DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 9

• 65 713
  • 712
  •   1
Отговори
# 405
Ферит ще разкаже на Назлъ.

# 406
Назлъ пита Ферит за Пелин....

# 407
Тази за син ли каза, за бебе.? Или аз с моя турски, каквото си искам това разбирам.
Демет ли е правила аборт? Много е лошо човек нищо да не разбира.

Не ,Демет ,а Пелин .

Назлъ - Пелин  бивше гадже ли ти е ?
Ферит - Да

# 408
  • Под звездите
Flowers RoseFlowers Tulip
Тази за син ли каза, за бебе.? Или аз с моя турски, каквото си искам това разбирам.
Демет ли е правила аборт? Много е лошо човек нищо да не разбира.

Не, доколкото разбрах, Пелин е била бременна от Ферит. После Демет от ревност и злоба е изсценирала изневяра от страна на Пелин, той я е зарязал и тя е абортирала, за да не й се налага да гледа сама детето.

Благодаря.Flowers Rose

# 409
  • Плевен / София
Е....точно сега ли трябва да пуснат реклами.... smile3514 smile3512

# 410
  • София
Уаууууууууууууу, какви искри прехвърчат м/у тях! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Свърши ли епизодът?

# 411
  • Под звездите
Ще умра от любопитство. Лаве, моля за разговора м/у Ферит и Назлъ!

# 412
  • Враца
Е....точно сега ли трябва да пуснат реклами.... smile3514 smile3512
Май серията е битти  #Crazy #Crazy #Crazy дано да не е аз очаквам от Ферит да каже че я обича  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 413
Браво на Ферит като лъв скочи и хвана Назлъ да не бяга ама да видим след рекламите нашето вече го тресе ревността отвсякъде накъде ще побегне . А Пелин ...ах...Пелин  само да ми падне  скубя и косите от раз  smile3511

# 414
  • София
Аз очаквам целувка, но едва ли. Heart Eyes

# 415
На "безразличната " Назмие  ханъм  много  ѝ се смени физиономията ,нещо набра скорост Naughty ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 416
  • Плевен / София
На тая изобщо не й разбрах играта.
Надява се да пробуди любовта на Ферит, след като той разбере за Демет и бебето.  ooooh!
не вярвам Ферит да я заобича за дето е махнала детето му....Ако наистина го е обичала....детето е щяло да и бъде "спомен" от Ферит... Peace

# 417
# 418
  • София
На тая изобщо не й разбрах играта.
Надява се да пробуди любовта на Ферит, след като той разбере за Демет и бебето.  ooooh!
не вярвам Ферит да я заобича за дето е махнала детето му....Ако наистина го е обичала....детето е щяло да и бъде "спомен" от Ферит... Peace
Само да не се окаже, че не го е махнала, че тогава ще го закъсаме яко.

# 419
  • Плевен / София
Браво на Ферит като лъв скочи и хвана Назлъ да не бяга ама да видим след рекламите нашето вече го тресе ревността отвсякъде накъде ще побегне . А Пелин ...ах...Пелин  само да ми падне  скубя и косите от раз  smile3511
и аз....че цъфна и при Дениз....

Общи условия

Активация на акаунт