта магьосницата Асу. По всичко си личи, че тя се влюбва, а знаем, че пожелае ли си нещо, получава го на всяка цена. Laughing

Казах ли ви аз, че тази Пелин /която и да е тя/, няма да ни съсипе романтиката и ще мине и замине като полъх на вятъра покрай нашите влюбени, които нямат очи за никой друг.
В трескаво очакване на епизода довечера, отивам да пошетам, та времето да мине по-бързо...

Ето този кадър с онзи зрител по средата е перфектен!

До по-късно!

# 215
  • Враца
Момичета слагам ви следобедно кафенце да се разсъним, че тази мъгла тук направо ме приспива и депресира  Tired Hug

И нашите прекрасници  Crazy Crazy

Последна редакция: нд, 19 ное 2017, 16:00 от Иглика :)

# 216
ЧРД! Като гледам и до леглото ще се стигне.

# 217
Малко остана до началото..Да  се надяваме на забавна и наситена с любов серия!Моля се,да не е както предната...
Мими,Бъди щастлива и обичана,от тези,които и ти обичаш!Весел празник!

# 218
  • София
ЧРД! Като гледам и до леглото ще се стигне.

Като нищо  Mr. Green Crazy Crazy

Привет момичета  Hug Hug Hug Hug Откъсите сааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Крайнооо време беше  Naughty В трепетно очакване съм и аз  Mr. Green

Мими жива и здрава!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 219
Честит рожден ден на Мимето! Да е здрава и да сбъдва с лекота всичките си желания!
И добре дошли на новите попълнения в нашите редици! Колкото повече, толкова повече, както казва Мечо Пух!

Еееееее, крайно време беше...... Сценаристите се събудиха от зимната си дрямка... Толкова бяха заскрежили и замразили отношенията между Ферит бей и Назмие ханъм. Сега е ред да ни компенсират с мноооооооооооого любов и  романтика! И като гледам... явно са си взели  поука от  леекичкото падане на рейтинга... Наистина страхотни сцени между ГГ,   които очакваме с нетърпение тази вечер.  Радост за душата и наслада за окото... Как обаче ще разделя ефирното време между Григор Димитров и Пълнолуние..... и аз не знам...Heart

# 220
  • Бургас
Здравейте! Дано това не са единствените романтични кадри с ФерНаз! Прекрасни са! След тях, може би, по-лесно ще преглъщам глупостите на Дениз, интригите на Демет и жестокостта на Хакан.
 Очаквах, че когато Наз положи глава на гърдите на Ферит, той ще се разтопи от кеф, но.............ми се стори малко разтревожен в края на танца.....Този път Наз като че ли изглеждаше по-влюбена, и то не само пред следящите ги погледи.

Дано изживеят прекрасна романтична нощ!

Благодаря за споделеното, момичета! До след малко! Има - няма 2 часа.

# 221

Рожденик Ферит...

Хаштагът е "Празник на любовта"

Последна редакция: нд, 19 ное 2017, 18:25 от Виолета Цветанова_563417

# 222
  • Враца
Вили благодаря за  хаштага  bouquet дано този път отговори на очакванията, че аз все още съм сигурна че предния го бяха объркали  Whistling имаше всичко, но не и любов  Crossing Arms
Аз се надявам през целия епизод да има любов и романтика, но не мисля че ще стане нещо повече от целувка   Whistling (а така ми се иска  Embarassed Embarassed)

# 223
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Благодаря ви за всичко споделено...
МимеBalloon честит рожден ден и в тази тема....Пожелавам ти да имаш време за любимите хора и свободни занимания, че с нашата професия то все не е достатъчно... Joy

дано серията тази вечер е изпълнена с много любов...

# 224
Привет wavey

Миме ura  честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива! newsm51

Тази вечер ни очаква романтична серия, дано има по- малко гадорийки и да се насладим на макс на любовта Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт