Май рано го пуснаха тази седмица!Какво ще нищим до неделя! 

Ревнивка ни е, обаче почнах да се притеснявам, че пак тя ще сгафи работите с тази своя ревност. Не знам дали ще полудее от ревност дотолкова, че да подаде молба за развод или просто ще си тръгне, но хич не ми е спокойно. И тая снимка на Ферит и Пелин как точно навреме се появи между страниците. Дали наистина е забравена (така де, възможно е да не си отварял книга цели 7 години) или някой е видял, че Назлъ чете книгата и нарочно я е сложил там? 

Бате Енгин наистина ни поднесе изненада и със закриването на профила си
и с ранния втори фраг
Злати много си права какво ще диплим до неделя 

благодаря ви за всичко 

а последното изречение в озета просто ме хвърли в трета глуха ... "Не виждайки подкрепа от Ферит, Назлъ ще вземе шокиращо решение"
аз така го разбрах ... имам две предположения за това решение: Назлъ да и дойде до гуша и да каже че иска истински брак или да каже че иска развод
Но ако го поиска пък дава нови шансове на Хаканови да си върнат Булут 
в момента снимат в някакъв парк ли е резерват ли не знам, но на вчерашните снимки бяха само Джан и Йозге .. моля се Ферит да отвлече някъде Назлъ където спокойно да си изяснят чувствата 

Назлъ и импулсивните й решения - "сефте". Ама и Ферит ще си е виновен, ако й наговори всичко друго, но не й колко я обича. Вместо да ходи да обяснява на оная змия колко е щастлив с Назлъ и колко е влюбен в нея, да го каже директно на жена си. Ще видим какво ще разкрие епизодът. Чакат ни тежки времена...
Назлъ и импулсивните й решения - "сефте". Ама и Ферит ще си е виновен, ако й наговори всичко друго, но не й колко я обича. Вместо да ходи да обяснява на оная змия колко е щастлив с Назлъ и колко е влюбен в нея, да го каже директно на жена си. Ще видим какво ще разкрие епизодът. Чакат ни тежки времена... 

.
Назлъ не е направила нищо лошо, но откровено излъга Ферит гледайки го в очите, че няма тайни от него, а всъщност има. Ок, нека си има тайни, нищо лошо не прави, но нека не твърди, че няма такива, защото чрез това заявяване, тя лъже. Ферит също не е направил нищо лошо - нито е говорил с Пелин, нито е мислел за нея, нито е поддържал отношение с нея. Назлъ я покани на партито, а не Ферит. Това, че той не започна да говори за Пелин и да разказва за миналото си с нея е типично мъжка черта, още повече, че наистина той е сложил точката и няма за какво да говори. До сега не съм срещала мъж, който словоохотливо да споделя за бившите си с жена си или с настоящата си приятелка. Лично за мен, едно е да не разказваш за нещо в миналото си, а съвсем друго е да кажеш, че нямаш тайни от даден човек, а часове преди това твърдение да молиш хората да пазят тайна точно от този човек. Лично мнение
. Ако Ферит беше излъгал за Пелин и беше твърдял, че няма тайни от Назлъ, да, тогава бих го критикувала, но че просто премълча за известно време и впоследствие отговори честно на Назлъ, не мисля, че е съпоставимо.
Но чувството, че Ферит няма да подходи с разбиране към кредита си остава. Бях писала в един преден пост, че няма способността да вижда нещата от гледната точка на друг човек, когато те го засягат лично и не му изнасят (бала, фризера, сега разбрахме, че и към Пелин навремето е постъпил така...). Назлъ, както се е юрнала да го зарязва, май няма да му остане време да я обвинява и да отказва да я изслуша... Препоръчани теми