Big Brother - Most Wanted - 2017

• 210 733
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 800
  • София

Ако бях там, щях да се държа с Луна по същия начин, по който тя се държи и гледа на другите. Просто трябва да ѝ отвърнат със същото - нека не ѝ мият, носят храна, отварят вода, разнасят неща и пр. и да видим как ще оцелее.
А, точно. Аз им се чудя на всички още от миналия сезон защо изобщо я отразяват, че й ходят и по гайдата.  Thinking

# 1 801
  • У дома
Промото от Вбокс не се отваря в чужбина...няма ли го на друго място?
Снощи и аз това се чудех, аз съм темерут и ако някой ми чупи стойки като луда, въобще няма и да е забелязвам. Защо и отговарят наистина незнам. Тази заслужава пълен игнор. Да се затвори в един кашон и да не излиза. Като не може нищо ще си стои вмирисана и гладна...и тя забрави какво чучело беше, та стана и с претенции..ама като има кой да и ходи по акъла ще си я търпят. А Дебора незнам защо не каза нищо когато тази хахавела я бутна..

# 1 802
То, това лудото, и без вода и храна ще изкара, само с възглавките от торбичките с барби... Не е толкова лесна работата, трябва си справедливата ръка на Диньо-спутеното...
Ако бях там, щях да се държа с Луна по същия начин, по който тя се държи и гледа на другите. Просто трябва да ѝ отвърнат със същото - нека не ѝ мият, носят храна, отварят вода, разнасят неща и пр. и да видим как ще оцелее.

# 1 803
Промото от Вбокс не се отваря в чужбина...няма ли го на друго място?
Снощи и аз това се чудех, аз съм темерут и ако някой ми чупи стойки като луда, въобще няма и да е забелязвам. Защо и отговарят наистина незнам. Тази заслужава пълен игнор. Да се затвори в един кашон и да не излиза. Като не може нищо ще си стои вмирисана и гладна...и тя забрави какво чучело беше, та стана и с претенции..ама като има кой да и ходи по акъла ще си я търпят. А Дебора незнам защо не каза нищо когато тази хахавела я бутна..

Аз от чужбина го гледах - за това и споделих линка...

Абе, само да ви запитам - коя мама днес ще ми сервира виното?! Искам и нещо - да боцкам, с него... Мерсаж!

# 1 804
  • У дома
Тя в предишният сезон каза, че не може да си прави кафе, не може да борави с кафе машина. Не можеше да си отваря бутилките с вода..снощи я дадоха носеше си няколко към "покоите", явно поне вода ще може да пие..абе тези хахавите много са си повярвали и се мислят за истински звезди. Че тя една Памела Андерсън, един Майк Тайсън нямаха такива претенции...брех тези БГ ретро фолк звИзди😂

# 1 805
Тя в предишният сезон каза, че не може да си прави кафе, не може да борави с кафе машина. Не можеше да си отваря бутилките с вода..снощи я дадоха носеше си няколко към "покоите", явно поне вода ще може да пие..абе тези хахавите много са си повярвали и се мислят за истински звезди. Че тя една Памела Андерсън, един Майк Тайсън нямаха такива претенции...брех тези БГ ретро фолк звИзди😂

Ми аз не мога да боравя с кафе машините, за това съм си закупил такава, на която кафето го пускам от айпада, и ми е гот... АКо няма кеш дамата и предпочита някой да й прави кафето, вместо да си купи кафе-машина прегодена за индианци - неин проблем...

# 1 806
  • София
Тя в предишният сезон каза, че не може да си прави кафе, не може да борави с кафе машина. Не можеше да си отваря бутилките с вода..
Ми като не може, ще стои жадна и гладна. Толкова е просто.  Laughing

# 1 807
  • София

ПРОМОТО  LINK

# 1 808

Ами те откакто проходят и тръгват с микрофонЯ да пеят в тоя бранш. Кога да се научат да готвят, мият, перат? Пък и все милионери ги взимат - слуги, резиденции, сервитьори... Искай им голи снимки - веднага вадят. Но за миене не ги търси. 😉

# 1 809
Да им имам манипулативния монтаж! Пуснах си видеото от снощи и дават влизането на Дебора, придружено със следния коментар: "Няма и минута откак е прекрачила прага, самата Мис Северозападна България се превръща в част от обслужващия персонал на Луна". След което дават разговора в двора, където Луна казва на Дебора, да й донесе закуска сутринта, а на заден план се вижда Фънки, който влезе последен или предпоследен. Значи Луна не си е поръчала закуската в първата минута от влизането на Дебора, а чак след влизането на всички в къщата и кой знае какво още и в каква последователност се е случило.

# 1 810
Абе, само да ви запитам - коя мама днес ще ми сервира виното?! Искам и нещо - да боцкам, с него... Мерсаж!
Ей ти виното

ей ти и леща, за боцкане нЕма, изядох го

Скрит текст:

# 1 811
  • У дома
Рейна, как мислим еднакво😉
Аривал, като иска да пие кафе и е влязла вътре ще се научи да си прислугва сама. Утре и задника ще извика някой да й бърше, наистина не е наред тая жена😩
Наистина незнам защо и се връзват, но от сега мисля че ще е най-коментирана  и навън, и вътре в къщата. Дано я изкарат първа, за да "блеснат" и другите, че тя е влязла в главната роля и трудно ще я даде😂

# 1 812
  • София

ПРОМОТО  LINK

Благодаря!

# 1 813
Наистина незнам защо и се връзват, но от сега мисля че ще е най-коментирана  и навън, и вътре в къщата. Дано я изкарат първа, за да "блеснат" и другите, че тя е влязла в главната роля и трудно ще я даде😂

Аз подозирам, че ще я държат почти до края и ще ни занимават с особата й.

# 1 814
  • Оптимист по принуда

Скрит текст:
Въх, ти и сърце ли имаш...съвест разбрах, че нЕмаш, ама за сърцето се чудех ... Rolling Eyes

Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
Начи тръгна ми лош репютейшън.
Заради тебе цял ден си тананикам тоя динозавър Joy

Общи условия

Активация на акаунт