Big Brother - Most Wanted - 2017

• 210 750
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 185
Зори ми е по-грозновата сега.Много се е правила,но неуспешно
Щото преди беше една Убавица Rolling Eyes Mr. Green,носа е коригирала.

# 1 186
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Според Записките на Нордел, Моника Валериева също е трябвало да е съквартирант, а общото й с Бавното Светле е Гущеров.

# 1 187
Чудни съквартиранти са събрали в диспансера, но не съм напълно удовлетворена. Като ще е гарга, да е рошава - пълнежи като Зорница и Дебора са излишни, Червенкова и Кичка щяха идеално да се впишат в тази обстановка. Къци също, Фънки щеше да е толкова щастлив. Не познавам рапъра, не знам какво да очаквам от него, но ми се вижда нормален, което е сериозен проблем. А Джино... направо го съжалявам това момче; с неговата галантност и добри обноски сигурно вече горчиво съжалява, че е влязъл в този зверилник. Simple Smile

# 1 188
Какви приятелки - Гущеров и хващането на подходящ жених си е бизнес! И те си го знаят.

То хубаво е бизнес, ама накрая да не стане и с нея това

https://www.actualno.com/curious/kitaec-osydi-jena-si-rodila-mu- … ca-news_5216.html

# 1 189
  • София
Светлана и Гущеров за мен са идеалната бизнес двойка. Той и осигурява богат начин на живот, тя му е параван за лявата ориентация. Може и деца да му роди по някое време.

# 1 190
Богдански не само , че са лигави , но и са големи мръсници.
Истината винаги излиза наяве. Как не го беше срам това леке да говори за колажи, които подготвил , след като влезе в къщата. Ами , ако пък е вярно , значи и той си е подготвил стратегия за въздействие. Ама тя е тъпаааа.
Инфантили !
Да се обичат там-лика прилика са си.

# 1 191
  • somewhere near the sea
Светлана беше влязла в един сръбски ББ да си търси жених. Но май я изгониха първата седмица newsm78

# 1 192
  • София
Да, първа я изгониха, поне така четох.

# 1 193
Захажаева как се отнасяше със Зорчито в техния бб,   че не помня?

# 1 194
  • София
Записвам се, да ви следя. Надявам се да имам повече време да пиша.

Това, което ме издразни вчера е, че пак ще има разделение, всеки път едно и също значи...

# 1 195
  • Sofia
Ще има разделение,за да има и дразги и скандали след това към Коце и Фънки...
Неразбрах седмична мисия ли е това?

# 1 196
  • София
На мен ми е ясно защо го правят, но ми е много изтъркано вече.  Laughing

# 1 197
  • София
Захажаева как се отнасяше със Зорчито в техния бб,   че не помня?

Както и с другите. Grinning

# 1 198
Захажаева как се отнасяше със Зорчито в техния бб,   че не помня?
Захажаева не помня към някого да се е отнасяла особено добре. Старуха Шапокляк в човешкия си облик.

Забавно видео от техния сезон, в който Линдарева имитира Захажаева и втората си умира от смях:
Скрит текст:

# 1 199
Това вече сме го гледали в СОЦ сезона... Минчев и Христова трябваше да определят кои в луксозната резиденция и кои в обора. Максимум седмица да бяха разделени...

Общи условия

Активация на акаунт