DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 9

• 65 688
  • 712
  •   1
Отговори
# 480
Привет дружина  Hug Благодаря ви за серийката  ,за рейтинга  и за всичко споделено  Heart Eyes

Ох имах аз едни такива опасения относно рейтинга  Tired ooooh! абе не мога ги разбра тези съседи какво искат какво толкоз много им се нрави в сериалите им та такива стойности сериали биват спирани и едни такива дето направо да те хване яд  #Crazy пробиват  ooooh!

Спорна седмица момичета  Heart Eyes За мен серията си беше супер  Hug Heart Eyes

# 481
Привет в това отвратително време, тук направо ще ни удави...Scream
Не знам и аз какво искат, измерването на рейтинга хич не ми се вижда адекватно и реално. Ами ако от тези 5000 семейства, по-голямата част са решили въпросната вечер да не гледат сериала?! Какво правим тогава? Thinking

# 482
В социалните мрежи сме първи  Hug но май това няма да е достатъчно  Tired

# 483
Лу Hug,благодаря за др. линкове! Heart Eyes

Миме Hug

Цитат
Не знам и аз какво искат, измерването на рейтинга хич не ми се вижда адекватно и реално. Ами ако от тези 5000 семейства, по-голямата част са решили въпросната вечер да не гледат сериала?! Какво правим тогава? Thinking
Самби Hug,така е! Peace А някои може да го гледат на повторението през седмицата! Peace

То реално като се погледне няма кой знае колко сериали пред нас-този по Фокс тв. и по АТВ! PeaceДругото са -Гласът на Турция и новините по всички канали! Peace

# 484
  • Враца
Добро утро момичета  Hug
Благодаря за всичко споделено  Hug
Рейтинга хич не ми харесва Crossing Arms то бева бива ама тия угодия нямят  Crossing Arms
Серията за мен беше прекрасна  Crazy
Спорна нова седмица ви желая   Hug

# 485
  • София
Привет момичета  Hug Hug Hug Hug

Серията беше страхотнаа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  А в сравнение с миналата седмица рейтинга паднал ли е?  newsm78   Confused Да се надяваме, че рейтинга ще е достатъчен, за да се задържи сериала че тепърва става интересно  Praynig Praynig

Обаче Асуманче какви погледи хвърля на Дениз  hahaha hahaha Само сега той да не вземе да каже на Пелин за фиктивния брак на нашите  ooooh! Че тая ще се залепи и ще ги тормози, мисля че ще берат ядове с нея   ooooh!
Добре де, а Назлъ защо така реагира на някаква история от преди 100 години, минало заминало. Тя вижда, че Ферит я обича какво се е притеснила  Rolling Eyes Тя се дърпа постоянно, та чак започва да ме дразни  Crossing Arms Знае, че Ферит й е простил, да вземе да предприеме и тя вече нещо, не само него да го чака  Crossing Arms Е имахме бегъл опит от страна на Назлъ, не ми се вярваше, че тя го хвана за ръката в кафенето за ръката, но ще трявба още да показва чувствата си, иначе на Ферит бей може да му писне, въпреки, че я обича,дано не стане така  Praynig
Но ми Хареса как Назлъто й се озъби на Пелин  Mr. Green
Ами няма да се учудя,ако тая е родила и сега го лъже Ферит, че е правила аборт (ако съм разбрала правилно де), е тогава вече ще имаме страшна драма, спомням си с Фемирковци какво беше  ooooh!
Ама и Фатош го закъса  Joy Joy Тарък й призна, ча е обича, сега остава и Асъманче да каже на Дениз, че го обича и става мазало  Joy Joy Joy Joy

Абе става доста интересно и заплетено, дано имаме късмет  Praynig Praynig Praynig

# 486
  • София
здравейте,

опитът ми с рейтингите показва, че допусне ли се спад, после много трудно се вдига рейтинг, за да не кажа, че посчти никога. Екипът изпусна сериала за няколко серии и сега гони дивото. Дано само да не приключим безславно, защото има потенциал историята,

......
Добре де, а Назлъ защо така реагира на някаква история от преди 100 години, минало заминало. Тя вижда, че Ферит я обича какво се е притеснила  Rolling Eyes ....
Тя реагира по-скоро на неговите думи, че историята е приключила и не иска да я обсъжда с нея (нещо такова изръси) и тя се форсира.

