DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 9

• 65 734
  • 712
  •   1
Отговори
# 375
Ферит пита Хакан къде е Тахир....

# 376
Не можела да готви, а на въпроса защо тогава е тук, отговаря:
"Дошла съм да те опозная по-отблизо."
Нахалница!

# 377
  • Враца
Още с виждането, не я харесах  ooooh! ooooh!
И тя ще ни трови нервите  ooooh! ooooh! това е сигурно  ooooh!

# 378
Ферит няма да разбере какви ги върти Пелин, защото Назлъ  няма да му каже, че води уроци, за да заработва допълнително. Иначе веднага щеше да я обезвреди, преди да им е съсипала брака.  #2gunfire

# 379
Не можела да готви, а на въпроса защо тогава е тук, отговаря:
"Дошла съм да те опозная по-отблизо."
Нахалница!

Пелин да опознае Назлъ  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! боже пази ни от такива познайници  Praynig Praynig Praynig Ох....изобщо злобата и е изписана на личицето .С една дума ИЛАН - змия  Embarassed

# 380
Ферит няма да разбере какви ги върти Пелин, защото Назлъ  няма да му каже, че води уроци, за да заработва допълнително. Иначе веднага щеше да я обезвреди, преди да им е съсипала брака.  #2gunfire
Дали няма да му каже? newsm78
По-добре да измисли нещо, да не премълчава, че нещо пак й станаха много тайните.

Оле, имаме любовно признание от Тарък?
Милият той, не издържа.
 Сега Фатошката ще го застреля ....

# 381
  • София
Толкова за романтиката. Задават се проблемите.

# 382
  • Плевен / София
Ферит няма да разбере какви ги върти Пелин, защото Назлъ  няма да му каже, че води уроци, за да заработва допълнително. Иначе веднага щеше да я обезвреди, преди да им е съсипала брака#2gunfire
не виждам защо Назлъ трябва да се впряга за Пелин....все пак те са се разделили.....би трябвало да вярва на Ферит....

# 383
Тарък призна на Фатош ,че я обича .

Пелин прие предложението на Хакан. Обаче тя ще определи правилата .
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire джадъ

# 384
Фатош е в шок не знае какво да каже....

# 385
Ферит няма да разбере какви ги върти Пелин, защото Назлъ  няма да му каже, че води уроци, за да заработва допълнително. Иначе веднага щеше да я обезвреди, преди да им е съсипала брака.  #2gunfire
По-добре да измисли нещо, да не премълчава, че нещо пак й станаха много тайните.
Всъщност, този път не е толкова лошо. Назлъ не прави нищо лошо в крайна сметка. Просто имат финансови проблеми и тя се опитва да ги разреши. Но добре, би било да му каже, че той хич не обича да му крият такива работи...

# 386
  • Враца
Официално вече и за тази ми трябва арсенала  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 387
Всъщност, този път не е толкова лошо. Назлъ не прави нищо лошо в крайна сметка. Просто имат финансови проблеми и тя се опитва да ги разреши. Но добре, би било да му каже, че той хич не обича да му крият такива работи...
И аз мисля, че този път Ферит ще прояви разбиране.

# 388
Пелин се обади на Хакан че приема предложението...

# 389
Пелин - преди 7 години не ме чу,но сега да я уче.
Попаднала в капан. Той повяврал на снимка .

Нямала очаквания ,оженил се бил той .

Таз по -опасна от Хакан излезе .  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт