Фермата 3 - 2017 г. - Тема 10 (13.11. - 19.11.)

• 76 054
  • 870
  •   1
Отговори
# 120
Тия нашите такова ядене не са виждАли два месеца.

# 121
Малко изпуснах.
Колко време ще седят вътре Мустафа и Финци?.

# 122
Малко изпуснах.
И четиримата ще стоят две седмици

# 123
  • ново
Живна фермата! Харесвам и четиримата участници от старите предавания.

Гинчев не изчака Калоян да се изкаже и започна да се пъне. Миналата седмица не работи, защото нямаше цигари, сега какъв му е проблемът?  Много взе да ми прилича на Елена вече. Никаква емоция. Дразни ме като на всяка дума слага човек

# 124
Да, сега видях, че не са само те.
Защо влезнаха?
Благодаря.

# 125
Иначе можеха да смотат по едни макарони с мляко и захар, яйца в тавичка на фурната, също имаха продукти за един кекс със сладко и сода, пак в тавичка, а не ги видях нищо сладко да си сготвят, само чакаха шоколад в кошниците.
Не сега да ми се хвалят, че ще се научават...
И се вижда контрастът м/у мама Дари и мама Галя, горе долу на едни години, тая говорещата пък бърза да го каже, сега все едно аз я цитирам

# 126
какво да се хвалят нали ги гледаш - гостите се запретнаха а тези всичките седят, подмотват се и това е - Гечо какво се натяга - като е стар си мисли, че е повече от другите ли?

# 127
Гечо пак започна неговата си.Ами остави го Калоян да си реши сам бе човек.
Мълча миналата седмица щото беше полушеф и му затвориха и очите и устата.

# 128
Гечо бил ли в фермер? Каза на Калоян -аз като бях... или има предвид, че беше патерица на Елена?

# 129
Ех, много ми искаше да вкарат Краси, Юлиана и Тодор, защото те ми бяха любимци от миналия сезон, но явно няма да стане!

# 130
Гечо беше фермер.

# 131
Краси ми беше любимец, някой каза, че има дъщеричка .Тя му е по-важна и няма да го видим.   По разсъдливост спокойствие  и  чуството за хумор Калоян и Краси си приличат. Чудесни млади мъже. Ех, защо не мога да кажа това и за жените, пак се скриха под завивките и оставиха дъртата нинджа да мие.
Гечо сега ли се сети, че и при неговото фермерство пак Дара е мила? Значи работи,а? По добре да не дава акъл на Калоян, разбира се, че ще попита първо.
Сега обстановката е друга ,има медалион за имунитет, да видим дали ще има навалица от желаещи миячки.Smile Трябва да правят добро впечатление , а на това жури само работа им е в главите.

# 132
Малко изпуснах.
Продуцентите си видяха пробойните в каста, че няма читав човек там, дори и да ги нахрани и решиха влеят сили в предаването като вкарват за две седмици Мустафа, Веско, Финци, и Галя.
Голям късмет за Калоян, че ще му е свършена работата.
Като влезлите стари/ нови участници имат задача да помагат и наблюдават настоящите и ще им дават амулет, който спасява, получилият го от дуел.
Такива амулети май раздаваше и първият стопанин бай Георги, или бъркам.

# 133
Краси изобщо не ми харесваше миналата година. Не намирам прилики между него и Калоян освен, че и двамата са по-спокойни характери.
Много ще ми е интересен Коко като фермер. Дали ще е миличък и добър като досега или ще е строг господар Wink

# 134
Анкета
Кой според вас ще бъде новият фермер на седмицата

Гласували: 85
Алек - 27 (31%)
Валерия - 2 (2%)
Виолета - 1 (1%)
Гечо - 8 (9%)
Дарина - 0 (0%)
Елена - 4 (4%)
Иван Гинчев - 22 (25%)
Калоян - 8 (9%)
Марина - 2 (2%)
Станислав - 4 (4%)
Яни - 7 (8%)

Хубаво беше днес, освежиха предаването старите участници. Доволна съм, че Калоян е фермер, много, дано се справи.  Heart Eyes Тая мама Галка много готина, с влизането почна да готви, а и не ми изглежда да е мрънкало. Финци е само на 43?! Shocked Веско, Веско е най-готиният!!!  Heart Eyes Нема шест-пет, почна да ги строява още на обед - всеки да си измие чинията. Laughing Но се захвана и с работа веднага - и с кал, и с чепкане. За амулета голямо подмазване ще бъде, от всички. hahaha
А какво ли ще му попречи на цар Калоян да избере ратаите, които е бил решил? Ще спечелят имунитет? hahaha Или?
Каква ли книга пише Валерия? Много ми е интересно. Mr. Green

Последна редакция: пн, 13 ное 2017, 23:39 от Ензим

Общи условия

Активация на акаунт