Изобщо не ми се влиза в историята с деца, които са родени без знанието на главния. Stop Изтъркано и предвидимо.

# 487
Аз съм почти убедена, че решат ли СЦ да пръкнат едно непредвидено дете от Ферит, съвсем ще изпуснат работата и сериалът съвсем ще загине. То заради липсата на романтика, поради вина и инат, колко падна рейтингът. А ако се появи дете, любов няма да видим не 100, ами 1000 години. И тогава с рейтинга не ми се мисли какво ще стане...Unamused

# 488
  • Плевен / София
здравейте,

опитът ми с рейтингите показва, че допусне ли се спад, после много трудно се вдига рейтинг, за да не кажа, че посчти никога. Екипът изпусна сериала за няколко серии и сега гони дивото. Дано само да не приключим безславно, защото има потенциал историята,

......
Добре де, а Назлъ защо така реагира на някаква история от преди 100 години, минало заминало. Тя вижда, че Ферит я обича какво се е притеснила  Rolling Eyes ....
Тя реагира по-скоро на неговите думи, че историята е приключила и не иска да я обсъжда с нея (нещо такова изръси) и тя се форсира.

Изобщо не ми се влиза в историята с деца, които са родени без знанието на главния. Stop Изтъркано и предвидимо.
Hands Plus1 и няма логика след 7 години, ако е родила да има претенции за Ферит...би трябвало да знае, че те така и не са се оженили с Демет и да го е търсила по рано....
А относно Назлъ...всяка ще се "бъзне" ако съпруга и не иска да говори за бившата си...особено , ако е първа любов...

# 489
Ако беше дете да му е казала, а не аборти  Mr. Green
Айде нема нужда сега от дете, вече го гледах в 309  Stop

# 490
  • София
.....
А относно Назлъ...всяка ще се "бъзне" ако съпруга и не иска да говори за бившата си...особено , ако е първа любов...
Тя точно по тази причина се ядоса и хукна, но няма да има нито признание на Ферит, нито целувка. Вероятно Назлъ просто ще си тръгне от ресторанта. Серията няма как да започне с целувка или с признание. Подобни бомби ги пазят за край.

Тери, в много сериали го има това и обикновено не помага на рейтинга, а закопава сериала.

# 491
  • София
здравейте,

......

Hands Plus1 и няма логика след 7 години, ако е родила да има претенции за Ферит...би трябвало да знае, че те така и не са се оженили с Демет и да го е търсила по рано....

Абе важното е коя е последната му любов  Heart Eyes Heart Eyes

А някой за рейтингите изказвал ли се е от екипа? Мякой да вземе да мъцне нещо, че тоя рейтинг ми всява напрежение  Confused Confused

# 492
  • София
Аз пък чакам Енгин да се включи с фраг или поне със снима, че да открехне малко завесата.

# 493
  • Враца
Така момичета веднага ви казвам за бате Енгин  Laughing написал е че е направил или прави фрага не разбрах, но ви слагам туита да видите и вие и някоя да каже дали го прави или го е направил  Whistling
https://twitter.com/editorengin/status/932577360150491136?s=17

# 494
Така момичета веднага ви казвам за бате Енгин  Laughing написал е че е направил или прави фрага не разбрах, но ви слагам туита да видите и вие и някоя да каже дали го прави или го е направил  Whistling
https://twitter.com/editorengin/status/932577360150491136?s=17

Ох...бе и аз искам да  имам новата ти  премяна  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт