DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 9

• 65 704
  • 712
  •   1
Отговори
# 450
Хайде, серията битти. Назлъ какво пък скочи веднага?  ooooh! Това беше супер импулсивно и необмислено. А относно бебето - не мисля, че е било номер. Не че няма такава вероятност, но ако Пелин наистина е била първата любов на Ферит и са планирали да прекарат живота си заедно, подобен резултат от любовта им е съвсем естествен. Само да не изскочи някое второ Булутчо, че тогава сериалът отиде в киреча.  ooooh! Тъкмо и седем години са минали, точно на възрастта на Булут.  Оф, такъв клиширан сценарий хич не ми се гледа...  newsm45

# 451
  • Плевен / София
Хайде да ни честито..... Laughing Party

Григор победи! bg Страхотен! newsm10
newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18
Гришо bg bg bg bg
сега вече мога да спя спокойно....
Надявам се Ферит да ни зарадва с едно "обичам те"

# 452
  • По света и в нас.
Ма верно ли сме без фрагмент. ooooh! Whistling

# 453
Браво, Гришо bg

Благодаря за подсказките, преводите, коментарите bouquet
Благодаря за прекрасната компания Hug Hug Hug

# 454
  • Бургас
ГРИШО! ГРИШО! ГРИШООООООООООООООООООООО!!!!!!!!!

# 455
Още два кратки откъса с превод на руски.

Тази вечер мога да те целуна във всеки един момент...

https://vk.com/vichnevuy_dom?z=video-132999259_456239076%2F37cfc … t_-132999259_2845

Вие ли сте Пелин?

https://vk.com/vichnevuy_dom?z=video-132999259_456239078%2Fc6624 … t_-132999259_2853

Момичета, благодаря ви за приятната компания, за коментарите и доброто настроение.
Много беше хубава серията, надмина очакванията ни и дори Пелин не можа да ни я развали.

Специални благодарности за Лава Hug, че ни разясни най-важните моменти!

Лека нощ и до утре! smile3524

Епизода.

https://www.youtube.com/watch?v=5XfRLwUuBMY

# 456
Страхотна серия. Невероятна игра на всички. Много химия и привличане между Ферит и Назль. Отбора на лошите се увеличи с още един член - по-силен от Хакан и сие, защото ще набляга на минали чувства- Пелин. Ще чакаме с нетърпение превода и ще изживеем още веднъж всичко и до....следващата неделя. Благодария на всички от сърце за бързите преводи и коментари.
Честито и победа на Гришо - имаме си шампион. HeartAnimal AntTennisTrophy

# 457
Момичета и аз определено съм доволна от серийката  искам и  на съседите да се е харесала и да дадат шанс на сериалчето .Има какво да ни покажат всички актьори защото си се справят блестящо и професионално .Но негово величество зрителя го определя затова много много ми се иска  Praynig наистина тази вечер сериала да е имал нужната гледаемост за да продължим да му се радваме . Малко имаме разминаване със съседите обикновено на нас каквото  ни хареса на тях не се е понравило но пък се надявам тази вечер да са били завладяни от играта на Джан и Озге  или от Ферит и Назлъ  Hug Praynig Благодаря ви за прекрасната компания за всички преводи и подсказки  Hug Heart Eyes

# 458
# 459
Момичета,благодаря за коментарите и чудесната компанията и тази вечер! Hug Hug Hug

# 460
  • Бургас
Благодаря за коментарите, за откъсите, за компанията ви! Страхотен епизод! Дано е висок и рейтинга! Прекрасна игра на всички! Ще го гледам още с превода на мамашите и на български, разбира се! Възхитителна беше Назлъ със сълзите в очите накрая.............

ЧЕСТИТО, БЪЛГАРИ! ИМАМЕ СИ ШАМПИОН!

За който може, Лека нощ!!!

# 461
Назлъ скочи много инпулсивно но ми хареса и лъвския скок на Ферит  Hug С две думи и показа " Никъде не те пускам "  Hug

# 462
  • Под звездите
Момичета, благодаря на всички ви за прекрасната вечер. Честита победа на Гришо. Номер 3 е в световната ранглиста. Браво, Гришо. Браво и на Йозгето и Джан. В този епизод играта им беше безупречна.

Спокойна нощ.

Последна редакция: нд, 19 ное 2017, 23:23 от eidin

# 463
  • Плевен / София
Назлъ скочи много инпулсивно но ми хареса и лъвския скок на Ферит  Hug С две думи и показа " Никъде не те пускам "  Hug

да....то е ясно, че се обичат...но дано вече го и чуем....
Лава,Злати благодаря ви за преводите.....
Хванах награждаването...Гришо е шампион на шампионите в турнира на най добрите осем в света на тениса....нали затова казват, че както ти започне ...така свършва....започна страхотно годината в Австралия и завърше подобаващо в Лондон...

# 464
Хубавите вълнения ми дойдоха много тази вечер!!!

Бъди благословен,Гришо!Днес ни дари с толкова радост и повод за гордост,че те имаме,момче!!! bg bg bg bg bg

Ах,тези двамата ни сладури!!!Любовта ги е прегърнала и не ги пуска вече от прегръдката си.Е,сега е време Назлъ да се сърди,но Ферит знае как да си я държи в обятията!!!Прекрасни-спряха ми дъха на няколко пъти!!!

Момичета благодя ви,че бяхме заедно и тази вечер!!!Хаштага си беше тамам на място!!!

Общи условия

Активация на акаунт