Big Brother - Most Wanted - 2017

• 210 511
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 815
Никакво боцкане! Ще седите гладни ,за да се научите да викате по-тихичко! 😈

# 1 816
  • ВАРНА
Саче ....на,кого ни остави Сачееее?!

# 1 817
  • У дома
Саче ....на,кого ни остави Сачееее?!
Къде е СаЧето, къде е тая кукувица😉

# 1 818
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Миналия сезон Лухче беше наела пр компания, която да й изгради стратегията. Няма да се учудя и сега да е така.

Но, истината е, че тя е една самотна, забравена и изкукуригала стара женица. Но с повечето к-ви това се случва. Може сега да напада Дебиту, ама Лухче беше клоуна на чалгата дълги години - синоним на пошлост и кич. И беше всеизвестно, че се предлагаше на всеки. После и колко турци опатка, та си купи апартамента и натрупа нещо, което изтече в КТБ.

# 1 819
Луна е сменила тактиката този сезон. В предишния, доколкото помня, беше странна, леко чалната, вживяваше се в ролята на президент, но не е проявявала агресия. Явно е гледала Вип Брадър и е видяла, че истериите на Мег и Борис Петров се харесват на публиката, и е решила да поеме тяхната сюжетна линия. Simple Smile Определено има потенциал. Simple Smile

# 1 820
  • София
Наистина незнам защо и се връзват, но от сега мисля че ще е най-коментирана  и навън, и вътре в къщата. Дано я изкарат първа, за да "блеснат" и другите, че тя е влязла в главната роля и трудно ще я даде😂
А, де тоз късмет. Ще я държат до последно, да я изстискат като лимон.  Confused

# 1 821
Не й се връзвайте на Луна....по-договор й е всичко-и държанието, и кавгите...тъй си мисля де.

Демо, кат се прибера ще чуя песньовката. Ако искаш да ми се свиняваш още

# 1 822
  • София
Аз сега се замислих, че в тези институции, в които пребивава Луда, сигурно всичко им дават в пластмасови чашки и чинии, за да не се наранят - и вУдиШката, и кафето, и храната. Та затова сигурно не може да си отвори бутилката с вода и не знае откъде се пуска кафемашината.  Laughing

# 1 823
  • Оптимист по принуда
Аа, може да не си я причиняваш. Няма отърване после.

# 1 824
Тете, ти разведе ли се мЪ? Дека ти е Горан?! Да не минА на другия бряг на реката, дето си прах манчията? Ква е тЪз русалка?

# 1 825
  • София
Ей ти виното
Скрит текст:

ей ти и леща, за боцкане нЕма, изядох го

Скрит текст:

Тете, усещам, че Ари ще те разжалва като обслужващ персонал с тая леща към виното.  Rolling Eyes  Joy Това 'сичкото леща си го събрала от деколтето на СаЧето, признай си.

# 1 826
Миналия сезон Лухче беше наела пр компания, която да й изгради стратегията. Няма да се учудя и сега да е така.

Но, истината е, че тя е една самотна, забравена и изкукуригала стара женица.
Пак казвам - по лична карта тя е Луна и е '71-ви набор, т.е. на 46... Rolling Eyes

# 1 827
Нъл врещите за постно бре....лещата ся ще боцкате, като сте толкУ отворени...

Лунчето на средна възраст, така да се каже. Тя деца, мъж там има ли? Котьи поне...?

# 1 828
  • София
А, да бе, на 46.  Crazy Тя ако е на толкова, просто трябва да се застреля, много зле изглежда.

Тете, аз за постно нивгаш не съм врещяла, напротив - чакам пържола и зелена салата за вечеря.  Laughing

# 1 829
Момичета, добър ден!  Hug Оказвам ви високата чест да се погрижите за обяда ми. Разберете се помежду си коя ще го приготви, коя ще го сервира... Целувайте ръка и не ми благодарете.  bowuu Joy
 Божеее, Линдарева била моята зодия, сраааам.  Blush

П.П.: А, Кришка, добре че не съм сама.

Не си, не си, ще си признаем и другите. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт